23 - 29 Ocak 2023 Haftalık Burç Yorumları

tumblr_46926dca5b2f333950961be8aae49e7b_b6294923_640.jpg

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,

23 Ocak Haftasında Kova burcunda gerçekleşen Yeniay’ın etkisi ile Venüs’ün Balık burcuna geçişini deneyimlediğimiz bir haftanın içerisindeyiz. Çarşamba günü yılın en şanslı günlerinden bir tanesi, iyi değerlendirin

Aşk Aşkla ilgili sürpriz gelişmeleri Yeniay’ın etkisiyle deneyimleyeceksiniz. Ayrıca girdiğiniz ortamlarda kalabalıklarda göz göze geleceğiniz kişilerle güzel bir aşk başlangıcı yapmanız da olası. İlerleyen süreçte bunun kalıcı bir ilişkiye de dönüşmesi mümkün.

Para Finansal açıdan sürpriz kazançlar elde edeceğiniz bir dönem. Eğer aklınıza gelen fikirleri doğru bir şekilde projelendirip uygulamaya geçerseniz ekstra gelir elde etmeniz söz konusu. Bu açıdan önümüzdeki haftalar aklınıza gelen fırsatları, gelen iş tekliflerini, işbirliklerini iyi değerlendirin.

Sağlık Kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir dönemin içerisindesiniz. Bununla birlikte kafanız bu aralar biraz daha karışık. Bunları çözmek için meditasyon açık hava size iyi gelir. Aksi halde daha fazla kilo almanız olası, dikkat.



Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,

23 Ocak Haftasında gökyüzünde Kova burcunda gerçekleşen Yeniay’ın etkisi hayatınızda kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeleri beraberinde getirmekte. Dolayısıyla yeni bir sektöre geçiş yapmanız olası. Kariyerinizle ilgili arzu ettiğimiz hedeflere ulaşabileceksiniz. Aynı zamanda Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle hayatınızda olumlu bir süreç başlayacak. Bolluk ve bereketi deneyimleyeceksiniz. Eğer aşk hayatınızda kalbinizde boşluklar varsa dolacak.

Aşk Yönetici gezegeniniz Balık burcuna geçiyor. Dolayısıyla hayatınızda kısmetinizin açıldığı bir dönemin içerisine giriyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde kalbiniz boşsa bulunduğunuz ortamlarda tanışacağınız hoş kişiler enerjinizi yükseltecektir.

Para Masraflarınız fazla. Bu hafta biraz daha derli toplu bir şekilde masraflarınıza odaklanmanızı, hesabınızı bilerek ilerlemenizi tavsiye ediyorum. Gelir ve giderlerinizi yazılı bir şekilde tutarsanız sizin için daha iyi olur. Okul harcamaları, çocuklara olan masraflar, ekstra bir yatırım amaçlı aldığınız bir araç, cep telefonu vb. söz konusu. Dikkatli ilerlemekte fayda var.

Sağlık Otoimmün rahatsızlıklara karşı biraz daha duyarlı mısınız? Mümkün mertebe yediklerinize, içtiklerinize daha çok dikkat etmenizi, daha fazla şeker tüketmemenizi tavsiye ediyorum. Şeker hastalıkları eğer genetik aile mirasınızda varsa bu dönem gündeme gelmesi olası.



Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

Merkür retrosunun bitmesiyle daha rahat bir nefes aldınız. Kova burcunda gerçekleşen gezegen birikimi ve Yeniay’ın etkisi hayatınızda finansal konularla ilgili size sürpriz destekleri de getirmekte. Venüs’ün Balık burcuna geçişi kariyerinizle ilgili sürpriz şansları ve fırsatları da müjdeliyor. Kazancınızın artması, zam ya da ekstra prim alma zamanı. Bir kadın figürünün desteğiyle kariyerinizi sağlamlaştıracaksınız.

Aşk Eğer bu aralar kalbiniz boşsa işinizde, bulunduğunuz ortamlarda, oturduğunuz çevrede karşınıza çıkacak sürpriz bir ilişki yaşayacağınız potansiyel insanlarla karşılaşmanız olası. İlk başta ciddi bir beklentiniz yokken ilerleyen süreçte ciddi bir ilişkiye dönüşmesi mümkün.

Para Bu haftadan itibaren önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde gelirlerinizin artacağı, ailenizden destek alacağınız, kariyerinizle ilgili yapacağınız çalışmalar doğrultusunda zam ve prim konularının öne çıkacağı zamanlar. Güzel fırsatlar var. Dolayısıyla doğru bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Sağlık Bu aralar gerginsiniz. Özellikle konuşurken kullandığınız kelimelere dikkat! Ufak tefek kazalar yaşanması ve cinsel bölgenizle ilgili sorunlar söz konusu.



Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,

Gökyüzünde Kova burcunda Yeniay’ın etkilerini, gezegen kombinasyonlarını deneyimliyoruz. Ayrıca Balık burcuna geçiş yapan Venüs’ün etkisini deneyimleyebileceğiniz bir aya da giriş yapıyorsunuz. Uluslararası konular, sosyal medya eğitimle ilgili konuların ön plana çıkacağı bir dönemi yaşayacaksınız.

Aşk Aşk hayatınızda süregelen konuları artık derleyip toparlama zamanları. Yeniay’ın etkisiyle ilişkinizi daha iyi toparlayacaksınız. Partnerinizle ilgili sorunları geçmişe takılmadan konuşarak üstesinden gelebilirsiniz.

Para Finansal açıdan sürpriz gelişmeleri yaşayacağınız bir dönemin içerisindesiniz. Bu dönemi doğru bir şekilde kullanırsanız sizin açınızdan özellikle uluslararası konular ,ithalat ihracat, yüksek eğitim sosyal medya alanlarından yana alacağınız desteklerle üst makamlara çıkmanız olası.

Sağlık Enerjinizin yüksek olduğu, kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Bu bağlamda enerjinizi dengelemek açısından açık havada spor yapmak , deniz kenarında yürüyüşler size iyi gelir.



Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,

23 Ocak Haftası hayatınızda yeni bir dönemi de müjdelemekte. Aşk hayatınızla ilgili reset atma zamanı. Bu dönem yeni bir birlikteliğe imza atmak için karar vermeniz mümkün. Ayrıca var olan ilişkinizi bitirme kararı da almanız olası. Venüs’ün Başak burcuna geçişi ile ortak kazançlarınızdan elde ettiğiniz gelirlerdeki artış sizi sevindirebilir.

Aşk Aşkta kalbiniz boşsa bu hafta hem tensel hem zihinsel anlamda size uygun bir partnerle karşılaşmanız an meselesi. Aynı zamanda var olan ilişkinizdeki sorunları da rahatlıkla çözümleyebileceğiniz bir hafta.

Para Finansal açıdan ortak gelirlerden artı kazançlar elde etmeniz mümkün. Aynı zamanda başkalarıyla yürüttüğünüz projelerinizden ilerleyen süreçte güzel kazançlar size müjdeleniyor.

Sağlık Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Kemikler, eklem bölgeleri ve dişle ilgili sorunların gündeme gelmesi olası.



Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün ileri harekete geçmesi ile hayatınızda daha rahat soluk aldığınız bir süreç başlıyor. Kova burcunda gerçekleşen Yeniay’ın etkisi sağlık açısından yeni bir beslenme şekline geçmenizi tembihlemekte. Temiz gıda ve sağlıklı uyku düzeni içinde olmaya dikkat edin. Beslenme şeklinizi de yeniden gözden geçirmenizde fayda var derim. Ayrıca Venüs’ün Balık burcuna geçişi ikili ilişkileriniz ve iş ortaklıklarınızdan yana size şans ve kazanç getiriyor.

Aşk Aşk hayatınız bu haftadan itibaren hareketleniyor. Uzun dönemli beraber olduğunuz partnerinizle daha iyi anlaşacağınız, ilişkinizde uyumlanacağınız bir dönemin içerisine giriyorsunuz. Bu hafta itibariyle evlilik kararı almanız mümkün. Kalbi boş olanlarınsa yakın çevresinden, iş ve sosyal çevresinden, sanal ortamlarda karşısına hoşlanacağı kişilerin çıkması muhtemel.

Para Finansal açıdan kazanç elde edeceğiniz, yatırımlarınızın sonuç vereceği bir dönem. Aynı zamanda olumlu anlamda işbirliklerinizden ekstra gelir de elde edeceğiniz bir süreç. Ayağınıza gelen fırsatları, iş tekliflerini doğru bir şekilde değerlendirin.

Sağlık Otoimmün rahatsızlıklardan kaynaklı eklem ağrıları, deri ile ilgili sıkıntıların yaşanması olası. Mümkün mertebe sağlığınıza ve yiyip içtiklerinize özen gösterin.



Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,

23 Ocak Haftasında Kova burcunda gerçekleşen Yeniay’ın etkisini aşk hayatınızda olumlu anlamda deneyimleyeceksiniz. Bu haftadan itibaren hayatınızda eğer bir aşk hikayeniz varsa ileriye yönelik kararlar almanız olası. Aynı zamanda evliyseniz çocuk sahibi olma kararı da alacağınız bir dönem. Hobilerinizden meslek edinmeniz mümkün. İlerleyen süreçte sürpriz gelişmeleri deneyimleyeceğiniz bir hafta içerisinde olacaksınız. Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle iş hayatınızda size destek verecek kadın figürleriyle karşılaşmanız olası. Sağlıkla ilgili birtakım konularda iyileşmeler de görülebilir. Çalışma ortamınızda daha rahat etmeniz mümkün.

Aşk Aşkta sürprizleri deneyimleyeceğiniz, olumlu anlamda kararlar vereceğiniz bir sürecin içerisindesiniz. Kalbiniz boşsa gittiğiniz ortamlarda karşınıza çıkacak potansiyel, ileriye yönelik ciddi bir ilişki yaşayacağınız kişilerle karşılaşmanız olası.

Para Finansal konularda bu dönem daha rahat hareket edebileceksiniz. Özellikle yapacağınız projelerle ilgili ekstra kazançlar elde etmeniz mümkün. Sürpriz destek, kredi ve ortak gelirler ya da banka kredibilitenizin artması olası

Sağlık Sağlık açısından nihayet feraha eriyorsunuz. Çarşamba gününden itibaren sağlığınızda iyileşmeler söz konusu.



Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,

23 Ocak haftasında Kova burcunda gerçekleşen Yeniay’ın etkisi aile temasını, yuva konularını ön plana çıkartıyor. Mirasla ilgili sürpriz gelişmeler olası. Aynı zamanda aşk hayatınızla ilgili eğer birisi varsa birbirinizle uyumlanıyorsunuz. Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle birlikte hayatınızda güzel zamanlar Çarşamba gününden itibaren başlayacaktır.

Aşk Kalbiniz boşsa bu dönem önümüzdeki bir aylık süreçte aşkla ilgili sürpriz gelişmeleri deneyimleyeceksiniz. İster eski, ister yeni olsun hayatınızda yeni bir ilişkinin kapıları açılıyor. Gelen fırsatları iyi değerlendirin.

Para Finansal konularda projelerinize daha ağırlık vermelisiniz. Yaptığınız çalışmaların karşılığını emek verdikçe ve iş birliklerinizden güzel sonuçlar alarak elde edebileceksiniz.

Sağlık Bu dönem baş ağrısı, migren ve biraz da boğazla ilgili bir takım sorunları deneyimlemeniz olası. Mümkün mertebe baş bölgenizi koruyun. Boğazlarınıza, kulaklarınıza özen gösterin.



Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,

23 Ocak Haftasında Kova burcunda gerçekleşen Yeniay’ın etkisi yakın çevrenizle ilgili sürpriz gelişmeleri, alacağınız destekleri, kısa tatilleri ve günü birlik kaçamakları da müjdelemekte. Aynı zamanda Venüs’ün Balık burcuna geçişi hayatınızda aile ve yuva temasını ön plana çıkarıyor. Evinize daha çok vakit ayırıp dekore edebilirsiniz. Ailenizdeki sevdiğiniz insanlar sizi ziyarete gelebilir. Enerjinizin yükseldiği zamanlar.

Aşk Kalbi boş olan Yaylar, aşkı çok uzaklarda aramayın. Çünkü yakın çevrenizden birileri size göz kırpmakta. Tanıdığınız, yakın çevreniz vasıtasıyla karşılaşacağınız insanlarla ciddi bir ilişkiye girmeniz söz konusu.

Para Finansal açıdan yapacağınız sözleşmelerin sonuçlarını elde edeceğiniz bir dönemin içerisindesiniz. Bu süreç sizi oldukça güçlendirecek ve yolunuzu açacak. Dolayısıyla kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmenizi tavsiye ederim.

Sağlık Bu dönem sağlığınızla ilgili immünite sisteminize dikkat etmekte fayda var. Özellikle üşütmemenizi tavsiye ederim. Boğaz yolları ve bademciklerde birtakım sorunlar çıkması olası.



Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,

Kova burcunda gerçekleşen Yeniay’ın etkisiyle hayatınızda yeni gelir kapılarının açıldığını göreceksiniz. Ayrıca aşkta sürprizleri deneyimleyeceğiniz bir dönemin de içerisindesiniz.

Aşk Aşk hayatınızda eğer kalbiniz boşsa beklenmedik bir zamanda iş hayatınız ya da sosyal çevrenizden karşınıza çıkacak bir insanla bir beraberlik deneyimlemeniz söz konusu. Sosyal medyadan da bir insanla görüşmeniz olası. Bu dönem atacağınız adımlar ilerleyen süreçte sizi oldukça sevindirebilir.

Para Finansal açıdan sürpriz kazançları, ekstra işleri elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla bu dönemi doğru bir şekilde değerlendirirseniz kariyerinizde olumlu anlamda güzel bir dönem başlıyor.

Sağlık Halen sağlıkla ilgili birtakım sorunları deneyimliyorsunuz. Mümkün mertebe üst solunum yollarınıza daha özen göstermelisiniz. Ayrıca agresif davranışlar sizi demoralize edebilir. Buna da dikkat etmekte fayda var.



Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,

Kendi burcunuzda gerçekleşen Yeniay’ın etkisi hayatınızda yeni bir dönemi de beraberinde getiriyor. Bu dönem güçlü bir dönem ve bu dönemin size katkıları olumlu. Hem finansal açıdan ekstra kazanç getirebileceği gibi aşk hayatınızda da hareket kabiliyetinizi getirecek. Hayatınıza bu dönem giriş yapan iş fırsatlarını doğru bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Aşk Aşk hayatınızda ilişkiniz varsa tartışmaları bir kenara bırakıp beraber daha iyi nasıl geçinebilirsiniz? Bunlara odaklanmakta fayda var. Ayrıca kalbiniz eğer boşsa bulunduğunuz ortamlarda karşınıza sizi etkileyecek kişiler çıkması mümkün. Bu insanlarla ileriye yönelik bir ilişki içerisine girebilirsiniz.

Para Finansal açıdan bu hafta kazançlı çıkacaksınız. Önümüzdeki Şubat ayının sonuna kadar size ekstra gelir getirecek yeni iş kapıları, gelir kapıları açılacak. Dolayısıyla bu fırsatları doğru bir şekilde değerlendirirseniz sizin açınızdan iyi olacak.

Sağlık Sağlıkla ilgili bu dönem cinsel organlarınız konusunda biraz daha özen göstermenizi tavsiye ederim. Ayrıca sinirlerinize daha fazla hakim olup sakinleşmeyi, meditasyon ve dua etmenizi de öneriyorum.



Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,

Kova burcunda gerçekleşen Yeniay’ın etkisi yeni bir dönemi beraberinde getirecek. Yeni bir sayfa açıyorsunuz. Çarşamba gününden itibaren sürpriz iş teklifleri, beraberlikle ilgili ciddi adımlar atılması olası. Ayrıca kazançlarınızın da artacağı bir dönemin de içerisindesiniz. Bu dönemi doğru bir şekilde değerlendirseniz ilerleyen süreçte kazanan siz olacaksınız.

Aşk Aşktan yana yüzünüzün güleceği zamanlar Çarşamba’dan itibaren başlamakta. Kendinizi daha iyi ve daha güzel ifade edeceğiniz bir sürecin içerisine giriyorsunuz.

Para Finansal açıdan bu dönem şanslı bir süreç. Bu şansı doğru bir şekilde kullandığınızda size olumlu anlamda geri dönüşler kazançlar olacaktır.

Sağlık Sağlık açısından immünite sisteminize özen göstermeniz gerekiyor. Bu bağlamda yemenize ve içmenize dikkat etmenizi tavsiye ederim.




Arzum Koyuncu
 
tumblr_4ceb4da1edc9f8966223dcacf9e36c5a_bde2c995_500.jpg

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Venüs ve Satürn’ün Kova burcunda bir araya gelişi ile arkadaş çevreniz, özellikle kadın arkadaşlarınızla aranızdaki bağı sorgulayabilirsiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyrine başlamasıyla daha gizemli ve yalnız zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.


Boğa

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu kariyerinizle ilgili önemli kararlar ve tanışmalara etki edebilir. Balık burcuna geçen yönetici gezegeniniz Venüs sizi sosyal ortamların aranılan ismi haline getirebilir.


İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Kova burcundaki Venüs ve Satürn size sınandığınız noktaları ve buradan elde edeceğiniz kazançları gösterebilir. Daha yüksek bir bilinç ve farkındalıkla ilerliyorsunuz. Kabul etmeniz gereken gerçekler, bazı insanların gerçek yüzüyle değişen ilişkiler sizde bir kırılma noktası oluşturabilir.


Yengeç

Venüs ve Satürn’ün Kova burcunda bir araya gelişi ile aile içindeki sorumluluklarınız ve sizden beklentiler gündeminiz olabilir. Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketine başlamasıyla arkadaşlık kavramınızın yeni haliyle ilişkiler kurabilirsiniz.


Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumuyla duygusal konularda alacağınız kararlar önemli hale gelebilir. Venüs’ün Balık burcundaki seyrine başlaması işiniz dışında elde ettiğiniz gelirleri arttırabilir. Ekonomik açıdan şanslı ve bereketli bir dönem geçirebilirsiniz.


Başak

Satürn ve Venüs’ün Kova burcundaki kavuşumu günlük yaşantınızdaki bazı pürüzleri yok etmenize yardımcı olabilir. Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketine başlamasıyla keşfetme ve düşünme fırsatı bulduğunuz her şeyi uygulamanız mümkün olabilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs’ün Satürn ile kavuşumu duygusal konularda attığınız adımları sorgulatabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Balık burcuna geçmesi sorumluluklarınızda bir artış doğurabilir.


Akrep

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu taşınma, yer değişikliği, kendi alanınız bulmakla ilgili konulardaki pürüzleri ve bunların çözümlerini ortaya çıkarabilir. Uranüs’ün Boğa burcundaki ileri hareketiyle toksik ve yoran ilişkilerden geriye kalanları hayatınızda kalıcı hale getirebilir.


Yay

Kova burcundaki Satürn ve Venüs’ün bir arada oluşu size hareketli günler yaşatabilir. Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte aile hayatınızla ilgili güzel ve keyifli zamanların başlangıcını yapabilirsiniz.


Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak[olanlar, Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu parasal konulardaki girişimlerinizi önemli düzeyde etkileyebilir. Venüs’ün Balık burcuna geçişi ile karşılıklı fedakarlıkla geçecek bir döneme giriyorsunuz.


Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Venüs ve Satürn’ün burcunuzdaki kavuşumuyla ilerlemekte zorlandığınız konular sizin için biraz daha önemli hale gelebilir. Uranüs’ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırması aile hayatınız ve evinizle ilgili bazı pürüzleri de sonlandırabilir.


Balık

Kova burcundaki Venüs ve Satürn’ün kavuşumu içinizde tutmakla mücadele edemediğiniz konularda yeni yöntemler geliştirmeniz gerektiğini hatırlatabilir. Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketiyle iletişim şeklinizde ve çevrenize olan bakış açınızdaki yeniliklerle yolunuza devam edebilirsiniz.

Aygül Aydın
 

tumblr_cf9edefa792750c4bdb061f8060635f5_d4ce09f4_540.jpg

Koç Burcu​

Etrafınıza baktığınızda, sanki herkes kendi hayatını idare etme konusunda sizden çok daha iyi bir iş çıkarıyormuş gibi görünüyor. Diğer insanların işlerini nasıl iyi yapacaklarını, sosyal hayatlarını nasıl geliştireceklerini, nasıl flört edeceklerini, nasıl egzersiz yapacaklarını, nasıl dinleneceklerini, kısacası hayatı çözdükleri izlenimine kapılabilirsiniz. Ama gerçek şu ki, kimse her şeyin üstesinden geliyormuş gibi hissetmiyor. Sadece kendimizden çok fazla şey bekliyoruz. Bu hafta, küçük anlara izin verin. Gerçekten önemsediğiniz şeylere odaklanın ve en azından şimdilik bunun yeterli olduğuna güvenin. Venüs Perşembe günü Balık burcuna geçerek hak ettiğiniz sevgiyi almanızı engelleyen sınırlayıcı inançlardan, kalıplardan ve insanlardan kurtulmanız için size ilham veriyor. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars üçgeni, arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi ve anlayış ve empati sağlamak için soruların gücünü kullanmanızı istiyor.

Boğa Burcu​

Arkadaş mı, sevgili mi, yoksa ikisi birden mi? Perşembe günü, romantik Venüs Balık burcunun yönettiği arkadaşlık alanınıza geçerek romantizm ve arkadaşlık arasındaki çizgileri bulanıklaştırıyor. Bu açı sayesinde, ilgilendiğiniz biri varsa, ilişkinin her iki halinin en iyilerini birbirinize sunabilir ve neler olacağını görebilirsiniz! Bu hafta koca dünyaya karşı yalnızmışsınız gibi hissedebilirsiniz ama aslında öyle değil. Gerçek şu ki, işler zorlaştığında sizin yanınızda yer alacak çok sayıda seveniniz ve arkadaşınız var. İhtiyaç duyduğunuz anda -ki bu çok yakında olabilir- size destek ve teselli kaynağı olmalarına izin verin. En içten duygularınızı onlara açın ve zamanın ötesine geçen bir bağ oluşturun. Sadece bütünleşmek ve bütün hissetmekle kalmayacaksınız, aynı zamanda yanınızda sizinle birlikte savaşmaya hazır bir sürü insan olacak. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars üçlemesi size proaktif bir şekilde üretken hissetmeniz için gereken ayakları yere basma gücünü veriyor.

İkizler Burcu​

Eğer bilinçsizce kendinizi potansiyelinize göre yaşamaktan alıkoyuyorsanız, işler çok büyük bir şekilde değişmek üzere. Değişim yaratıcısı Uranüs’ün bilinçaltı evinizdeki gerileme yolculuğunu tamamlaması ve ileriye doğru hareket etmeye başlamasıyla haftaya süper güçlü bir motivasyonla başlıyorsunuz. Kova burcunda gerçekleşen Yeni Ay sırasında herhangi bir niyet tohumu ektiniz mi? Ekmediyseniz hala geç değil çünkü inanç sistemlerinizi, kişisel felsefenizi ve kendinizi keşfetme yolculuğunuzu çevreleyen temalar şu anda çok önemli. Venüs Perşembe günü Balık burcunun yönettiği kariyer alanınıza geçerek, profesyonel ilişkilerinizin kalitesinin ve yetkinliğinizin başarınızın niteliğini belirlediğini hatırlatıyor. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars üçgeni ise hızlıca uygulanması gereken heyecan verici yeni fikir ve stratejilere olan merakınızı takip etmenizi istiyor!

Yengeç Burcu​

Liderliği ele alın ve ruhunuzla yeniden bağlantı kurun. Değişimci Uranüs, toplum işleri ve bireysel özgürlük evinizde geriledikten sonra, ileri doğru hareket etmeye başladı. Bu size potansiyel olarak bir ilham ve ivme dalgası getirecek. Sosyal hayatınızdaki yeni başlangıçlar size daha iyi hissettiriyor olacak. Venüs Perşembe günü Balık burcunun yönettiği seyahat alanınıza geçiyor ve sizi biraz “uzakta” olan partnerlere çekiyor. İster sizin tipinizden farklı oldukları için (ki bu iyi bir şey olabilir), ister gerçekten uzakta yaşadıkları için olsun; bu mesafenin size bazı şeyler öğretmesine izin verin. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars üçgeni üzerinizde duygusal bir etki bırakacak; bu yüzden kendinize ve başkalarına karşı zarif ve şefkatli olun.

Aslan Burcu​

Parlamak ve eşsiz yeteneklerinizi kucaklamak için yaratıldınız. Değişimin öncüsü Uranüs’ün otorite, kariyer ve itibardan oluşan 10. evinize direkt geçişi, hayatınıza büyük bir yankı getiriyor olacak. Venüs Perşembe günü Balık burcunun yönettiği samimiyet ve yakınlık alanınıza geçerek, kendinizle ilgili önemli gerçekleri paylaşmanıza; bu paylaşımdan şifalanmanıza, zevk almanıza ve bağlantı kurmanıza olanak tanıyan deneyimler, arzular ve ilişkiler sunuyor. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars açısı, romantik ilişkilerinize biraz ciddiyetle yaklaşmanızı, arkadaşlık ilişkilerinizde ise daha derine inmenizi istiyor. Derinleşmekten korkmayın.

Başak Burcu​

Açık fikirli olmaya ne kadar istekli olursanız, başarılı olma olasılığınız o kadar artacak. Bilgelik, deneyim ve kendini keşfetme evinizde gerileyen Uranüs nihayet ileri harekete geçti. Bu hareket size, “Etrafınızdakilerle dünya hakkında aynı görüşlere sahip değilseniz, umudunuzu kaybetmeyin” diyor. Aksine, tüm bunlar büyümenizin bir parçası. Venüs ayrıca Kova burcundaki Satürn’le güçlerini birleştirerek altıncı evinizdeki günlük işlere ve sıradan rutinlere hız ve pratiklik getirecek. Venüs Perşembe günü Balık burcunun yönettiği romantizm alanınıza geçiyor. Size kimyanın ve uyumluluğun zıtlıklarda da var olabileceğini hatırlatıyor. Bu dönemde zıtlıklara çekilebilirsiniz, karşıtlıklar duygusal kıvılcımlar yaratabilir. Ziyanı yok, bu zıtlıklar güçlü yönlerinizi pekiştirmenize yardımcı olabilir ve büyümeniz için size ilham verebilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars üçgeni, bir çözüm keşfetmek için ayrıntıları fark etmenizi istiyor.

Terazi Burcu​

Haritanızın para alanında gerileyen asi Uranüs, ileri hareketine başlıyor! İster bir ilişkiniz, ister ödeme sürecinde olduğunuz bir borcunuz olsun, Uranüs’ün ileri hareketi, sadece her türlü ilhamı getirmekle kalmayacak, aynı zamanda sizi durgunlaştıran bağlardan da kurtaracak. Göksel yöneticiniz Venüs, aynı gün görev gezegeni Satürn ile güçlerini birleştirecek ve bu da hayatınıza pratiklik getirecek. Venüs Perşembe günü Balık burcunun yönettiği detaylara dikkat alanınıza geçerek, ilişkilerdeki başarının büyük bir kısmının küçük şeyleri sık sık yapmaktan ve sizin için küçük şeyler yapanları fark etmekten geçtiğini hatırlatıyor olacak. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars açısı, kendinize olan güveninizi artıracak.

Akrep Burcu​

Sürprizlerden pek hoşlanmıyor olabilirsiniz, ancak bu dönem sürprizlerden kaçmak zor olacak. Asi Uranüs’ün anlaşmalar, uzlaşmalar ve önemli kişilerden oluşan yedinci evinize yerleşmesiyle heyecan verici bir dönem başlıyor. Bu dönemde değerleriniz ve uzun vadeli arzularınız konusunda dürüst olmaya dikkat edin. Gerçek her zaman hoş değildir ama gereklidir. Ayrıca bu dönemde kendinizi oldukça üretken hissetmeniz mümkün. Kış temizliğine girişmek için iyi bir zaman dilimindesiniz. Haftanın en iyi haberi ise Venüs Balık burcuna geçerek romantizm evinize büyülü bir uyum getiriyor. Aşk sizin en büyük ilham periniz. Ayrıca bu açı, sizi aynalayacak insanları ve deneyimleri kendine çekiyor. Kendinizi biraz boşlukta hissedebilirsiniz ancak anlaşıldığınız, değer gördüğünüz ve olduğunuz halinizle el üstünde tutulduğunuz için minnettar olacaksınız. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars üçlemesi size duygusal zekanızı güçlendirecek net bir iletişim getiriyor olacak.

Yay Burcu​

Uranüs, günlük rutinleriniz ve sağlık alışkanlıklarınızdan sorumlu altıncı evinizde ilerlemeye başladı. Alışkanlıklarınız, eylemleriniz ve sağlık ritüellerinizle ilgili size hizmet etmeyen her şeyden kurtulmak için iyi bir zamandasınız. Uranüs sizi özgürleştirmek için burada. Yalnızca, neyin değişmesi gerektiği konusunda kendinize karşı dürüst olmanız gerekiyor. Venüs, Balık burcunun yönettiği aidiyet evinize geçerek, duygusal olarak güvende, bağlı ve evinizde hissetmenize yardımcı olan insanları ve deneyimleri mıknatıs gibi size çekiyor olacak! Temelinde duygusal güvenlik olan ilişkileriniz gelişecek. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars üçlemesi başkalarının da bakış açısını anlamanızı sağlayacak ve bu da kalbinizin açılmasına, empati yeteneğinizin gelişmesine ve iyi ilişkiler geliştirmenize neden olacak.

Oğlak Burcu​

Uranüs Boğa burcunda yaratıcılık, tutku ve kendini ifade etme eviniz olan beşinci evinize doğru ilerleyeceği için oldukça coşkulu bir haftaya giriyorsunuz. Bu arada, Ağustos 2022’de düşünceleriniz, sevgi diliniz ve içinizdeki çocukla ilgili neler olup bittiğini düşünün. Ne keşfetmiştiniz? İşin ironik yanı, Venüs (Uranüs’ü besleyen gezegen) aynı gün görev yöneticiniz Satürn’le yan yana oturuyor olacak. Bununla birlikte, bu gezegenlerin her ikisi de istikrar arayan ikinci eviniz olan konfor, para, değerler ve öz saygı evinize iniyor olacak. Tüm bunlar ne demek? Hobilerinizden tutkularınıza, projelerinizden para kazanma yeteneklerinize kadar her şey üzerinde yeniden düşünmeye teşvik ediliyorsunuz. Eşsiz yeteneklerinizden para kazanmayı hiç düşündünüz mü? Şimdi düşünebilirsiniz. Venüs, Balık burcunun yönettiği iletişim alanınıza geçerek, sizinle yaratıcı ve empatik yollarla anlaşabilen kişilere çekilmenizi sağlayacak. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars üçgeni, yaptıklarınızla hissettikleriniz arasında uyum yakalamaya odaklanmanızı istiyor.

Kova Burcu​

Sizin döneminiz tam anlamıyla başladı! Ne de olsa, yöneticiniz Uranüs, burcunuzdaki yeni aydan sadece bir gün sonra ileri hareketine geçti. Bu, şanslı olmanın tanımıdır. Bu yüzden değişim dalgalarına hazır olun. Bu arada, halının altına süpürmüş olabileceğiniz bir dizi soru ve endişe gündeme gelebilir. Eğer söz konusu olan profesyonel hayatınızsa, maaşınızın sonuçlarından işinizin markalaşmasına kadar her şey üzerinde düşünmeye teşvik ediliyorsunuz. Bazılarınızın ise sevgilide ya da potansiyel bir flörtte gerçekten ne aradığına karar vermesi gerekebilir. Venüs, Balık burcunun yönettiği güvenlik alanınıza geçerek size ilham veren değerlerinizin yeniden çerçevelenmesini sağlıyor. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars üçgeni bir düşüncenizi, duygunuzu, umudunuzu, arzunuzu veya korkunuzu duymaya ihtiyacı olan biriyle paylaşmanızı istiyor.

Balık Burcu​

Yeni bakış açıları yeni enerjiler getirir, bu yüzden bu hafta açık fikirli olduğunuzdan emin olun Balıklar. Bu özellikle de Uranüs’ün iletişim, düşünce ve yakın çevrenizle ilgili üçüncü evinize yerleşmesiyle doğru orantılı. Benzer umutları ve hayalleri paylaşan, benzer düşünen bireylerle bağlantılar kurma fırsatınız olacak. Bu fırsatları iyi değerlendirin. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, size ilham veren, canlandıran ve hız kazandıran bir ivme dalgası olacak. Venüs Perşembe günü burcunuza geçerek size doğru zamanda, doğru yerde, ani bir şekilde romantik bir bağ kurmanıza yardımcı olacak anlar yaşatıyor. Bu açı, evrenin ilişkiyle ilgili isteklerinizi duyduğuna dair inancınızı, umudunuzu ve iyimserliğinizi yeşertiyor. Pazar günü gerçekleşecek olan Güneş-Mars üçgeni, hissettiklerinizi normalleştirmenizi ve size aşırı stres veren duygulara eleştirel farkındalık ve şüphecilik getirmenizi istiyor.





Küçük İlham Kutusu
 
tumblr_4ac286d2b8eae1a8704957b3528506ac_f18d198d_1280.jpg

Sevgili Koç; haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasında; 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı ani gelişen para kayıpları gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizde, ilişkinizde sorunlar gerçekleşebilir. Uranüs’ün S olmasıyla; maddi kaynaklarınızla ilgili dikkatli olmalısınız. Ayrıca duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Rüyalarınız mesajcı olabilir. Manevi çalışmalar yapmak size çok iyi gelecektir. Sağlık konuları da gündeminize gelebilir.

Cuma-cumartesi günlerinde; 27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; ruhsal olarak, sağlık olarak şifalanacaksınız. Gizli aşklar gündeminize gelebilir. Karmik ilişkiler yaşayabilirsiniz. Ayrıca kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Atak, enerjik olacaksınız. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Pazar günü; Aşk, para, flört konuları gündeminize gelebilir. İştahınız açılabilir. Harika bir hafta dilerim.



Sevgili Boğa; haftaya kariyer, iş odaklı başlıyorsunuz. Ani dürtüsel kararlarınız kariyer hayatınızda değişimlere sebep olabilir. Hafta ortasında; 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı kariyer hayatınızda ani sorunlar gerçekleşebilir. Otoritelerle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. . Uranüs’ün S olmasıyla; konfor alanınızı bırakmak istemeyebilirsiniz ama akışa güvenmelisiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bol bol sosyalleşebilirsiniz. Yeni karar alacaksanız 25 Ocak tarihini tercih edebilirsiniz.

Cuma-cumartesi günlerinde; 27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; sosyalleşebilir, arkadşalarınızla güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Ayrıca duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Spor yapmak, harekete geçmek iyi hissettirecektir. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Pazar günü; kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. İştahınız açılabilir. Harika bir hafta dilerim.



Sevgili İkizler; haftaya yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı aşk konusunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında kalıcı kararlar alabilirsiniz. Yeni karar alacaksanız 25 Ocak tarihini tercih edebilirsiniz. Ayrıca sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

Cuma-cumartesi günlerinde; 27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; kariyer, aşk hayatınızda güzel gelişmeler sizinle olacak. Ayrıca sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü duygusal olarak içe çekilebilirsiniz, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yemek yapmak, hayatın tadını çıkaracağınız hobilerle ilgilenebilirsiniz. Özellikle sanat tam size göre. Harika bir hafta dilerim.



Sevgili Yengeç; haftaya finans, para, sağlık konularıyla başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizden dolayı ani para çıkışları gerçekleşebilir. Hafta ortasında; 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı aşk, finans, ödemelerle ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. . Yeni karar alacaksanız 25 Ocak tarihini tercih edebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz, güzel fırsatlar sizinle olacak.

Cuma-cumartesi günlerinde; 27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; yurt dışı bağlantılı partner, hukukçu, akademik kariyerli biriyle tanışabilirsiniz. Kariyer, iş hayatınıza odaklanabilirsiniz. Pazar günü; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harika bir hafta dilerim.



Sevgili Aslan; haftaya partner, evlilik, ortaklık, mahkeme konularıyla başlıyorsunuz. Hafta ortasında; 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı; evlilik, ortaklık, mahkeme konularında karar verebilirsiniz. Sevgiyi hissetmekte zorlanabilirsiniz. İlişkinizle ilgili önemli karar almak için 25 Ocak tarihini tercih edebilirsiniz. Ayrıca para, finans, ameliyat, cinsellik, okültizm konularıyla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir.

27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; para, sağlık, finans, cinsellik, aşk konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Cuma-Cumartesi günlerde; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü ise; hayatın tadına bakabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Harika bir hafta dilerim.



Sevgili Başak; haftaya çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında; 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı; Ayrıca sağlık, çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanınız, aşk konularında ani değişimler gerçekleşebilir. Önemli karar almak için 25 ocak tarihini tercih edebilirsiniz. partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konularıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; partner, evlilik, aşk, para, mahkeme konularında şans sizinle olacak. Cuma-Cumartesi günlerde; okültizm, para, finans, ameliyat, cinsellik konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında ani, güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir hafta dilerim.



Sevgili Terazi; haftaya aşk, çocuk, hobi, teknoloji, tatil, borsa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasında; 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı; aşk, çocuk, hobi, teknoloji, tatil, borsa konularıyla ilgili kalıcı, uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Önemli karar almak için 25 Ocak tarihini tercih edebilirsiniz.

Cuma-cumartesi günlerinde 27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık, evcil hayvanlarınız, aşk, para konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Şans sizden yana olacak. Ayrıca evlilik, ortaklık, yakın arkadaş, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü para, finans, cinsellik, miras, ameliyat konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir hafta dilerim.


Sevgili Akrep; haftaya aile, evinizle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasında; 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı; aile, ev, gayrimenkul konularında yeni kararlar alabilirsiniz ama sorunlar çıkabilir. Önemli karar almak için 25 Ocak tarihini tercih edebilirsiniz. Ayrıca aşk, çocuk, hobi, tatillerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

Cuma-cumartesi günlerinde; 27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; aşk, çocuk, tatil, borsa, hobi konularında şans sizinle olacak. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz, çok sevebilirsiniz. Ayrıca çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü; evlilik, ortaklık, partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Harika bir hafta dilerim.



Sevgili Yay; haftaya yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Hafta ortasında 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı; aşk, para, yakın çevre, kardeşler, eğitim konularında kalıç kararlar alabilirsiniz. Ayrıca ev, aile konuları gündeminize gelebilir.

Cuma-cumartesi günlerinde; 27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; aşk, ev, aile gayrimenkul konularında şans sizinle olacak, korunacaksınız. Ayrıca aşk, çocuk, eğlence, tatil, borsa konularıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Pazar günü; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanınız, sağlık konularıyla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir hafta dilerim.



Sevgili Oğlak; haftaya para, kazançlarla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortasında 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı; para, kazançlarla ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz ama bazı sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Önemli karar almak için 25 Ocak tarihini tercih edebilirsiniz. Ayrıca yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

Cuma-cumartesi günlerinde; 27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat, aşk konularında güzel gelişmeler, fırsatlar sizinle olacak. Ayrıca ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü; aşk, çocuk, hobi, eğlence, sanat konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Şans sizinle olacak. Harika bir hafta dilerim.



Sevgili Kova; haftaya kendinizi iyi hissederek başlıyorsunuz. Hafta ortasında 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı; sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca sorumluluk almanız gereken önemli konular gündeminize gelebilir. Kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca para, kazançlarla ilgili bereketli güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

Cuma-cumartesi günlerinde; 27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; para, kazançlar, aşk konusunda şanslı bir sürece gireceksiniz. Ayrıca yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatler gündeminize gelebilir. Pazar günü; aile, ev, gayrimenkul konularıyla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir hafta dilerim.



Sevgili Balık; haftaya duygusal olarak içe çekilere, yalnız kalmak isteyerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasında 23 Ocak önemli bir gün olacak. Satürn&Venüs kavuşumundan dolayı; bilinçaltı ve psikolojinizle ilgili bazı durumlar gerçekleşebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Manevi çalışmalar yapmak iyi hissettirecektir. Ayrıca fiziksel değişim yapabilir, kendinizle ilgilenebilirsiniz.

Cuma-cumartesi günlerinde; 27 Ocakta Venüs’ün balık burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca; çekici olacaksınız. Çevrenizle iletişiminiz tatlı dilli, naif ve sevgi dolu olabilir. Ayrıca sağlık olarak korunacaksınız. Aşk konusunda şans sizinle olacak. Seçim sizin olacak. Ayrıca para, kazançlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatler gündeminize gelebilir. Harika bir hafta dilerim





Dilara Yıldızhan
Elele
 
tumblr_f8b7597327219928b90562ddfdb99f00_124fa410_1280.jpg

YÜKSELEN KOÇ
İşle ilgili trafiğin yoğun olduğu Pazartesi, gruplar içinde bazı pürüzler gündeme gelebilir.
Haftanın ilk günlerinde arkadaşlardan destek alacak, planlarınızı hayata geçirmek için oldukça motive olacaksınız. Çalışma ortamınızda keskin söylemlerden uzak durmaya dikkat edin.

YÜKSELEN BOĞA
Haftaya iş hayatında üstlendiğiniz sorumluluklara daha fazla zaman harcayarak başlayacaksınız. Tamamlanmamış, havada kalmış konuları netleştirebilirsiniz. Beklemediğiniz kişilerden yardım alabileceğiniz bu hafta ikili ilişkilerde fevri davranmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN İKİZLER
Haftanın ilk günlerinde yurt dışı bağlantılı konularla, eğitimlerle yoğun ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta genelinde daha sosyal olacak ve gruplar içinde yer alacaksınız. Hafta sonu ise arkadaşlarınızla ilgili alacağınız haberler canınızı sıkabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ
Pazartesi maddi konuları dengelemeye çalışarak haftaya başlayacaksınız. İş hayatında aktif olacağınız bu hafta arkadaşlarınıza da vakit ayırmaya çalışacaksınız. Hafta sonu ikili ilişkilerde ani karar almamaya ve sert çıkışlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

YÜKSELEN ASLAN
Haftanın ilk günleri ikili ilişkilerde sıkışmış hissedebilirsiniz. Fakat hafta ortası sorunları halledecek ve özel hayatınızda keyifli olacaksınız. Yakınlarınızdan, akrabalarınızdan sağlıkla ilgili sıkıntılı haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK
Hafta başında gündelik işlerinizi yetiştirmekte ya da sağlıkla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Maddi konularda kendinizi daha rahat hissedeceğiniz bu hafta aşk hayatınız da hareketli olacak. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde kriz yaratmamak için sert söylemlerden uzak durmaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ
Haftanın ilk günleri çocuklarınızla ya da özel hayatınızla ilgili üstelendiğiniz sorumluluklar artabilir. Çarşamba ise ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler gündeme gelecek. Hafta sonu, harcamalarınız düşündüğünüzden fazla olabilir.

YÜKSELEN AKREP
Pazartesi evle ya da ebeveynlerinizle ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. Çarşamba ailenizden destek alabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta sonu ise yakın arkadaşlar ya da kardeşlerle olan iletişiminizde sakin kalmaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY
Haftanın ilk günlerinde yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sıkışmış hissedebilirsiniz. Hafta ortasında daha görünür olabilir, aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamaya dikkat edin.

YÜKSELEN OĞLAK
Hafta başında finansal konulara yoğunlaşacaksınız. Çarşamba ise aile içinde huzurlu hissedebilir, gayrimenkul konularında da kazanç sağlama fırsatı bulabilirsiniz. Hafta sonu ise ebeveynlerinizle olan iletişiminizde yapıcı olmaya özen gösterin.

YÜKSELEN KOVA
Pazartesi sağlığınıza daha dikkatli olmanız gereken bir gün. Kendinizi genel anlamda baskı altında hissedebilirsiniz. Hafta ortasında güzel haberler alacak, yakın çevrenizle keyifli vakit geçireceksiniz. Hafta sonu ise gizli saklı kalmış konular canınızı sıkabilir.

YÜKSELEN BALIK
Haftaya genel anlamda isteksiz başlayabilirsiniz. Fakat ilerleyen günlerde finansal konularda güzel fırsatlarla karşılaşacak, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Hafta sonu ise arkadaşlarla olan diyaloglarda keskin ifadelerden kaçınmaya özen gösterin.


Astrolog Aslıhan Doktoroğlu​

 
tumblr_134d08d0467e4967f86296ad432b4dbd_03bc7ae5_1280.jpg
KOÇ BURCU: Bekar koçlar kadersel ruh eşinizle tanışma ihtimalinizin yüksek olduğu bir hafta. Sizin için her anlamda da şanslı ve harekete geçmeyi destekleyen bir dönemdesiniz. Kariyerde dönüşüm zamanı.

BOĞA BURCU: Eşiniz ya da ortağınızdan destek alacaksınız. Kariyeriniz veya da kısa vadeli hedefinize ulaşmak için çabalayacaksınız. Eğitim, hukuk, yurtdışı ya da ticaret ile ilgili anlaşmalar yapabilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Hafta sonuna doğru pek çok konuda harekete geçerek kısa vadeli amacınıza ulaşabilirsiniz. Bekarsanız sosyalleştiğiniz bir ortamda ruh eşinizle tanışma fırsatı var. Beklenmedik bir ödeme çıkabilir.

YENGEÇ BURCU: Kredi, miras, ek kazançlar ya da ameliyat gibi konular haftanın ana teması. Bekarsanız bu dönem evlenebilir ya da yeni bir ortaklık anlaşması yapabilirsiniz. Kariyer ve yakın vadeli hedefleriniz konusunda şanslısınız.

ASLAN BURCU: Evlilik veya ortaklıkla ilgili harekete geçme zamanı. Yurtdışı bağlantılı bir iş ortaklığı yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki anlaşmazlıkların yoluna gireceği bir hafta.

BAŞAK BURCU: Sağlık veya gündelik işlerinize yoğunlaşacaksınız. İş arıyorsanız bulabilirsiniz. Temponuz artıyor. Ortak bir işten ek gelir elde edebilirsiniz. Eşinizin kazancı artabilir. Ertelenen imzalı işler yeniden önünüze gelebilir.

TERAZİ BURCU: Bu hafta kadersel ruh eşinizle tanışabilirsiniz. Bir ödemenizi yapılandırabilirsiniz. Aşkınız ya da çocuğunuzla ilgili sorumluluk almanız gerekiyor. Hukuk, eğitim, yurtdışı konularındaki aksilikler düzelecek.

AKREP BURCU: Aile, ev, emlak işleriyle ilgili bazı yeni adımlar atmanız gerekiyor. Ancak bu durum sizi biraz zorlayacak gibi. Günlük koşturmaca içinde ruh eşinizle tanışma fırsatı var. Hastaysanız bir operasyon geçirebilirsiniz.

YAY BURCU: Evlilik ya da ortaklıkta bir süredir devam eden sorunları çözeceksiniz. Bekarsanız ruh eşinizle bu hafta sevgili olabilirsiniz. Yakın çevre ilişkileri, anlaşmalar ve iletişimin artacağı bir aylık döneme girdiniz.

OĞLAK BURCU: Kazançlarınıza yoğunlaşacaksınız. Yoğun çalışırsanız artış olacaktır. İptal olan imzalı işleriniz yeniden gündeme gelecek. Ev, aile ve emlak konularında şans yanınızda.

KOVA BURCU: Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edeceğiniz ve her konuda harekete geçmenizi destekleyen bir döneme girdiniz. Düşüncelerinizi dile getirmek istemeyeceksiniz. Yakın çevre gezileri ve iletişimde şanslı zamanlardasınız.

BALIK BURCU: Bedenen ve ruhen yalnız kalma ihtiyacınız yüksek. Ailede geri plana attığınız anlaşmazlıklarla yüzleşmeniz gerekiyor. Kadersel bir iş ortaklığına girebileceğiniz gibi, işyerinde kadersel eşinizle tanışabilirsiniz.






Aysun Koç
 
X