Çok mu kolaydı fen'de 1-2 yanlış bekliyorum matematikte fena değil:26:
Çok mu kolaydı fen'de 1-2 yanlış bekliyorum matematikte fena değil:26:
Bence seneye girecegim sorulara baktım sayısal kolay eşit agırlıkcı oldugum halde feni yaptım sözeller zormuş yahu cografya celdirici geldi
Sana kolay geldiyse ne mutlu sana.
3. defa sınava girdim. Hiç zorlanmadığım kadar zorlandım. Coğrafyayı çok kasmışlardı. Türkçe'de çok zaman harcadım. Bilmiyorum.
Matematikte ki ; a,b,c x,y,z'li araba sorusu neydi öyle ya :2: çözen varsa bir yazsın lütfen, emin değilim cevabından
Yeğin atom enerjisi sorusuna buradan selam gönderiyorum, yılların sayısalcısıyım böyle bir şey hiç duymadım
Tahta-çivi sorusunu ne yaptınız :26:
Türkçe'de bazen tüm şıklar doğru bazen hepsi yanlış gibi geliyor, sürekli arada kalma durumu oldu bende, şıklar çok yakındı birbirine
Kare alanı-136, beşgen açı-108'miydi ?
Yatağa çıkıp zıplayan velet-azalır-azalır-değişmez'miyidi :26:
Kuşlu soru çekirdekli alyuvar'mıydı ?
Türkçe'de ''metcezir'' yazan'a da selam olsunNasıl soru hazırlıyorsunuz siz bile bilmiyorsunuz
Coğrafyayla ne uğraştım öyle yaazamanım da yetmedi pek türkçede 1 saat 15 dk oyalandım
aynıyız ya bende de öyle oldu
Sayısallar için daha kolay bi sınavdı sosyali kasmışlardı ama coğrafyayla felsefe özellikle zordu.Matematik zor değildi ama vakit kaybettiriciydi , türkçe de uzundu ama zor değildi bence . Normalde kendi alanım bitince( tmyim) 40 dk. kalırdı ama bu sefer 15 dakikam arttı fenden de 20 lerde soru işaretledim normalde hepsini işaretlerdim.
O yüzden yanlışlarda doğrularımı götürücekleyla oldum iyice sinirden çok basit hatalar yapmışım hele bilipte işaretlemediklerim genel olarak nasıldı? mat kaç tane yaptın?
off ne güzel ben de hemen yapardım ama stres yaptım okudum okudum anlamadım soruları o yüzden 1 saatten fazla oyalandım türkçede,mat evet kolaydı ama uğraştırıyordu sürem yetseydi hem matematiğe devam ederim hem de fene bakardımsen negüzel 20 fen yapmışsın
yetişmedi canım 8 tane yaptım ya
Bir de kaçı doğru çıkıcak asıl önemli olan o :) Bizim dershanedeki arkadaşlar hepsini yapmışlar sınavın çok şaşırdım. Gerçekten çok iyiler var. Benim kendi alanım bitince 15 dk. arttmıştı onların sınav .
Coğrafyayla ne uğraştım öyle yaazamanım da yetmedi pek türkçede 1 saat 15 dk oyalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?