23.3.2014 ygs sınavı

Çok mu kolaydı fen'de 1-2 yanlış bekliyorum matematikte fena değil:26:

Bence seneye girecegim sorulara baktım sayısal kolay eşit agırlıkcı oldugum halde feni yaptım sözeller zormuş yahu cografya celdirici geldi

Bence seneye girecegim sorulara baktım sayısal kolay eşit agırlıkcı oldugum halde feni yaptım sözeller zormuş yahu cografya celdirici geldi

Coğrafyayla ne uğraştım öyle yaa zamanım da yetmedi pek türkçede 1 saat 15 dk oyalandım

Son düzenleme:
Sayısallar için daha kolay bi sınavdı sosyali kasmışlardı ama coğrafyayla felsefe özellikle zordu.Matematik zor değildi ama vakit kaybettiriciydi , türkçe de uzundu ama zor değildi bence . Normalde kendi alanım bitince( tmyim) 40 dk. kalırdı ama bu sefer 15 dakikam arttı fenden de 20 lerde soru işaretledim normalde hepsini işaretlerdim.

Son düzenleme:
Matematikte ki ; a,b,c x,y,z'li araba sorusu neydi öyle ya :2: çözen varsa bir yazsın lütfen, emin değilim cevabından
Yeğin atom enerjisi sorusuna buradan selam gönderiyorum, yılların sayısalcısıyım böyle bir şey hiç duymadım
Tahta-çivi sorusunu ne yaptınız :26:
Türkçe'de bazen tüm şıklar doğru bazen hepsi yanlış gibi geliyor, sürekli arada kalma durumu oldu bende, şıklar çok yakındı birbirine
Kare alanı-136, beşgen açı-108'miydi ?
Yatağa çıkıp zıplayan velet-azalır-azalır-değişmez'miyidi :26:
Kuşlu soru çekirdekli alyuvar'mıydı ?
Türkçe'de ''metcezir'' yazan'a da selam olsun Nasıl soru hazırlıyorsunuz siz bile bilmiyorsunuz

O araba sorusunun cevabı 16.

Ben yeğin kuvveti ile ilgili soru bekliyordum, fende bu tarz sorular artmaya başladı, lysde daha fazla olacak diye düşünüyorunm.

Tahta çivide sadece sıcaklık eşitti.

Kare ve beşgen o şekildeydi.
Kuşlu alyuvardı ..

Metcezir olayı sınavda bir gülümseme yarattı
Fen kolay olduğu kadar matematik ve sosyal sinir bozucuuydu bence.
Hele o coğrafya neydi öyle arkadaş.

Hıı bu arada ekleyeyim türkçede bir sorunun birebir aynısını çözmüştüm. Bilmem zaman bilmem fem denemelerin de ileri görüşlü insanlar diyorum

Her zaman rahat rahat zamanım yeterdi (denemelerde) nedense bunda zamanım yetmedi. Ve benim için kötü bir sınav oldu.

Coğrafyaya basit demişler uzmanlar bir de. Sınavdaki en zor derslerdendi belki de en zoru.

Türkçe çok çelişkiliydi
Sosyalde zordu bence
Barajı geçsem yeter :18::18:

aynıyız ya bende de öyle oldu

O yüzden yanlışlarda doğrularımı götürücek leyla oldum iyice sinirden çok basit hatalar yapmışım hele bilipte işaretlemediklerim genel olarak nasıldı? mat kaç tane yaptın?

off ne güzel ben de hemen yapardım ama stres yaptım okudum okudum anlamadım soruları o yüzden 1 saatten fazla oyalandım türkçede,mat evet kolaydı ama uğraştırıyordu sürem yetseydi hem matematiğe devam ederim hem de fene bakardım sen negüzel 20 fen yapmışsın

Coğrafya tartışmasız zordu gerçekten geçmiş yıllarar göre :/ Benim adil sonuçlanacağına dair en ufak inancım yok o yüzden üzmeyin kendinizi yine ösym yine ösym. Mod medyan denedim geçmiş yıllarda girdiğim sınavlardan şıkları sıralı görmeyince acaba diyip denedim birde soruyu kendim çözdüm cevaplar eşleşti sonra resmen şifreleme aradım sınavda o kadar insanın hakkı var yazık

O yüzden yanlışlarda doğrularımı götürücek leyla oldum iyice sinirden çok basit hatalar yapmışım hele bilipte işaretlemediklerim genel olarak nasıldı? mat kaç tane yaptın?

yetişmedi canım 8 tane yaptım ya

Bir de kaçı doğru çıkıcak asıl önemli olan o :) Bizim dershanedeki arkadaşlar hepsini yapmışlar sınavın çok şaşırdım. Gerçekten çok iyiler var. Benim kendi alanım bitince 15 dk. arttmıştı onların sınav .

Bunu duydukça daha da üzülüyorum yeterli değildim ama inşAllah doğrudur yaptıkların :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…