Derin__Su derin sular Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2008 Mesajlar 5.297 Emoji Skoru 122 Puanlar 173 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efsaaaa #21 Sinav genel olarak zordu. Türkce sorulari cok zaman kaybettirdi, önce soruyu sonra paragrafi okudum, paragrafi okuyana kadar soruyu unutuyordum neredeyse! Baraji gecsem yeterli benim icin. 4 yanlis 1 dogruyu götürüyor ondan yana endiseliyim :/
Sinav genel olarak zordu. Türkce sorulari cok zaman kaybettirdi, önce soruyu sonra paragrafi okudum, paragrafi okuyana kadar soruyu unutuyordum neredeyse! Baraji gecsem yeterli benim icin. 4 yanlis 1 dogruyu götürüyor ondan yana endiseliyim :/
pembeflora Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 107 Emoji Skoru 27 Puanlar 28 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efsaaaa #22 inightworld .!.: Bunu duydukça daha da üzülüyorum yeterli değildim ama inşAllah doğrudur yaptıkların :) Genişletmek için tıkla... İnşallah :) Umarım öyledir. Sınav da bugün yarın açıklanır diyorlar ama ...
inightworld .!.: Bunu duydukça daha da üzülüyorum yeterli değildim ama inşAllah doğrudur yaptıkların :) Genişletmek için tıkla... İnşallah :) Umarım öyledir. Sınav da bugün yarın açıklanır diyorlar ama ...
ashy Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 870 Emoji Skoru 219 Puanlar 123 27 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efsaaaa #23 roseGirl .!.: Olsun hayatım lysye bak moralini bozma sınav acıklanan kadar Genişletmek için tıkla... Lys matematiği halletmek lazım Allah hepimize kolaylık versin .
roseGirl .!.: Olsun hayatım lysye bak moralini bozma sınav acıklanan kadar Genişletmek için tıkla... Lys matematiği halletmek lazım Allah hepimize kolaylık versin .
abulabu Korkar Oldum Düşlemekten. Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 2.583 Emoji Skoru 126 Puanlar 93 Yer Kocaeli 29 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efsaaaa #24 Sonuçlar açıklanmış kızlar :)
Derin__Su derin sular Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2008 Mesajlar 5.297 Emoji Skoru 122 Puanlar 173 29 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efsaaaa #25 2 yilllik bölümden hangilerini tavsiye ediyorsunuz arkadaslar? Son düzenleme: 29 Mart 2014
abulabu Korkar Oldum Düşlemekten. Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 2.583 Emoji Skoru 126 Puanlar 93 Yer Kocaeli 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efsaaaa #26 GamzeLim .!.: 2 yilllik bölümden hangilerini tavsiye ediyorsunuz arkadaslar? Genişletmek için tıkla... Sağlık ile ilgili bölümleri öneririm ben.
GamzeLim .!.: 2 yilllik bölümden hangilerini tavsiye ediyorsunuz arkadaslar? Genişletmek için tıkla... Sağlık ile ilgili bölümleri öneririm ben.
Derin__Su derin sular Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2008 Mesajlar 5.297 Emoji Skoru 122 Puanlar 173 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efsaaaa #27 akayca .!.: Sağlık ile ilgili bölümleri öneririm ben. Genişletmek için tıkla... Saglik kurumlari isletmeciligi gibi mi ?
akayca .!.: Sağlık ile ilgili bölümleri öneririm ben. Genişletmek için tıkla... Saglik kurumlari isletmeciligi gibi mi ?
abulabu Korkar Oldum Düşlemekten. Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 2.583 Emoji Skoru 126 Puanlar 93 Yer Kocaeli 1 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efsaaaa #28 GamzeLim .!.: Saglik kurumlari isletmeciligi gibi mi ? Genişletmek için tıkla... Tıbbi Dokumantasyon. Tıbbı Lab. gibi bölümler sağlık kurumları yonetıcılıgı 4 yıl 2 yılı varmı bilmiyorum hiç.
GamzeLim .!.: Saglik kurumlari isletmeciligi gibi mi ? Genişletmek için tıkla... Tıbbi Dokumantasyon. Tıbbı Lab. gibi bölümler sağlık kurumları yonetıcılıgı 4 yıl 2 yılı varmı bilmiyorum hiç.