23 Ağustos Test Günüm Hadi Bakalım Geri Sayım Başlasın

elifcamli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
67
1
86
Muğla
Merhaba arkadaşlar, bu benm 3. denemem ve transferimin 3. günü.Blastosist (5.gün) embriyosu transfer edildi. İnşallah bu sefer olurr iki adet transfer ettiler 3. denemem olduğu için. İlk denememizi Symrna Tüp Bebek Merkezinde yapmıştık ama hiç memnun kalmamıştım.sonrakileri Kent Hastanesinde İsrael Aruh yaptı 2. negatifti ama bu sefer çok umutluyum....haftaya bugün test günüm, benmle birlikte geri sayanlar neler yapıosunuz?? nasıl geçio zaman.????

hadi bakalım kızlar şimdiden hayırlı olsun...rabbim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin güzel haberlerinizi bekliyoruz...sevgi ve duayla...

canım merhaba, benimde test günüm 23 Ağustos..Hakkımızda hayırlısı olsun..benimde 5.gün embriyosu :) kısmetimizde varsa olur artık ne diyelim..inşAllah sımsıkı tutunurlar bize..o gün ikimizde güzel haber veririz inşAllah..Ama bende hiç bir belirti yok malesef ağrım sızım, sanki bişide hissetmiyorum, böyle hiç transfer olmuş gibi değilim..Rahat geçiriyorum ya ondan, ilk 3 gün yattım, artık yavaş yavaş dolanıyorum, kitap okuyorum vs..İnşAllah sonuda güzel olur..

merhaba canm, inşallahhhhh ikimiz içinde hatta bekleyen herkes için hayırlısı olsun pozitif sonuç alalım artıkkkk....canm daha şimdiden belirti arama çok erken değil mi? kafanı rahat tut kendini dinleyip durma çok sıkılırsınn, bende bunu anca 3. denemem de öğrendim:) buarada yatıp durma canm benm doktorum bana özellikle haraket etmemi tembihledi.normal hayatına geri dön dedi bende aynen öle yaptım.ağır kaldırma, çok eğilip gerinme kısacası karnını sağlama al yorulmadan haraket et. ben sadece 15 dk yattım hastanede sonra izmirde bir gece kaldım ve ertesi gün 3 saatlik bir yolculuk yaptım. Allahım isterse her türlü olur o yüzden bol bol dua et ve bil ki bebişlerin seninle birlikte, 23 ağustosta birlikte sevincez unutmaaa.....

inşAllah bitanem, dediğin gibi birlikte seviniriz..benim ilk deneme ve umarım son olur :) Takdir Allah'ın, biz elimizden geleni yaptık...

benimde 28 ağustos arkadaşlar herkesin hayırlı olsun transferleri hayırlı sonuçlar alırız inşallah herkez pozitif haberlerle gelirler inşalalh...

Benim test gunüm 29 Ağustos ama ben 27 de baktiricam arifeye denk geliyor çünkü.
Fakat ben çok ümitlenmiyorum benim 1 dondurulmuş emb. İle transferim yapıldı
2 .günde donduruldu ve cozundugu gün transfer yapıldı sanıyorum 2. gün transferi oldu ve 6 hücreli embriyo
Micro'ya Temmuz adetimde başlamıştım fakat fsh progesteron yüksek gebe kalamam diye embriyom donduruldu ve sonraki adetimde transfer oldum ben sizin için dua edicem sizde benim için edermisiniz...

canım öncelikle hayırlı olsun ama ümitsiz olma lütfen.hep pozitif ol.rabbim inşallah dualarını ve dualarımızı kabul edecektir.sen inançlı ol yeter. sevgi ve duayla..

canım öncelikle hayırlı olsun ama ümitsiz olma lütfen.hep pozitif ol.rabbim inşallah dualarını ve dualarımızı kabul edecektir.sen inançlı ol yeter. sevgi ve duayla..

İnşallah canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.sanırım insan kötü tecrübeler yasadikca hep öyle devam eder diye düşünüyor .bu öyle bir durumki ne kadar zengin ve ne kadar güçlü olursan ol Rabbim ol demeden olmuyor iste sen catlasanda patlasanda en iyi doktorları en iyi klinikleri de bulsan Allah'ın dediği olur.ben hep yaşadıklarımın benim için hayırlısı olmasını diledim bizim hayır sandığımızda ser, ser sandığımızda hayır olabilir.bu mübarek günler hayırlara vesile olur insallahhh...

İnşallah canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.sanırım insan kötü tecrübeler yasadikca hep öyle devam eder diye düşünüyor .bu öyle bir durumki ne kadar zengin ve ne kadar güçlü olursan ol Rabbim ol demeden olmuyor iste sen catlasanda patlasanda en iyi doktorları en iyi klinikleri de bulsan Allah'ın dediği olur.ben hep yaşadıklarımın benim için hayırlısı olmasını diledim bizim hayır sandığımızda ser, ser sandığımızda hayır olabilir.bu mübarek günler hayırlara vesile olur insallahhh...

kimse olumsuzz düşünmesin arkadaşlarrrrrr, hep birlikte hamile olduğumuzu öğrencez burdaaa :) içinizi ferah tutun. benmde bazen ümitlerim kırılıo ama yine de umutsuz değilim olacak inşallahhhhh.buarada benm su gibi akıntım war sadece su gelio ama sanki çişimi yapmışım gibi az fakat su şeklinde. umarım kötü bi durum yoktur. bende bazen pazertesi yapsam mı aacaba die düşünüom testi? transfer olalı 8 gün olacak ama benm 5. gün embriyosu olduğundan zaten 10. gün bakılıo 2 gün kala çıkar mı ne dersiniz? herkese duacıyım arkadaşlarrrrr... içinizi ferah tuttunnnnn... bol bol dua edin....................

canım merhaba, çok şükür bugünü de bitirdik :)) yarın 9. gün..hakkımızda hayırlısı artık, Allah'ın izniyle güzel haberimizi vereceğiz inşAllah..Sen pazartesimi düşünüyorsun? ben salı yaptırcam sanırım..İnşAllah erken yaptırırsan ilk senin güzel haberini alırız, sonra benim inşAllah :)) , nasıl belirti falan var mı? Bende tık yok :) bugün dışarı çıktım, yavaş yavaş yürüyüz yaptım..ama bir belirti yok bende yaa o dediğin su gibi akıntı bendede oluyor bazen, ama benim progestan fitilde aldığım için beraber akıyorlar..Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşAllah..

merhaba canm, walla bu yeni günüde yarıladık bak,Allahım inşallahhhhhh bize pozitf sonuç almayıda nasp eder.ben bu sabah kalktımm öle umutsuz umutsuz olmadı mı acaba die sonra bi arkadaşım geldi onunla zaman geçirirken unuttum gitti.sakın bozma moralini, buarada sabah kalktım söylemesi ayıp malum bölge de acayippp bi kaşıntı vardı ama ölüodum yani o derece bende bi güzel yıkayıp o jel tortularıı falan temizledim aslında doktorum yıkamayı tavsiye etmio ama ben o şekilde bir dakika daha duramazdım umarım bişey olmamıştır.bide ewm ikinci kat olduğundan merdiven falan inip çıkııom ben başından beri. gerçi bana göre bunun yatıp kalkmayla bi ilgisi yok zaten de yine de dikkat etmek lazım.ben ilk ikisinde sadece tuvalet için kalkmıştım tutmadı.Allahım isterse ne yaparsan yap tutuo ama zamanı değilse kıpırdamasan ble tutmuo.zaten iğne vuruluom 2 günde bir kabadan ve mecburen çıkıom ewden... pazartesi test yapma konusunda kararsızım belki beklerm,pazartesi transfer olalı 9 gün oluo gerçi 10.gün bakılıo blastosislerde ama ben karar veremedim, çıkmazsa yıkılırım herhaldee:84:

inşallah güzel haberler alırsın elif.Bende dün aldım sonucumu ve hamileyim ama tabi değer yükselecek mi diye bakacağız.Sende galiba kent hastanesinde yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…