inşallah güzel haberler alırsın elif.Bende dün aldım sonucumu ve hamileyim ama tabi değer yükselecek mi diye bakacağız.Sende galiba kent hastanesinde yaptırdın?
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda rüyam gerçek olduuuuuu:) Allahım dualarımı kabul etti. bugün dayanamadım test yaptım sonuç : 125.9
canımmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim, darısı başıma olsun inşAllah..Bende bugün yaptırcaktım ama annem izin vermedi :))) İnşAllah yarında ben güzel haber veririm..İnşAllah değerşn güzelce katlanır bitanem..moral oldun valla..
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda rüyam gerçek olduuuuuu:) Allahım dualarımı kabul etti. bugün dayanamadım test yaptım sonuç : 125.9
canımmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim, darısı başıma olsun inşAllah..Bende bugün yaptırcaktım ama annem izin vermedi :))) İnşAllah yarında ben güzel haber veririm..İnşAllah değerşn güzelce katlanır bitanem..moral oldun valla..
melisela inşallahh seviçten yazmayı unutmuşsundur, güzel haberler beklozz.....
canımmmm geldim :))) Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki benimde sonucum 367 çıktı :) 2 gün sonra tekrarlanacak, inşAllah katlanır...Resmen şoktayım ben şuan :) İnanamıyorum hala..
ben yolun başındayım ilk denemem dün ilk lucrin iğnemi oldum ve çok heyecanlıyım. sitede gezerken gördüm sizleri sonuçlarınıza çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına olur inşallah. Allah kucağınıza almayı yüzlerini görmeyide nasip eder inşallah.
canımmmm geldim :))) Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki benimde sonucum 367 çıktı :) 2 gün sonra tekrarlanacak, inşAllah katlanır...Resmen şoktayım ben şuan :) İnanamıyorum hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?