23 Ağustos Test Günüm Hadi Bakalım Geri Sayım Başlasın

inşallah güzel haberler alırsın elif.Bende dün aldım sonucumu ve hamileyim ama tabi değer yükselecek mi diye bakacağız.Sende galiba kent hastanesinde yaptırdın?

yuppppiiiiiiiiiiiiiiiii :) ilk güzel haber senden hadi bakalım arkası gelir inş. peki önce mi yaptırdın testi yoksa gününde mi? darısı başımıza canm tebriklerrrrrr....

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda rüyam gerçek olduuuuuu:) Allahım dualarımı kabul etti. bugün dayanamadım test yaptım sonuç : 125.9

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda rüyam gerçek olduuuuuu:) Allahım dualarımı kabul etti. bugün dayanamadım test yaptım sonuç : 125.9

canımmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim, darısı başıma olsun inşAllah..Bende bugün yaptırcaktım ama annem izin vermedi :))) İnşAllah yarında ben güzel haber veririm..İnşAllah değerşn güzelce katlanır bitanem..moral oldun valla..

inşalllllllllaaaaaaaaahhhhhhhhhhh canmmmmmm, Allahım sana da bu mutluluğu bugün yaşatacak inş. ben çok ümitliyimmm. ii haberlerini bekliom canm.benm de değerim güzelce katlanırsa dünyanın en mutlu insanları biz olcaz. içini ferah tut arkadaşım.......

tebrikler. allah tamamına erdirir inşallah hamileliğimizin.çok güzel bir duygu gerçekten de.Allah isteyen herkese yaşatsın.

güzel haberini bekliyoruz.İnşallah sanada uğurlu gelmişizdir.

kızlar hepiniz inşallah güzel haberlerle
bebişinizi kucağınıza alırsınız
şimdi sırada keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak var
güzel ve heyecanlı bir o kadar da stresli günler sizi bekliyo :79:

hamiş arkadaşları tebrik ederim.. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. sonuç için gün sayan arkadaşlarında allah dualarını kabul etsin.. hepimiz için hayırlısını versin..

melisela inşallahh seviçten yazmayı unutmuşsundur, güzel haberler beklozz.....

canımmmm geldim :))) Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki benimde sonucum 367 çıktı :) 2 gün sonra tekrarlanacak, inşAllah katlanır...Resmen şoktayım ben şuan :) İnanamıyorum hala..

canımmmm geldim :))) Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki benimde sonucum 367 çıktı :) 2 gün sonra tekrarlanacak, inşAllah katlanır...Resmen şoktayım ben şuan :) İnanamıyorum hala..

çok güzel ya çok sevindim bu kadar güzel haber almak ne büyük mutluluk.Tebrik ederim.İnşallah hamileliğimiz sonuna kadar sürer canım.

ben yolun başındayım ilk denemem dün ilk lucrin iğnemi oldum ve çok heyecanlıyım. sitede gezerken gördüm sizleri sonuçlarınıza çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına olur inşallah. Allah kucağınıza almayı yüzlerini görmeyide nasip eder inşallah.

amin canım sana da hayırlı olsun inşallah bu ilk ve son tedavin olur bebişini kucaklarsın...aramıza hoş geldin...

Hamile olan arkadaslar o kadar çok sevindimki inanın su an yazarken ağlıyorum bizi bizden baskası anliyamaz cekilen sikinti ve eziyetleri bende su an heyecanla 27 sinı bekliyorum inşallah bende bir güzel haber veririm size burdan Allah bekleyenlere hayırlı müjdeler hamile olanlarada hayırla kucağa almak nasip etsin.Âmin....

oleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allahım şükürlerrrrr olsunnnnnnnnn...... arkadaşımmmmmmmm tebrik ederim ama demiştim zaten olcak die :) inşallah sağsalim kucağımıza da alırız bebişleri ..... bende yarından sonra yapcam bi test daha, aslında dün benm test günüm değildi dayanamamıştım :) inş. katlana katlana büyürrr...:)

kızlar herkese çok ama çok teşekkürler, Rabbim herkese bu duyguyu yaşatır inşAllah..

Elifcim inşAllah değerlerimiz katlanır bitanem..Bol dua ile inşAllah..

merhaba arkadaşlar, ben yine dayanamadım yarın yapmam gereken testi bugün yaptım ve sonuç : 284.0 ikiye katlanmış bile ... Allahım nazarlardan korusun herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin..herkes için dua ediom Rabbim dileyen herkese versin bizede kucağımıza almayı nasip etsin

Elifcim tatlım gözün aydın, darısı bana olsun inşAllah :)) bende yarın sabah yaptırcam..inşAllah bende güzel haberle gelebilirim..

arkadasım allah tamamına erdırır ınsallah cok sevındım burda bole olumlu sonucları okuyunca cok mutlu oluyorum daha da bır umutlanıyorum tekrar tebrıkler allah analı babalı buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…