- Konu Sahibi sweetgirl00
canim benim tamponlarim pazartesi ya da sali alinacak yani 4 ya da 5 gun kalicak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cokk gecmis olsun bebemmm......bak atladdin iste o kadar korkuyordun mucukss...resimlerini bekliyoruzzz...![]()
canim ins ameliyatlarimiz iyi gecer ve ii sonuclar aliriz.ben turkiyede yasamiyorum onun icin de yasadigim yerde ameliyat olucam .[/Qcanım çook geçmiş olsun.sanırım oldun ameliyatını nasıl geçti?
canim ins ameliyatlarimiz iyi gecer ve ii sonuclar aliriz.ben turkiyede yasamiyorum onun icin de yasadigim yerde ameliyat olucam .[/Qcanım çook geçmiş olsun.sanırım oldun ameliyatını nasıl geçti?
evet canim hersey guzel gecti, agrim hic olmadi, sisliklerim ve morarmalarim cok cok az.:)
evet canim hersey guzel gecti, agrim hic olmadi, sisliklerim ve morarmalarim cok cok az.:)
güle güle kullan arkadasım darısı basıma bende enre ilhanda olmayı düşünüyorum acelyanın fotoları görünce bu adam işi biliyor dedim..
ya kizlar aksirmak normal mi,bide aksirinca burnuma bisey olucak diye korkuyorum
yardim edin[/QUOT
canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir.....dr um bana aksırma ben izin verene kadar dedi sen yinede dr una sor....çok çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canm aksırık falan hepsi normal şeylermiş banada çok olmuştuyüzüm patlıcak gibi oluyordu nese güzel güzel dinlen şimdi iyileş yorma kendini çook
![]()
çok geçmiş olsunn tatlımm inş. umdugunn gbii olur herseyy (;