- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Oglumda da gec dollenme oldu cnm 25 gun gecikmeden sonra pozitif cikti suan evimde degilim o yuzden test alamiyoum pazartesi hmn alicm insallh cikmazsada dr gidicem hmn mutlaka tesekkur ederim cvp icinNeden pazartesi gününü bekliyorsun test için ? Geç döllenme olmuş olabilir ya da başka bir problem vardır. Genelde eşlerin hislerine inanirim ben ya da hissettiği değişikliğe. Bence bekleme git bi test daha al ve yap. Sonuç yine aynı çıkarsa pazartesi gunu doktora git.
İnsallh cnm heyecan yaptim valla pazartesi bi gelse ilk ayimiz olursa olur olmassa olmaz allah buyuk allah sag salim kucaginda da gostersinInanir misin esjm 2 hamileligimdede bir degisiklik var dedi ve ikisindede pozitif cikti darisi sana insallah :)
Amin insallah cnm hakkinda hayirlisi olsun insallahİnsallh cnm heyecan yaptim valla pazartesi bi gelse ilk ayimiz olursa olur olmassa olmaz allah buyuk allah sag salim kucaginda da gostersin
Cnm bide ozel olmassa degisiklik derken ne farketmis bnm esim bi daralma var sanki dedi siki gelmis ole bisey miAmin insallah cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah
Yani normalde olmayan bir sey var sanki dedi orada bska bir sey var gibisine gitmistiCnm bide ozel olmassa degisiklik derken ne farketmis bnm esim bi daralma var sanki dedi siki gelmis ole bisey mi
Evet babalari bizden iyi biliyo :)Inanir misin esjm 2 hamileligimdede bir degisiklik var dedi ve ikisindede pozitif cikti darisi sana insallah :)
Hayirlisi olsun bakalim saol cnm yardimci oldun insallh benimledir bebegim olumlu dusuneyim :)Yani normalde olmayan bir sey var sanki dedi orada bska bir sey var gibisine gitmisti
Senin esin de mi anladi cnm hic belirtim yok sadece kirpiklerim degisik gibi geliyodu oda sacmalama diyodum ama esim diyince dun aksam kafam karistiEvet babalari bizden iyi biliyo :)
Balım konuyla alakasız ama pco luyken tedaviyle mi gebe kaldın ilk bebeğine ?bende de pco var daMerhaba kizlar bu ay ilk defa tekrar korunmuyoruz ikinci bebek icin gecrn ayin birinde adet oldum pkoluyom ama hic bu kadar adetim gecikmezdi gecikmenin 10 gunu test yaptim ama negatif cikti sonra olurum diye yapmadim hoc dun gece birlikteligimizde esim bi degisiklik var sanki dedi bole olup hamile olan var mi pazartesi testi yeniliycm olmazsam eger cvplarsaniz sevinirim
Yok cnm kendiliginden oldu spor ve diyet yapmistim zayiflayinca hamile kaldimBalım konuyla alakasız ama pco luyken tedaviyle mi gebe kaldın ilk bebeğine ?bende de pco var da
Kilon var mıydı peki balım? Ya ben yapıyom diyet ama kilo veremiyorumYok cnm kendiliginden oldu spor ve diyet yapmistim zayiflayinca hamile kaldim
86 kiloydum diete basladigimda 68 kiloya dustum ole hamile kaldim vardi yani hala diyete devam pkolularin dusmani cnm 100 kuloyla dogum yaptim suan 75 kiloyum bi cay tavsiye edebilirim istersen bnm mucizemKilon var mıydı peki balım? Ya ben yapıyom diyet ama kilo veremiyorumindülin direncime hiç bakılmadı
Çok sevinirim balım. Ben 65 kiloydum zar zor 61.5 a düştüm. Bide inofolic ve agnucaston kullanyom 2 aydır hormon testlerimde lh ım düşmüş bu 2 ayda ama bebeğim henüz benimle değil..86 kiloydum diete basladigimda 68 kiloya dustum ole hamile kaldim vardi yani hala diyete devam pkolularin dusmani cnm 100 kuloyla dogum yaptim suan 75 kiloyum bi cay tavsiye edebilirim istersen bnm mucizem
Olur insallh cnm ne kadardir dusunuyosun pekiÇok sevinirim balım. Ben 65 kiloydum zar zor 61.5 a düştüm. Bide inofolic ve agnucaston kullanyom 2 aydır hormon testlerimde lh ım düşmüş bu 2 ayda ama bebeğim henüz benimle değil..
Önereceğin çay neydi balım? 7 ay oldu canımOlur insallh cnm ne kadardir dusunuyosun peki
Ozeldwn yazdim cnmÖnereceğin çay neydi balım? 7 ay oldu canım
Ya ne biliyim sende bi degisiklik var falan dedi. Bizim kuzene doktor 7 ay erkek dedi, babasi kiz dedi prenses dogurdu :) yani bence babasi hissediyoSenin esin de mi anladi cnm hic belirtim yok sadece kirpiklerim degisik gibi geliyodu oda sacmalama diyodum ama esim diyince dun aksam kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?