- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok teşekkür ederim. Benim doktor beni çok evhamlandırdı. Bende idrar yolu enfeksiyonu var. Plasenta da kireçlenme var dedi nst de sancılarım çıktı. Serum yaptı sabah öğledem sonra sancılardan dğşen bsy olmadı bir ilaç yazdı bir hafta kullan gel dedi. Memlekete gidip doğumu mu orda yapacam insaAllah çarşamba günü bir sıkıntı çıkmazda giderim memlekete bu arada 34+1 haftalığım23. Haftada başlayan plesanta yaşlanması ile 38+6 ya kadar dayanabildik
Doktorum dan Allah razı olsun beni hiç panikletmeden plesantanın yaşlanmasından ve artık bebeğimin kilo alamamasından dolayı sezeryan ile bebeğimin dünyaya gelmesinde vesile oldu
Olurda aynı durumu yaşayan arkadaşlarım bu mesajımı okursa hiç panikleyip morallerini bozmasınlar 3055 gr 47 cm dünyaya gelen minik oğlum hiçbir problem yaşanmadan 20 günde 3700 gr 51 cm bir paşa oldu biledilerim herkes yavrusunu sağlıkla sıhhatle kucağına alır sevgiler
23. Haftada başlayan plesanta yaşlanması ile 38+6 ya kadar dayanabildik
Doktorum dan Allah razı olsun beni hiç panikletmeden plesantanın yaşlanmasından ve artık bebeğimin kilo alamamasından dolayı sezeryan ile bebeğimin dünyaya gelmesinde vesile oldu
Olurda aynı durumu yaşayan arkadaşlarım bu mesajımı okursa hiç panikleyip morallerini bozmasınlar 3055 gr 47 cm dünyaya gelen minik oğlum hiçbir problem yaşanmadan 20 günde 3700 gr 51 cm bir paşa oldu biledilerim herkes yavrusunu sağlıkla sıhhatle kucağına alır sevgiler