Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni oldu daha doktora gitmedim çünkü yaşadığım yere yeni geldim hiç bi doktor tanımıyorum bilmiyorum memleketimde kontrollere gidiyorum eşimde çalışıuo izin vermezler ne yapıcağımı bilemedim
Bazen enfeksiyon kanama yapabiliyor. Ya da kendini zorladıysan, rahim kasıldıysa ufak kanama yaşanabiliyor. Çok sık rastlanılan bir durum ama tavsiyem olabildiğince erken bir şekilde ultrasona girmen
Yeni oldu daha doktora gitmedim çünkü yaşadığım yere yeni geldim hiç bi doktor tanımıyorum bilmiyorum memleketimde kontrollere gidiyorum eşimde çalışıuo izin vermezler ne yapıcağımı bilemedim
acile de gıtsen kafıydı .bı usg bakcak sadece dr u tanımana luzum yok da sen bılırsın .:s ınsallah devamı gelmez kanamanın :S eşin işten geldıgınde goturuversın dr a madem . devletin aciline gidiverin.allah muhafaza
acile de gıtsen kafıydı .bı usg bakcak sadece dr u tanımana luzum yok da sen bılırsın .:s ınsallah devamı gelmez kanamanın :S eşin işten geldıgınde goturuversın dr a madem . devletin aciline gidiverin.allah muhafaza
Çok teşekkür ederim acilde bakıldığını bilmiyordum daha önce düşük riskim oldu ve acil ultrason olmadığını hafta içi gelmemi söylediği için acile gitmemin faydası olmadığını düşündüm
Çok teşekkür ederim acilde bakıldığını bilmiyordum daha önce düşük riskim oldu ve acil ultrason olmadığını hafta içi gelmemi söylediği için acile gitmemin faydası olmadığını düşündüm
hmm acil kadın dogumun oraya yonlendırdı ben bı kac kez gıttım hatta bırınde bayram gecesıydı. nobetcı dr a yonlendırdıler :S o yuzden dedım il ilçe farkedıyordur belki:S