23 haftalık hamile bayanlar yardım edin lütfen :(

celinedion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
66
6
1
Merhabalar 22+4 haftalık hamileyim bebeğim şu iki gündür bugünde dahil pek hareket etmıyor endişeleniyorum artık bugün saat 07:15 te kalktım en son 07:45 te üç kez vurdu o kadar 2 gündür boyle toplamda 10 u geçmiyor hareketını hıssetmem doktorumu arasam gel bakalım dıyecektır ama ben herseye evfam yapan biri olmak istemıyorum .. Benımle aynı haftada olan bayanlar bana yardımcı olabılır mı yada tecrubeli bayanlar eger akşama kadar boyle devam ederse kontrole gıdıcem

Bu haftalar böyle oluyormuş birgün hareketli birgün hareketsiz.bnde evham yapıyorum ama yapmamak lazım 28 den sonra net hareket edermiş.

arada oluyor öyle, doktor kendini çok dinlemediğinde hissetmezsin dedi.. Süt içip birşeyler yiyip uzanınca hissedermişsin o durumda içeri doğru vurmuyorsa

iki gün hareketsizlik normal deil ama kızlar ben hergün mutlaka aynı saatlerde kıpırdadığını duyuyorum belirli saatlerde mutlaka kıpırdıyo. kendimi dinlemezsemde evham yapıp karnımı hafif hafif bastırıyorum zarar vermicek şekilde ama ozmankıpırdıyo kaçıyo elimi koydugum yerden :))

Tamamen hareketsiz değil, çok nadirde olsa vuruyprmuş benimde geçen hafta olmuştu öyle ama şimdi bir dk durmuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…