Öğretmenim, bir hafta sonra idari izine ayrılacaktım. İçimden hep dua ediyordum sık dişini az kaldı, virüse yakalanmadan izne ayrılacaksın diyerek gittim okula hep. İlkokulda derslere giriyorum öğrenciler maskesiz duruyor sınıfta, sürekli uyarmaktan dilimde tüy bitti, nefes alamıyormuş napsınmış. Öğretmen sıkıntısından haftada iki gün nöbet tutuyordum, hepsi eteğime yapışıp bırakmıyordu, uzak durun virüs var diye diye boğazım ağrıdı söylemekten. Çift maske, sırf maskeyi indirmeyeyim diye akşama kadar aç durmalarım boşuna oldu. Evde 3 yaşında çocuğum var, eşim işe gitmek zorunda yarın ne yapacağımı bilmiyorum. Üzgünüm ve kaygılıyım. Felaket bir eklem ve baş ağrısı ile mücadele ediyorum, ateşim var sürekli parol alınca düşüyor ama iki üç saate tekrar yükseliyor, hamileyim diye fazla tüketmek de istemiyorum ağrı kesiciyi. Test verdim gece sonuç çıkar eve gidin dinlenin dediler ama biliyorum kendimi yüksek ihtimal pozitif çıkacak. Hamile olup covid atlatanlar nasıl atlattınız, neler tükettiniz lütfen bana da yol gösterin ve dua edin olur mu. 2 doz biontech aşımı da olmuştum yine de korkuyorum. 21 yaşında aşılı yakınımızı kaybettik daha yeni. Kaygım had safhada sakinleşemiyorum