canım bence hiç saçma değil bende kızımın ikizler burcu olmasını çok istedim babası 27 mayıs ben 30 mayıs dogumluyum ıstedımkı ıkımızın arasında doğsun ama adet tarihinden sonra yumurtlama gunu onemlı bu yuzden 6 hazıranda doğdu kızımkıl payı kaçırdık yani ama tam 40 haftam dolmamıştı doğduğunda 39+1 de dogdu son adet tarihim 7 eylül dü onu hatırlıyorum ama tam hamile kaldığım günü bilmiyorum tahmini adetten 1 hafta sonradır inşallah yardımcı olabilmişimdir
canım benim son adet tarihim 28 ağustos
ben hamile kaldığım günü biliyorum 8 eylül
oğlum tam 40 haftayı doldurduğu gün beklenen doğum tarihinde 3 haziran da doğdu
ikizler burcu oldu
herkes ikizler burcundan şikayetçi ama bakalım yaşayıp görücez
yaa çok teşekkürler ikinizede...o zaman ağustosta hamile kalmamam gerek :/ ben öyle planlıyordum...eylüle mi sarktırmalıyım şimdi?
herkes yazarsa daha net bir sonuca ulaşıcam....
ben ikizler olmasını istiyorum çünkü en iyi anlaştığım burç...ben koç burcuyum :) eşim de terazi...o da ikizlerle iyi anlaşıyor yani...ayy inşallah öyle olur...boğa ya da yengeç istemiyorum...hele ki yengeçç...:/
Canım ya güldürdün beni :)
ben ikizler burcuyum ama aileme sormam pek münasip kaçmaz herhalde di mi :)
ama benim hesaplarıma göre eylül olması gerekiyor
bir de 9 ay 10 günlük değilim ben geç doğduğum için 26 Mayıs olmuşum
eylül de kalmalısın bence ama eylülün ortasını geçirme derim ben en geç 20 sine kadaryoksa öbür burca geçebilir
ikizlerden herkes şikayetçi :) daha i sini duydukları an yüzünü ekşitiyor insanlar. kendine dert mi arıyorsun
babam da ikizler, annem ve kardeşimin çektiklerini bir bilsen :))
dur ben de bi araştırayım bakayım bi hesaplaması vardır illa ki
canım benim bebeğim ikizler burcu olacak diye bazı arkadaşlar bence sezaryen yapta boğa olsun demişlerdi. ikizler burcundan çekinenler varsenin bu burcu istemene şaşırdım açıkçası. benim son adet tarihim 4 eylüldü. yumurtlama dönemi 2 hafta önce olursa ağustosun 22 ve 23 ne denk geliyor sanırsam. ama sen yinede takılma sağlıklı hayırlı bir evlat iste Rabbimden. umarım yardımcı olabilmişimdir.
canım benim oğlum 4 yaşında.ikizler burcu,benim gibibenim son adet tarihim 26 ağustostu.1 haziran beklenen doğum tarihiydi.ama oğlum 5 haziranda doğdu.benim doğum günümden 1 gün önce senin eylüldeki tarihin 3üne geliyosa.tahmini doğum tarihi 10 haziran oluyo.ikizler istiyosan eylülde hamile kalmalısın bence.Allahım gönlüne göre versin...
yaaa işte en büyük korkum da o aslında,öbür burca geçerse yengeççç ...kesinlikle istemiyorum...hiç anlaşamadığım burç
eşimde ağustosa o kadar adapte olmuştu ki şimdi eylül diyince "aaa sen de hep geciktiriyorsun" diyecek eminim...
cocugun o senin ne demek anlasamam. kazara hamile kaldin ne yaparsin, aldiracakmisin? anne olmak fedakarlik ister canim.
canım benimde son adet tarihim 15 eylül ve adet tarimimden 10 gün sonra hamile kaldım, doğum tarihim 21 haziran olarak hesaplandı bende ikizler olacak diye sevindim ama benim bebek gelmek bilmiyor günüm geçiyor galiba sonum sezeryan . 40 haftayı devirdim hala bende tık yok artık yengeç olacak heralde.
benim sana diyeceğim eğer ikizler istiyorsan 15 eylülü geçme derim ben..
bende hemen yazayım 9 ay 12 gunluk surdu gebelıgım 9 hazıranda dogum yaptım
1 eylul adet tarıhımdı 11 eylul yumurtlama ogecede hamıle kaldım
burçlarla çok alakam yoktur. Bende koçum eşim terazibende ikizlere denk getireyim bari
bu arada denk getirmek zor olabilir 6 ay sonra olma ihtimali de oluyor daha erkende. 1 denemeed hamile kalamayabilirsin de
canım sağol...evet biliyorum ilk denemede olmayabilir....ama bir problem yoksa ki yok şu an olmaması için bir sebepte yok...kısmet tabi Allah hayırlısını versin
yine her zamanki gibi başka taraflara çekenlr oluyor konuyu,şaşırmamak lazım....ben tabiki hayırlısını istiyorum,herşeyden önce sağlıklı olsun....öyle başka burçtan olursa aldıracak kadar gerizekalı da değilim yani...töbe töbee nası mantık bu yaa....ben özürlü çocuğum olduğunu bilsem bile aldırmam diyen biriyim,bunu kaç kişi der söylesin bakalım? annelik işte böyle fedakarlık ister ! speedyim sana değil sözüm üstteki arkadaşa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?