arkadaşlar merhaba,
benim ikizlerim var. iki kız... kaban, mont, sandalet, ayakkabı,bot, pantalon arıyorum. lütfen 2.el satmak isteyenler bana mesaj atsınlar. resimlerini dciloglu@hotmail.com adresine atarsanız ordanda açabilirim.
bu kış için tüm kıyafetlerini ikinci el almayı düşünüyorum...
şimdiden teşekkürler,
didem
merhaba benim elimde montta var sandalette eger istersen benim actigim konu 0 24 ay cicilerde link var irdan bakabilirsin 2 tane 2 yas mont var bi tanede sanalet
merhaba benim elimde montta var sandalette eger istersen benim actigim konu 0 24 ay cicilerde link var irdan bakabilirsin 2 tane 2 yas mont var bi tanede sanalet
baktım face teki sayfanıza ama mont mavi bir tane gördüm. Onuda istemiş biri sanırım. Diğer kıyafetlerde 18-24 benim kızlar zaten 2 yaşında. Küçük gelir kıyafetler ama montlara bakmak isterim.
Teşekkürler.
Didem
arkadaşlar merhaba,
benim ikizlerim var. iki kız... kaban, mont, sandalet, ayakkabı,bot, pantalon arıyorum. lütfen 2.el satmak isteyenler bana mesaj atsınlar. resimlerini dciloglu@hotmail.com adresine atarsanız ordanda açabilirim.
bu kış için tüm kıyafetlerini ikinci el almayı düşünüyorum...
şimdiden teşekkürler,
didem
hm deri mont çok az kullanılmış topolino kahverengi mont vve ayrıca kıyafetler var elimde kız için 2 yaş isterseniz mail atarım.[/
bekliyorum mailinizi.. lütfen adresim var. bana mail atabilirsiniz... benim kızlar 85 cm ve 12 kilolar. şuanda 24-36 giyiyorlar..
ayakkabı numarasıda 23 olur.. 22 olur.