Bebek İkinci El 23 numara sandalet arıyorum. Ayrıca2 yaş için kaban, mont arıyorum. ikizlerim var :)

azrabade

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
13
2
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
benim ikizlerim var. iki kız... kaban, mont, sandalet, ayakkabı,bot, pantalon arıyorum. lütfen 2.el satmak isteyenler bana mesaj atsınlar. resimlerini dciloglu@hotmail.com adresine atarsanız ordanda açabilirim.
bu kış için tüm kıyafetlerini ikinci el almayı düşünüyorum...
şimdiden teşekkürler,
didem

Kıyafetleri kaç yaş için ariyorsunuz?

Pardon yaa 2 yaş diye yazmışsınız zaten :)

merhaba benim elimde montta var sandalette eger istersen benim actigim konu 0 24 ay cicilerde link var irdan bakabilirsin 2 tane 2 yas mont var bi tanede sanalet

merhaba benim elimde montta var sandalette eger istersen benim actigim konu 0 24 ay cicilerde link var irdan bakabilirsin 2 tane 2 yas mont var bi tanede sanalet

baktım face teki sayfanıza ama mont mavi bir tane gördüm. Onuda istemiş biri sanırım. Diğer kıyafetlerde 18-24 benim kızlar zaten 2 yaşında. Küçük gelir kıyafetler ama montlara bakmak isterim.
Teşekkürler.
Didem

hm deri mont çok az kullanılmış topolino kahverengi mont vve ayrıca kıyafetler var elimde kız için 2 yaş isterseniz mail atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…