Evet kızlar benim bi hayatım yok. Aile hayatım berbat habire kavga gürültü en son babam dövdü o da annem yüzünden ki annem de çoook ilgisiz bi kadın evde kavga olmasa bile sürekli negatiflik kimse birbiriyle konuşmuyo. Sorsanız beni çok severler ama hiçbir zaman yanımda olmadılar ne zaman bi sorunumu anlatayım desem kavga ettiler benle. İlk okulda sınıf öğretmenimden eşek sudan gelinceye kadar dayak yerdim annem sınıf annesiydi bunları bilmesine rağmen benim sınıfımı değiştirmediler. Bu örneklerden sadece birisi. Tek sorun aile değil bi okul hayatım da yok 2012 de liseden mezun oldum aynı sene üniversiteyi kazandım okuyamadım geldim yıllarca evde oturdum 30 kilo aldım en son geçen sene hadi son şans deyip sınava girdim şuan baska ünideyim ama dandik ve istemediğim bir bölüm sınıftaki çoğu kişi benden küçük zaten bu okulu da bitirmek hiç içimden gelmiyo sanki boşuna okuyorum gibi.(2 senelik) onun dışında ben 23 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç erkek arkadaşım olmadı beni beğenen kimse olmadı şimdi diceksiniz boşver insanın kısmeti belli olmaz vs ama hayır benim çevremde bu zamana kadar erkek arkadası olmamış kimse yok benim dışımda tüm arkadaslarım orta okulda basladı sevgili işlerine ben ise hiçbi zaman teklif almadım. İnsanlar zaten beni görmezden geliyor genel olarak bide özgüven eksikliğim var yada kendimi düzgün ifade edemiyorum bilmiyorum ama hiçbi zaman kimse tarafından önemsenmedim onu biliyorum. Hayattakı tek başarım almış olduğum 30 kiloyu geri vermek oldu başka hiçbir şey.
Bugün psikiyatriste gitmiştim babam sordu naptın diye depresyonmuş dedim ''doktoru inandırmak için naptın'' dedi şuan çok sinirliyim