- 17 Ocak 2017
- 39
- 21
- 38
- 27
- Konu Sahibi Sunshine23
hiç sevgilim olmadı. Bu gerek benden kaynaklı gerekse de kısmettir diye düşünüyorum. Çünkü bana açılan arkadaşlık teklif edenleri kabul etmedim hayatıma kimseyi almadım. Hoşlandığım insan tabiki oldu ama onunla da olmadı bir şeyler. Bu aşk konularında çok ince düşünüyorum güzel şeyler olsun istiyorum samimi sevgi dolu anlamlı birliktelik istiyorum gerçekten. Sanırın kırılganım da. Utangacım çekingenim bu konularda. Kolay kolay yanaşamam üstüne gitmem. Hem rahatım iyi geliyor üşeniyorum ama bi yandan da dediğim gibi bu yaşıma kadar birisi olmaması beni strese üzüntüye sokuyor. Benden çok küçük, çocuk denebileceklerin neler yaşadığını görünce hayrete düşüyorum ve istemsizce yaşayamadığım şeyler kafamı kurcalıyor. Elbette kendini karşılaştırmak iyi bir şey değil ama maalesef yapıyorum.
Maalesef ki bu aşk sevgili olayını kafamda büyütmüşüm. İçimi dökmek istedim. Buyrun yorum sizin...ne düşünüyorsunuz

Maalesef ki bu aşk sevgili olayını kafamda büyütmüşüm. İçimi dökmek istedim. Buyrun yorum sizin...ne düşünüyorsunuz