arkadaşım diyet yapamıyorum diye bişeyi zaten aklından çıkar.boğazından kısmadan,abur cuburu kesmeden,masum görünen atıştırmalardan vazgeçmeden,hareketli olmadan istediğin kiloya düşemezsin..sağlıklı bir şekilde vermek istiyorsan bunları yapmalısın..yoksa hep verir verir geri alırsın..yaşam biçimini değiştireceksin..forumu biraz karıştırmanı tavsiye ederim..başarı hikayelerini oku..neler yapmışlar görürsün hemde gaza gelirsin.
aksamda [HTML]1 saat] yuruyus yapacagım sabah gıttım aksamda cıkacagım zaten abur cubur yemıyorum yaklasık bır seneden berı kola ve abur cuburu bıraktım yedıgımın yarısını yemeye calısacagım bakalım devamlı yazmaya calısacagım sımdıden cok tesekur ederım yazılarınız ıcın tesekurler
herkese teşekürler bugun sabah tan ıtıbaren sabah 1 saat yuruyus tempoluHTML:aksamda [HTML]1 saat] yuruyus yapacagım sabah gıttım aksamda cıkacagım zaten abur cubur yemıyorum yaklasık bır seneden berı kola ve abur cuburu bıraktım yedıgımın yarısını yemeye calısacagım bakalım devamlı yazmaya calısacagım sımdıden cok tesekur ederım yazılarınız ıcın tesekurler[/QUOTE] yeterki azimli ve istekli ol canimm basaricagina inaniyoruz:16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?