230 liralık elektrik faturası olur mu?

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.. konu başlığımdan anlaşıldığı gibi aylık elektrik faturamız 230 lira geldi.. evde kullandığım elektronik eşyalar herkesin kullandığı şeyler sadece farklı olarak şofben kullanıyoruz.. önceki aylar 130'dan aşağı gelmezdi.. faturası böyle gelen var mı? ne yapmam gerekir?

Merhaba arkadaşlar.. konu başlığımdan anlaşıldığı gibi aylık elektrik faturamız 230 lira geldi.. evde kullandığım elektronik eşyalar herkesin kullandığı şeyler sadece farklı olarak şofben kullanıyoruz.. önceki aylar 130'dan aşağı gelmezdi.. faturası böyle gelen var mı? ne yapmam gerekir?

Geçen aylarda böyle gelmediyse bir anormallik var demekki.
Bu ay fazladan çalıştırdığınız birşey mi oldu,belki klima ......

İşyerimize gelen fatura ile birebir neredeyse :))

Bacım evde atolye mi açtınız da haberiniz yok ? bir baktırın sayacınıza bozuk olabilir

İşyerimize gelen fatura ile birebir neredeyse :))

Bacım evde atolye mi açtınız da haberiniz yok ? bir baktırın sayacınıza bozuk olabilir

Bizim iş yerine o kadae bile gelmiyor:) biz de çok şaşırdık.. çamaşı makinasıyla bulaşık makinası her gün 2-3 kere çalışır belki ondan dicem ama yine de çok çok fazla.. sayaca baktırmam için ne yapmam gerekiyor?

canım sayaç arızalı büyük ihtimal bence elektirik idaresine git direk peşini bırakma boşu boşuna ödeme o parayı

saatler karismis olabilir. benim basima gelmisti, 1 sene ust katin elektrigini odemisim bosa.

Bu ay ki elektrik faturalarında bir farklılık var, benim kide hep 75-80 civarı gelirdi bu ay 135 TL gelmiş. Sanırım kaçak elektriklerin acısını çıkarıyorlar, millet kullanıyor, biz ödüyoruz

haziran aynda bizede 270 gelmişti.her ay 6o felan gelirdi.salak sayaç okuyucu adam yanlış kilovat hesaplatmış.elektirik idaresnde 2 gun uğraşmıştm düzeltmek için.neyseki düzeliyor.itiraz dilekçesi yazdırıyorlar tedaş da.1 haftaya düzeliyor

Bizim iş yerine o kadae bile gelmiyor:) biz de çok şaşırdık.. çamaşı makinasıyla bulaşık makinası her gün 2-3 kere çalışır belki ondan dicem ama yine de çok çok fazla.. sayaca baktırmam için ne yapmam gerekiyor?

Çamaşır makinesiyle bulaşık makinesi hergün 2-3 kez mi çalışıyor :53: :53:

evde kaç kişisiniz ki,her gün çamaşır ve bulaşık makinesini 2-3 kere çalıştırıyorsunuz:26:

Gerekli yerlere bildirin
Fazla ödediğiniz tespit edildiği taktirde alınan para faturanızdan düşer

ev faturası gibi değilde iş yeri faturası gibi olmuş, şofbeni diğer aylarda da kullanıyomuydun? eğer hiçbi değişiklik yoksa bi gidip araştırın derim..

Bu ay ki elektrik faturalarında bir farklılık var, benim kide hep 75-80 civarı gelirdi bu ay 135 TL gelmiş. Sanırım kaçak elektriklerin acısını çıkarıyorlar, millet kullanıyor, biz ödüyoruz

artık kaçak elektrik ücretleri ödenmeyecekti ama işleme geçtimi bilmiyorum

evde 6 kişiyiz.. bulaşık makinası mutlaka 2 kere açılır çamaşır makinası da 5'i bile buluyor.. annem çok titiz, çamaşırları iki kere yıkar, ikinci kere kısa programda yıkar.. ama yinede çok fazla.. dediğiniz gibi kesin sayaçta birşey var.. babamın üstüne sayaç ben gitsem ilgilenmezler değil mi?

Öyle bulaşık çamaşır hergün bi kaçkez yıkanıyosa tabiki fatura şişer yani. Kusura bakmayın ama annenizde çok abartmış bi kerede temizlenmiyomuki iki kere yıkıyo çamaşırları. Hergün 5 posta çamaşır yıkandıgını ilkkez duydum. Faturanızda bi sorun oldugunu sanmıyorum.

evde 6 kişiyiz.. bulaşık makinası mutlaka 2 kere açılır çamaşır makinası da 5'i bile buluyor.. annem çok titiz, çamaşırları iki kere yıkar, ikinci kere kısa programda yıkar.. ama yinede çok fazla.. dediğiniz gibi kesin sayaçta birşey var.. babamın üstüne sayaç ben gitsem ilgilenmezler değil mi?

kişinin kendisi gitmesi gerekiyor arkadaşım.ben hamile halimde fatura itirazı için koşturdum.benm üstümeydi fatura.başka birini kabul etmiyorlar.yalnız gunde 5 kere çamaşır mak 2 kere bulaşık yıkanırsa fatura normal değilmi:S:S:S:S

Öyle bulaşık çamaşır hergün bi kaçkez yıkanıyosa tabiki fatura şişer yani. Kusura bakmayın ama annenizde çok abartmış bi kerede temizlenmiyomuki iki kere yıkıyo çamaşırları. Hergün 5 posta çamaşır yıkandıgını ilkkez duydum. Faturanızda bi sorun oldugunu sanmıyorum.

5 kere yıkamıyor.. beyazları 2 kere yıkıyor ama yıkamasada 6 kişiyiz evde hergün mutlaka 2 makinalık çamaşır çıkıyor.. annem abartıyor tabi ama hastalık işte yapabileceğimiz birşey yok

kişinin kendisi gitmesi gerekiyor arkadaşım.ben hamile halimde fatura itirazı için koşturdum.benm üstümeydi fatura.başka birini kabul etmiyorlar.yalnız gunde 5 kere çamaşır mak 2 kere bulaşık yıkanırsa fatura normal değilmi:S:S:S:S

ama hep öyleydi birşey değişmedi ki :44:

Back
X