Okuyorum canım daha bitmediEksiklerim:
K Khvekokusu20
Sunay9876
M Maviiiii000
B Bademmm388
M Minikbirmucizemeselesi
kevsersoylu
Sizler kaldınız kızlar bugün 2. Günün sonu bildirim bekliyorum.
Amiinn aminnn cnm çok şükür bende bitirdim rabbim duani kabul etsin inşallah en kısa zamandaArkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Rabbim hepimizin hacetlerinin gerçekleşmesini nasip etsin onun hazinesi çok geniştir ona imkansız yoktur herşey bir ol emrine bağlı “Ya Fettah (c.c) ismi hürmetine de bağlı işlerimiz çözümlensin kapalı kapılarımız açılsın imkansız bile olsa Rabbim imkanlar versin, inşaAllah bizlere gönlümüzdekilerin oldu sevincini yaşatır. Çok şükür listeyi bitirmek nasip oldu sizlerle bu dua yolculuğunu paylaştığıma çok memnun oldum. İtiraf etmeyelim ki ben grubu kurarken 20 kişiyle sınırlayacaktım ancak tek sayılı olmasını istedim 21. Kişi olarak kendimi ekleyecektim 239.121 rakamından etkilenerek gönlümden geçen buydu, son arkadaşları da kıramayıp ekledik fazla dua fazla nefes dedik. Ancak yine hatimi tamamlamak 21 kişiye nasip oldu☺ Hepinizin ağzına yüreğine sağlık. Rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin. Aminnn
Son 3 bin kaldı canımK Khvekokusu20
Sunay9876
M Minikbirmucizemeselesi
Sizlerden bekliyorum kızlar.
M M_atruska senden de 2000 bekliyorum canım☺
Son 3 bin kaldı canım
Tmm canım hakkını helal et akşamdan beri okuyorum bitiremedim en koşa sürede bitirir yazarımTmm kuzum sabah okursun ben kimler kaldı atlamayayım diye sık güncelliyorum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?