- 30 Ocak 2014
- 4.856
- 10.159
- 408
Ben 1 kere yapmıştım olmamıştı o zamanlar çok isteyerek okumuştum da ya da bana eksik okuyanlar vardı o zamanlar buraya üye değildim eşe dosta veriyordum çok.... ben de duanın gücüne çok inananlardanım.... :))Evet malesef uzun sürüyo ama etkisine çok inanıyorumablamın eşiyle arası çok çok kötüydü boşanma aşamasındalardı baya ayrı yaşıyolardı falan. Eşi istemişti boşanmayı ablam kızım nolcak diye iki göz iki çeşme o dönem okumuştuk bi hafta sonra eşi bambaşka bi adama dönüştü. Çok şükür şimdi ikinci bebeği bile büyüttüler, huzurlular
Hayırlısıyla niyetlerinin hepsi kabul olsun inşallahBen 1 kere yapmıştım olmamıştı o zamanlar çok isteyerek okumuştum da ya da bana eksik okuyanlar vardı o zamanlar buraya üye değildim eşe dosta veriyordum çok.... ben de duanın gücüne çok inananlardanım.... :))
Aminn amin canım.Hayırlısıyla niyetlerinin hepsi kabul olsun inşallah
Hoşbulduk canım ben de çok sevindim. Çok istiyordum bu hatmi yapmayı@1meyraa hayırlısı olsun Allah seninde dualarını kabul etsin.
Zaten Gulll098 arkadaşımız duaya katılmayı çok istiyordu herşeyde bir hayr vardır gönlüne göre oldu çok sevindim hoşgeldin.
Ben 6000 civarı okudum inşallah akşama bitirmeye çalışcam bitirince yazarım. Şehir dışında olunca kalabalıktan bitiremedimarkadaşlar ne durumdasınız yarın geçer miyiz diğer arkadaşa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?