- 30 Ocak 2014
- 4.862
- 10.179
- 408
Sağ olasın canım. Geçmiş olsun anneciğine deKizlar okudum kusura bakmayın annemi bugün acilen ameliyata aldılar ve öyle yoğunum ki hakka girerim diye çıkayım diyemiyorum ama internete bile hiç giremiyorum affola nolur Allah kabul etsin insAllah
Kizlar okudum kusura bakmayın annemi bugün acilen ameliyata aldılar ve öyle yoğunum ki hakka girerim diye çıkayım diyemiyorum ama internete bile hiç giremiyorum affola nolur Allah kabul etsin insAllah ♥♥
Çok geçmiş olsunKizlar okudum kusura bakmayın annemi bugün acilen ameliyata aldılar ve öyle yoğunum ki hakka girerim diye çıkayım diyemiyorum ama internete bile hiç giremiyorum affola nolur Allah kabul etsin insAllah ♥♥
Canım inşallah dualarımiz kabul olur ve şifa bulur annecigin.. Allah şifa versin, yardımcınız olsun inşallah.Kizlar okudum kusura bakmayın annemi bugün acilen ameliyata aldılar ve öyle yoğunum ki hakka girerim diye çıkayım diyemiyorum ama internete bile hiç giremiyorum affola nolur Allah kabul etsin insAllah
Cok gecmis olsunnKizlar okudum kusura bakmayın annemi bugün acilen ameliyata aldılar ve öyle yoğunum ki hakka girerim diye çıkayım diyemiyorum ama internete bile hiç giremiyorum affola nolur Allah kabul etsin insAllah ♥♥
Cnm hastanedeydim demissin bi sikinti yk demi rutin kontrolHastanedeydim kızlar guncelliyorum listeyi hemen
Evet canım rutin kontrol diye gittim, idrarda enfeksiyon cıktı, tiroid düşmemiş b12 eksikliği falan derken cıkamadımCnm hastanedeydim demissin bi sikinti yk demi rutin kontrol
Kizlar okudum kusura bakmayın annemi bugün acilen ameliyata aldılar ve öyle yoğunum ki hakka girerim diye çıkayım diyemiyorum ama internete bile hiç giremiyorum affola nolur Allah kabul etsin insAllah ♥♥
Hepsinin bi caresi var sukurki kuzumm ilaclarini ihmal etme duzelir insallahsende sagl cnmEvet canım rutin kontrol diye gittim, idrarda enfeksiyon cıktı, tiroid düşmemiş b12 eksikliği falan derken cıkamadımsagol sorduğun için canım
İnşallah canım cok sagolHepsinin bi caresi var sukurki kuzumm ilaclarini ihmal etme duzelir insallahsende sagl cnm
Süre uzun olduğu için çoğu kişi son dakika okuyor cuma başlandı okuyan 3 kişiSeninle ayni fikirdeyim arkadasim.
Süre uzun olduğu için çoğu kişi son dakika okuyor cuma başlandı okuyan 3 kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?