• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Aa aize de cok gecmis olsun🙏🏼 Cok dikkat etmek lazim yaa

sizw de cokk gecmis olsun☺️🥹Bende yarin boyle bir tabak hazirlayim kendime gidip bi alisveris yapmam lazim ama evde bir sey kalmadi. Bugun disaridan soyledim. Onu da hic istemiyorum. 😌
Bende transfer oncesi birkaç çeşit yemek hazırlayıp dolaba koymuştum, sırayla onları pişirip yedik.. stok bitti 😅😅 dün dışarıdan söyledim bende(arada boyle kacamaklar guzel oluyor)😁 bugün ne yapsam bireyler hazırlamam lazım artık 🥲

Ben tamam olmadı adet olacağım dedim karnım bacaklarım çok ağrıdı çok şükür bugün pozitifi gördük hiç öyle düşünmeyin aynı şeyleri yaşadım .
Ayy inşallah, pozitiftir bende de 🤲gücüm kalmadı artık galiba 😔 hayırlı olsun size insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi🤲🥰

Ben tamam olmadı adet olacağım dedim karnım bacaklarım çok ağrıdı çok şükür bugün pozitifi gördük hiç öyle düşünmeyin aynı şeyleri yaşadım .
Ay ne güzel maşallah şuan bende öyle hissediyorum artık rüyalarımda kan tahlillerim negatif görüyorum o derece 😅 inşallah bizlerde sizler gibi pozitifi görürüz ♥️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫂

Bende transfer oncesi birkaç çeşit yemek hazırlayıp dolaba koymuştum, sırayla onları pişirip yedik.. stok bitti 😅😅 dün dışarıdan söyledim bende(arada boyle kacamaklar guzel oluyor)😁 bugün ne yapsam bireyler hazırlamam lazım artık 🥲
Bende oyle :) Su pozitifi gorsek cok rahatlatacagiz ve biraz daha motive olacagiz diye dusunuyorum.:) Bu cok arafta hissetiriyor. Tedavinin her asamasi zor ama bu asamasi en zoru ya

Back
X