• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Bende aynı durumdayım hatta bugün işe başladım hafif kasık ağrım var ama iyiye yormaya çalışıyorum onun haricinde dediğiniz gibi transfer olmamış gibiyim bende umarım bebişlerimiz sakinliği seviyordur o yüzden belirtileri yoktur😅
Ayy inşallah öyledir. Çoğu kişi erken testbyapmis korkumdan öyle birseye cesaret edemedim.. bi önceki tedavide pozitif görmüştüm bekleme sürecinde çok yoğun adet ağrısı yaşamıştım böyle ağrısız geçmesi bazen modülü çok dusuruyor😔😔

Ayy inşallah öyledir. Çoğu kişi erken testbyapmis korkumdan öyle birseye cesaret edemedim.. bi önceki tedavide pozitif görmüştüm bekleme sürecinde çok yoğun adet ağrısı yaşamıştım böyle ağrısız geçmesi bazen modülü çok dusuruyor😔😔
Bende de belirti kalmadı hiç olumlu hissetmiyorum ilk denememdi hayırlısı olsun 😥

Benim de 3. Denemem ve sifir belirti☺️Ama benim 2. Transferim de de hic belirti olmamisti ve tutmustu. Onu bilmeme ragmen insan belirti ariyor 🫢

Bende de belirti kalmadı hiç olumlu hissetmiyorum ilk denememdi hayırlısı olsun 😥
Bazen arastirinca agri olunca negatif olucak diye korkuyorum diye yazanlar olmuş, çok hafif belirti yaşayıp pozitif sonuç almış biri. Bende korkuyorum ama öyle kestirip atmayın bence. Tesk gününüz ne zmn?

Bazen arastirinca agri olunca negatif olucak diye korkuyorum diye yazanlar olmuş, çok hafif belirti yaşayıp pozitif sonuç almış biri. Bende korkuyorum ama öyle kestirip atmayın bence. Tesk gününüz ne zmn?
Yarın canım. Kaset test falan da yapmadım. Sizin ne zaman

Ayyy sizin gün bitmiş hadi inşallah güzel haber alırsınız yarın. Benim ki ayın 8 inde... Gün geçmiyor sanki

Ayın 8inde öğrenecekler 3 4 kişi olduk galiba inşallah bayramımız olur o gün 🥰
Insallah kendime o kadar dedim arastirma yapmiycam falan diye yine dayanamadım burda buldum kendimi... ne kadar zor süreç Allah düşmanıma yaşatmasın diye dua ediyorum

Kızlar peki endonetrium kalinliginiz ve progesteron değeriniz kacken transfer yapıldı size?

Belirti normal mi değil mi onu da bilmiyorum genelde pozitif alanların belirtileri az da olsa olmuş 😥
Evet benim de okuduguma gore oyle. Ama en yakin ornegi benim. 2. Denemem de sifir belirti idi ve olumluydu kesinlikle belirtiyle alakasi yok. Ama ona ragmen ben de umutsuzluga kapiliyorum.😌

Azospermi benim esim. Embriyo 5 gune gelmesine ragmen genetiginde problem varmis ve cok siddetli bir kanama ile dusuk yasadim. Biyopsi yapildi sonra kurtajdan sonra ve sebebi bu oldugu soylendi.😌
Bu sefer herşey daha güzel ilerlesin inşallah çektiğiniz bütün zorluklar bu kez son bulsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰

Back
X