- 29 Eylül 2020
- 126
- 118
- 103
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özellikle göbekten diye yazdılar reçeteye o yüzden bende hep o şekilde devam ediyorumKoldan yapılabiliyor
Benimde öyle 8inde günler geçmiyor gerçekten. Bugün öyle bi umutsuzluk geldi ki birden neden böyle oluyorum anlamıyorum kendime de kızıyorum böyle yaptığım için ama o kadar içten geliyor ki ağlamak böyle ya olmadıysa diye. Allah hepimizin yardımcısı olsunAyyy sizin gün bitmiş hadi inşallah güzel haber alırsınız yarın. Benim ki ayın 8 inde... Gün geçmiyor sanki
Amin inşallah hepimiz güzel haberi alırız..Benimde öyle 8inde günler geçmiyor gerçekten. Bugün öyle bi umutsuzluk geldi ki birden neden böyle oluyorum anlamıyorum kendime de kızıyorum böyle yaptığım için ama o kadar içten geliyor ki ağlamak böyle ya olmadıysa diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Galiba ya bende aynıyım durup dururken ağlıyorum zaten insan aklından çıkaramıyor ki başka şeylerle ilgilenmeye çalışsanda. Önceden test yapıcak mısınızAmin inşallah hepimiz güzel haberi alırız..Bende dünden beri ara ara ağlamak geliyor içimden bazen çok duygusal hissediyorum kendimi. Galiba kullandığımız ilaçlar yüzünden...
Merhaba benimde 1 aralıkta transferim oldu dondurulmuş çift embriyo ne hissediyorsunuz bi belirti oluyo mu daha önce iki transferim olmuştu başarısız bu çift olunca farklı oluyo mu diye merak ediyorumSelam kızlar 28 Kasım'da dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı 10 aralık da gebelik testi için çağırdılar bakalım artık hakkımızda hayırlısıRabbim herkesin gönlüne göre hayırlıaını en güzelini nasip etsin inşaAllah
![]()
![]()
Hayır yapmak istemiyorum.. olurdu negatif görürsem ve ilaç kullanmaya devam etmek zorunda kalırsam daha da sitres olurum diye test günümü beklemeyi düşünüyorum. Siz yapacak mısınız erken test?Galiba ya bende aynıyım durup dururken ağlıyorum zaten insan aklından çıkaramıyor ki başka şeylerle ilgilenmeye çalışsanda. Önceden test yapıcak mısınız
Bende aynı şekilde düşünüyorum sizinle. Negatif görmekten zaten çok korkuyorum bi de erken yaparsam özellikleri iğneleri hiç yapasım gelmez. Bir de pazar günü sınavım var öncesinde moral bozukluğu olsun da istemiyorum hiçHayır yapmak istemiyorum.. olurdu negatif görürsem ve ilaç kullanmaya devam etmek zorunda kalırsam daha da sitres olurum diye test günümü beklemeyi düşünüyorum. Siz yapacak mısınız erken test?
Ben evde kendimi oyalamak şeyler yapmaya çalışıyorum. Orgu falan oluyorum hem stresimi biraz olsun azaltıyor, hem de cidden kafami dağıtıyor. Az kaldı biraz daha sk dişini diyorum kendi kendime. Kısmetse 5 gün sonra test yapicam zaten. Sınavda başarılar diliyorum size. Bu arada otururken pelvik bölgenizde biraz ağrı oluyor mu sizde?Bende aynı şekilde düşünüyorum sizinle. Negatif görmekten zaten çok korkuyorum bi de erken yaparsam özellikleri iğneleri hiç yapasım gelmez. Bir de pazar günü sınavım var öncesinde moral bozukluğu olsun da istemiyorum hiç
Teşekkür ederim oyalanıcak bir şey olması çok iyi oluyor gerçekten. Arada kasık ağrım oluyor ama hafif. Göğüs ağrım 3 gündür belirgin şekilde var onun dışında da bir şeyim yokBen evde kendimi oyalamak şeyler yapmaya çalışıyorum. Orgu falan oluyorum hem stresimi biraz olsun azaltıyor, hem de cidden kafami dağıtıyor. Az kaldı biraz daha sk dişini diyorum kendi kendime. Kısmetse 5 gün sonra test yapicam zaten. Sınavda başarılar diliyorum size. Bu arada otururken pelvik bölgenizde biraz ağrı oluyor mu sizde?
Varsa çıkar bugün 1 günden bir şey olmazYaptıran var mı test ben bugün yaptırmayı düşünüyorum artık dayanılmaz bir hal aldı bu durum negatif olduğunu bile bile yaptıracağım yarın 10 bugün 9 çok bişey olacağını düşünmüyorum bugünden yapılsa
Kan verdim bakalım siz baktınız mıVarsa çıkar bugün 1 günden bir şey olmaz
Yok bakmadım hayırlı olsun mucize olsun inşallahKan verdim bakalım siz baktınız mı
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahKan verdim bakalım siz baktınız mı
İnşallah pozitif görürsünüzKan verdim bakalım siz baktınız mı
Malesef negatifİnşallah pozitif görürsünüz![]()
Teşekkür ederim malesef negatif inşallah sizin bebeğiniz size tutunurYok bakmadım hayırlı olsun mucize olsun inşallah![]()
Çoook sevindim, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinKızlar pozitif Allah’ıma bin şükür yarrabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun
İnşallah canım bakalım şimdi cumartesi doktorun istediği tarih bakalım kaç olucak değerÇoook sevindim, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin![]()