Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çift embriyo muydu sizin kiArkadaşlar çok teşekkür ederim inanın beklemiyordum ve burda sürekli belirti arıyordum burda yazan belirtiler bende olmadığı içinde canım çok sıkılıyodu. Zaten bir kaç gündür ağlama krizlerim vardı.Asla belirti falan aramayın![]()
Amin canım bekleyen herkese nasip olsunAyyyçok sevindim inşallah darısı başımıza
![]()
Amin canım inşaAllahKızlar çok güzel haber verdiniz Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın çok sevindim maşallah![]()
8 Aralık günü de bizde böyle güzel haberler veririz inşallah
![]()
Malesef benim negatifBugün test verdiniz mi sizdeallahım inşallah hayırlı güzel haberler
![]()
Canım benimde aynı şekilde t+8 de 35 çıktı. Ben 6. Gün tutunduğunu hissettim yerleşme kanamam oldu o yüzden değeri normal buluyorum. Seninde geç tutunmuş olabilir normal önemli olan artışıymış ona bakacağız içini ferah tutKızlar selam, 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer + 9. Gün kanda beta hcg 42.9 cıktı. Sizce olumlu bir değer mi
Canm tebrıkler belırtın varmıydı hıc ve kalıtesı neydı embrıyonunİnşallah canım bakalım şimdi cumartesi doktorun istediği tarih bakalım kaç olucak değer
Benim de T +altıncı gün ve ertesi gün hafif kahverengi akıntı ve kasıklarımda adet sancısı gibi Sancım oldu. Ben de sizin gibi düşünüyorum içimi ferah tutayım bari :)Canım benimde aynı şekilde t+8 de 35 çıktı. Ben 6. Gün tutunduğunu hissettim yerleşme kanamam oldu o yüzden değeri normal buluyorum. Seninde geç tutunmuş olabilir normal önemli olan artışıymış ona bakacağız içini ferah tut
Belırtın varmıydı canım kalıtesı neydı hayırlı olsun sımdıdenSonucum pozitif![]()
Hayırlı olsın canım belırtın varmıydı kacıncı denemen kalıtesı neydı bızlere umut olEvet canım pozitif çok şükür