• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Saol canım benim 4. Tüp bebek tedavim ilk ikisi negatif oldu 3. Denemede bir oğlum oldu çok şükür şuan 4 yaşında bu 4. Denemem 5. Gün donmuş embriyodu idi 1. Kalite herkeste olduğu gibi bel ağrım ve kasık ağrım vardı onun dışında t+5 ten sonra gögüslerimde ve sırtımda ağrı oldu ve sol kasığımdan bacağıma vuran bir kasılma vardı başka bir belirtim olmadı ama belirtiye takılmayın ben oğlumda hiç belirti yaşamadım
Saol canım cevap ıcın ınsallah bızlerede nasıp olur 🙏

Kızlar slm bende 27 kasımda transfer oldum 8 aralik test günüm. Korkumdan test günü öncesi bltest yapamıyorum😔 belirti yaşayanlar var mı aranızda. Bende çok çok hafif arada bacağa vuran ağrım, kasiklarqda ve sırtta çok çok az ağrım oluyor. Bazende sanki hiç transfer olmamış gibi hissediyorum vucumdq. Sizde durumlar ne? Ağrı olmalı mı yoksa olmamalı mi🥲
Bende aynı gün transfer oldum cnm kasıklarımda ve sırtımda ağrı vardı ama bugün azaldı gibi geliyor inşallah tutunmuştur ilk transferimiz

Benim ayaklarim donuyoooor. Aranizda ayaklari usuyen var mi ? Ve inanilmaz bir gaz oldu progesteron yuzunden yaa

Bende aynı gün transfer oldum cnm kasıklarımda ve sırtımda ağrı vardı ama bugün azaldı gibi geliyor inşallah tutunmuştur ilk transferimiz
Hemen hemen herkes aynı etkileri yaşıyor işte progesteron neler yapıyorsa bize🤦🏼‍♀️ elim ayağım buz gibi hep, ici pamuklu tayt giydim bu mevsimde pişik olucam valla😂

Bende ayniyin:) Dayanamadim ayagimi sac kurutma makinasi ile isitttim😀😀Benim de demirim dusuk ama ben buna ya hamilelik ya ilaclar diyorum♥️

Benim ayaklarim donuyoooor. Aranizda ayaklari usuyen var mi ? Ve inanilmaz bir gaz oldu progesteron yuzunden yaa
Bende ilk zamanlar sadece ayaklarımdi bir iki gündür birden vücuduma üşüme geliyor... gaz olayı evet yaa, ilaçlar mahvetti hatta kabızlık vardı hergun yoğurt yulaf falan yedim baya faydası oldu..

Ay sende de mi var burnu üşür mü evde insanın dimi 😂senin pozitifti dimi kuzum. Hadi inşallah belirti olsun bunlar🥰🥰🥰
Yok canım benim test günüm pazartesi erkende test yapmadım ben allah söyletmiştir belki pozitif olur inşallah 🥰🥰 Seninki pozitif miydi

Sizde göğüs ağrısı oldu mu hiç. Pozitif gören arkadaşlar yaşadınız mı göğüs ağrısı bende 5.günden beri var da merak ettim
Evet var canım t+5 ya 6. Gün başladı gögüs sırt ve bacak ağrım vardı göğüs ve sırt ağrım hala var

Sizde göğüs ağrısı oldu mu hiç. Pozitif gören arkadaşlar yaşadınız mı göğüs ağrısı bende 5.günden beri var da merak ettim
Canım benimde 5. Günden beri göğüs ağrım var zaten damarlar belirginleşti ve tenimde inceldi göğüslerimde normal yani dışarıdan aldığımız progestan+tutunmadan sonra vücut kendide daha çok salgılamaya başladığı için yapabilirmiş

Evet var canım t+5 ya 6. Gün başladı gögüs sırt ve bacak ağrım vardı göğüs ve sırt ağrım hala var
Aa buna çok sevindim şuanda 😍 Benim ilk transferim negatif olmuştu onda da göğüs ağrım olunca hep yine negatif olucak hissine kapılmıştım inşallah gebelik belirtisidir amin 🙏🏼

Canım benimde 5. Günden beri göğüs ağrım var zaten damarlar belirginleşti ve tenimde inceldi göğüslerimde normal yani dışarıdan aldığımız progestan+tutunmadan sonra vücut kendide daha çok salgılamaya başladığı için yapabilirmiş
İnşallah canım inşallah ondandır benim göğüs ağrısı olunca direk moralim bozuldu istemsiz insan yine olumsuz görmekten gerçekten çok korkuyor

Back
X