Kızlar 6aylık gebeyim sizlere bi sorum var bebeğim göbek deliğimin o hıZalarda oynuyodu hep büyüdü için rahimden yukarı doğru çıktı ama son 3 günden beri çok nadir oynuyo ve iyice kasıklarımda pıt pır ordan atıyo çok aşağıda ve oynarken idrar yollarımın damarımı çekiomuş gibi canım çok acıyo bu normalmi hep kasıklarımd oynamısı ve öncekinden çok farklı oynuyo
Kızlar 6aylık gebeyim sizlere bi sorum var bebeğim göbek deliğimin o hıZalarda oynuyodu hep büyüdü için rahimden yukarı doğru çıktı ama son 3 günden beri çok nadir oynuyo ve iyice kasıklarımda pıt pır ordan atıyo çok aşağıda ve oynarken idrar yollarımın damarımı çekiomuş gibi canım çok acıyo bu normalmi hep kasıklarımd oynamısı ve öncekinden çok farklı oynuyo
yer değiştirmiş olabilir..ters dönmüş olabilir...olabilir yani..kasıklarınıza baskı yapıyordur..ağrıların olması normal..ama çok rahatsız ederse tabi ki doktora gidin.
29+5 im bende.kizim suan tam kasiklarimda oynuyor ve her oynamasinda aha geliyor diyorum cunku canimi acitiyor:)sagolsun bide cok tuvalete gitmeme sebep oluyor cunku baski yapiyor.ben sormustum dr uma normal kafasina gore takiliyor anasinin ciftligi diye gulmustuk.3 gun orda sonra yukari cikiyor arada hic oynamiyor baze hic durmuyor.ve bunlar gayet normalmis.tabi iciniz rahat degilsin gorunun bi doktora derim.saglikla hayirla kucaginizda gorun insallah.