• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 gün sonra çıkageldi...

24 gün sonra çıkageldi kızlar...

Kendimi bu kadar güçlü bilmezdim, ağlamadım karşısında...

Benim hayallerimi yıktın dedi, madem bunu kafaya koymuştun neden başta bitirmedin dedi... Benim hayallerimden bahsetmedi tabi... Ona göre kandırmışım ben onu... 6 sene boyunca bizim hiç problemimiz yoktu, ailen işin içine girince bu hale geldik dedi... Kendi ailesinin hatalarını es geçti tabi... Yine ailemi suçladı yani...

Karşılık vermedim ona... Senin ailende onu yapmıştı bunu yapmıştı demedim... Öyle veya böyle yaşanması gerekiyormuş dedim... İleride daha kötü olmasındansa şimdi bitmesi hem senin için hem benim için hemde ailelerimiz için daha hayırlı dedim...

Her gün işten geldiğimde belki gelmişsindir diye ayakkabılarına baktım dedi... Ama 3 hafta boyunca hiç özür dilemedin, gelip benim gönlümü almadın demedim...

Tükenmişim artık dedim, yorulmuşum... Mücadele etmekten, alttan almaktan, değer görmemekten yorulmuşum...

Suçladı beni... Senin zaten düşüncelerinde varmış boşanmak dedi, kafaya koymuşsun dedi... Kendi saygısızlıklarını hiç dile getirmedi...

Benim annem hasta oldu sen gidince dedi... Benim annemin mutsuzluklarını, çağırdığı her seferinde gitmeyerek, telefonlarını açmayarak uğradığı hayal kırıklıklarını unuttu...

Bana destek olun kızlar... Onun karşısında dik durdum, asla başımı öne eğmedim, kararlılığımı gösterdim ama konuşma bitince ve gidince elim ayağım titremeye başladı...

Anlaşmalı boşanma en doğrusu, benim soyadımı taşıyosun, soyadımla hareket etmeni istemiyorum dedi.. Belkide şuan bile bulmuş olabilirsin birini, oyüzden bukadar kararlı olabilirsin dedi...

Herşeyi halledelim dedim ondan sonra bi dilekçeyle biter zaten dedim.. Benim çektiğim kredi var, araba almıştık, krediyi kapatalım, evden eşyalarımı alayım ondan sonra direkt bitiririz dedim... Bana güvenmiyomusun diye birşeyler geveledi...

Nasıl yazdığımı bile bilmiyorum şuanda, yanlış cümleler kurduysam kusura bakmayın lütfen... Sebebini eski konumdan okuyabilirsiniz...
En mantiklisini yaptın canisi o seni hiç hak etmedi kesinlikle iyi oldu ona hiç üzülme hiç hemde o seni geri döner yapamaz diye düşündü ama ne oldu yaptın işte

Şimdi okudum eski konuları. Böyle bir terbiyesizle ömür geçmezmiş hakikaten, verilmiş sadakanız varmış.

Sen hem karına kalk evden git eşyalarını topla diyeceksin hem de özür bekleyeceksin. Oldu gözlerim doldu!!!
Geçmezmiş gerçekten, çok şükür geç olmadan gördüm yüzlerini..
Aileniz sahip çıkmasaydı, arkanızda durmasaydı meydan bana kalsaydı da istediğim gibi davranabilseydim sana demek istemiş aslında... Hiç üzülmeyin... Gelmiş, geçmiş olsun... Yeni bir hayat kurmak o kadar da zor değil..Hiç geri adım atmayın...
Çok tşk ederim:) en büyük şansım ailem... Çok şükür rabbime... İyiki varlar...

Üzülmüyorum, geçen zamanıma acıyorum ama yinede zararın neresinden dönülürse kârdır diyorum...
tabiki hak etmedin, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra

alttan aldığın zaman karşıdaki kendini kral zannediyor. haksız olsan bile alttan almayacaksın
tabi bu alttan alan insan nasıl böyle oldu diye inanamadı. ömür boyu onun kölesi olacağınızı zannetmiş, buna inandırmış kendini. hala ayaklarına kapanıp ben ben ben diyorsa boşver, bugünlerde, bu acı da geçer, ilerde hatırlamazsın bile.
inşallah canım... Umutluyum gelecek günlerden.. Derslerimi aldım, adımlarımı ona göre atıcam bundan sonra...

Böyle bir adama sen bir armağanmışsın. Senin naif ve alttan alan haline o kadar alışmış ki bu dik duran kadın karşısında ezilmiş de ezilmiş. Sen sessiz kaldıkça saldıramamış en fazla saçmalamış.

Asla üzülme. Elinden geleni yaptın hatta ailen de yaptı. Mevzu kınadan çıkmıştı. Şimdi tüm erkek tarafını kayinvalidene davet et. Biraz da kına yolla. Doyasıya yaksınlar. 1-2 ay sonrada eşine ağrı kesici gönder. Başını duvarlara çok vuracağı için iyi gelir.
Çok tşk ederim, tebessüm ederek okudum yorumunuzu:)

Saçmaladı resmen... Kınayı bahane ettiler, amaçları beni ailemden soyutlayıp kendilerine mecbur ve mahkum etmekti... Ailemin arkamda durmasını hazmedemediler...

Gene boşanmakla tehdit edip, evliliğin ilk yılında kadını tabiri caizse kulba sokmaya çalışan bir erkek ve gene kıstırılmış bir kuyruk. Valla bu siteyi bu yüzden çok seviyorum. Arkadaşım eşinin pişmanlığının tarifi yok ayakkabılarına bakıyormuş her gün geldin mi diye :) Hem hatasının farkında hem de erkekliğe mok sürmüyor.. Kararlı olmaya devam et daha çok gelecek kapına. Sakın gerilme, evliliğin ilk yılı herkes için güç savaşı gibi bir şey oluyor ve tebrik ediyorum sen kazandın.
İnanki gelmesini istemiyorum kapıma... En kısa yoldan kurtulup yoluma bakmak istiyorum...

Eski eşim (gururla söylüyorum eski diye) benden kesin bitti cevabını alınca annesine söylemiş sanırım... Annesi annemi aramış, nolucak bu çocukların hali demiş.. Annemde; bilmem demiş, böyle konular telefonla konuşulmaz yüzyüze konuşulur demiş.. Kalkmış annesi hala "mümkünatı yok yüzyüze gelmemizin" demiş:) hem suçlu hem güçlü terbiyesiz kadın... Neden aradın ozaman annemi de nolucak bu çocukların hali diyosun? Biz sanki çok meraklıyız senin suratını görmeye...

Site konusunda çok haklısın:) akıl akıldan üstündür derler ya, iyiki konu açmışım buraya:)

Elin sacma sapan bir insan kesinlikle ailesi gibi. Bir an önce kurtul en kısa yoldan. Tamamen haksız bir de adım bekliyor. Özür dilese de boş gerçi uzak dur sen canım. Bunlarla bir ömür geçmez.
Allahım uzak etsin beni böyle kötü insanlardan... Hepimizi uzak etsin...
Ne guzel dik durmussunuz kesip atmissiniz geri adim atmayin
Yok geri adım atmam canım... Bundan sonra haketmeyene haketmediği değeri vermem!...

En mantiklisini yaptın canisi o seni hiç hak etmedi kesinlikle iyi oldu ona hiç üzülme hiç hemde o seni geri döner yapamaz diye düşündü ama ne oldu yaptın işte
Çok şükür canım... Şimdi ayaklarım yere çok daha sağlam basıyor... Güzel günler beni bekliyo inşallahHoppa

Eşiniz tam bir ergenmiş. Ailesi de şeytandan 5 dk önce doğmuş. Alırı benciller. İyi ki ayrılmışsınız, gerçekten üzülecek kafaya talacak hiçbir şey yok kurtulduğunuza şükredin.
Şükrediyorum vallahi canım... Olgun bi insan olsaydı, ailesi bu kadar bencil ve kindar olmasaydı belki farklı olabilirdi durumlar ama insan 7sinde neyse 70inde de odur... Değişmezler, değişmezler, değişmezler...

Sevgili hemcinsim gerçekten böyle bir karar vermene çok mutlu oldum.
Bosanma davan bittikten sonra bi sadaka ver bunlardan kurtuldugun için.
Gerçekten zaman gösterecek çok pişman olacaklar seni kaybettikleri için ama çok geç olacak.
Bence bundan sonra karşı tarafla muhatap olma avukatın halletsin.
Ayrıca da maddi haklarını da mutlaka al hatta manevi tazminat davası bile acabilirsin yaşattıkları şeyler ağır çünkü.
Ama neyse ki 8 ayda fark edip kurtulmayı seçmişsin.
Burada ki çoğu kadın gibi senelerini harcamayi değil.

Bu kararlı ve dik duruşunuz kolay kolay bozulmaz
Tek bir tavisye verebilirim hangi prosedürler halledilecekse bir an önce hepsini halledin
Manevi olarak zaten bağınızı kesmişsiniz bir de resmi olarak kesmelisiniz çok vakit kaybetmeden..
Bencil bir insanla yaşayacak kadar değersiz değil sizin hayatınız, siz değerlisiniz ve her şeyin en iyisini hakediyorsunuz..

Seviyor mısın peki sadece bunun cevabını ara bence eğer acı veriyorsa birşeyler bitmemiş demektir

Kalkmış annesi hala "mümkünatı yok yüzyüze gelmemizin" demiş:
Oğlunun yuvası yıkılıyor, kadındaki tavıra bak!
Gerçekten inanılır gibi değil!
Bişey merak ediyorum, ailenize laf atmış ya kocanız, neye suç buluyor? Yani sadece kınadaki mesele mi yoksa başka rahatsız olduğu konular da var mı?

Bir kadın susuyorsa gitmiştir 'in kanıtı gibi olmuş sükunetiniz. Çıkıp gelmiş maddiyat diyor, eski konunuzu bilmiyorum ama maddiyat bir sebep sanırım. Adam hala maddiyattan bahsetmiş, ne kadar ayıp. Bencil biri olduğu yansıyor taa buraya. Sizin için hayırlısı neyse o olsun, siz yara almadan geçsin inşallah

Sevgili denizlililili denizlililili , tüm yorumları okumadım ama baştaki yazına istinaden ; hani bazı şeyleri söylemedim sustum demişsin ya o başka başka şeyler söylemiş. Acaba etraflıca ikiniz sakin sakin oturup bunları konuşsanız mı diye düşünüyorum, yani afedersin senin eşin olacak dana sanki daha niye boşandığınızın farkında değil, tamamen içindekileri anlat , neden boşandığınızı nelere kırıldığını direk dümdüz anlayacağı şekilde yüzüne söyle, onun anlayışı kıt anlaşılan.

Hayır anlar da olur derse bi kere daha denersiniz, ama sıkı önlemler alacak bu sefer, yok zaten anlamazsa da geri dönmezsin ama içinde acaba da kalmaz
Hakkınızda hayırlısı olsun

Sevgili hemcinsim gerçekten böyle bir karar vermene çok mutlu oldum.
Bosanma davan bittikten sonra bi sadaka ver bunlardan kurtuldugun için.
Gerçekten zaman gösterecek çok pişman olacaklar seni kaybettikleri için ama çok geç olacak.
Bence bundan sonra karşı tarafla muhatap olma avukatın halletsin.
Ayrıca da maddi haklarını da mutlaka al hatta manevi tazminat davası bile acabilirsin yaşattıkları şeyler ağır çünkü.
Ama neyse ki 8 ayda fark edip kurtulmayı seçmişsin.
Burada ki çoğu kadın gibi senelerini harcamayi değil.
Teşekkür ederim sevgili hemcinsim, Allah'ın sevgili kuluymuşumki daha fazla geç olmadan, ben daha fazla yıpranmadan, hem bedenen hemde ruhen yara almadan bitiyor bu iş, farkına vardım birşeylerin...

Buradaki evliliklerinde mutsuz olan hanımlara tavsiyem; ezdirmeyin kendinizi, taviz vermeyin kendinizden... Mutlaka ayaklarınız yere sağlam bassın, ekonomik özgürlüğünüz olsun... (Kamu spotu gibi oldu bu:KK48:)

Back
X