• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 gün sonra çıkageldi...

Eski konunu biliyorum, seni çok merak etmiştim. O kadar sevindim ki. Ne kadar iğrenç insan oldukları anlatılamaz bile. Zaten suçunu bilen, pişman olan ama geri döndüremeyeceğinden emin olan şeref yoksunları iftira atıyor karılarına. Hele o annesi... Yuva yıkanın yuvası olmaz bunu yaşayarak görecektir zaten. Şimdi çok istedikleri kınayı "kalkıp" yakarlar. :kahve:

Aynen öyle cnm anne düşkünü erkek bana çok itici geliyor malesef boşver kurtulmusun eğer anlaşmaya gitmezse mahkemede bir bir anlatırsın yaptıklarını
Aynen canım... Bizim kredisini benim çektiğim bir arabamız var... 22.000 falan kaldı kredinin, arabanın değeri ise 62.000... Dün bana dediki; altınları bozdurup krediyi kapatırız... Avukatla falan uğraşmayalım, anlaşmalı bitirelim... Bende ilk tamam dedim.. Sonradan tanıdıklarım uyardı.. Altınlar zaten kadının hakkı, arabanında kredisi kapansa bile 40.000lik değer kalıyo geriye, bana 20.000 vermesi lazım yani...

İlk başta bi an önce kurtulmak istiyorum dedim ama baktığın zaman altınlarla beraber en azından 40.000-45.000 falan hakkım kalmış olucak onlarda...

Sanırım bunun için mahkeme yolu görünüyor... Onlar kendiliğinden vermezler hakkımı çünkü...

Çok tuhaf ya evlenmesin böyle insanlar. Girsin anasının koynuna uyusun.
Eğer düzeleceklerse yuvanızı kurtarmanızı yok eğer böyle devam edeceklerse tez vakitte onlardan kurtulmanızı canı gönülden diliyorum..
Kolaylıklar diliyorum..
Teşekkür ederim... Düzeleceklerine dair gram umudum yok oyüzden bitti bu evlilik... Elbette bende isterdim yuvamın yıkılmamasını ancak aile olamamışızki biz... Ben onların ailesine misafir gitmişim gibi... Onlara tabi olmak zorunda olan bir misafir gibi...

Eski konunu biliyorum, seni çok merak etmiştim. O kadar sevindim ki. Ne kadar iğrenç insan oldukları anlatılamaz bile. Zaten suçunu bilen, pişman olan ama geri döndüremeyeceğinden emin olan şeref yoksunları iftira atıyor karılarına. Hele o annesi... Yuva yıkanın yuvası olmaz bunu yaşayarak görecektir zaten. Şimdi çok istedikleri kınayı "kalkıp" yakarlar. :kahve:
:) aynen canım... Kalksınlar kalksınlar yaksınlar kınayı şimdi:)

Hepsini Allah'a havale ediyorum...

Kurulmuş saat gibi sanki konuşmalardan onu çıkardım keşke kendi içinden geçenleri dile getirseydi belki coktan birini bulmussundur yerine,8 ayda biz bu kıza neler yaptık çekti gitti diye istişare yapsaydı hakkınızda hayırlısı olsun dilerim gönlünüzce olur herşey

Aynen canım... Bizim kredisini benim çektiğim bir arabamız var... 22.000 falan kaldı kredinin, arabanın değeri ise 62.000... Dün bana dediki; altınları bozdurup krediyi kapatırız... Avukatla falan uğraşmayalım, anlaşmalı bitirelim... Bende ilk tamam dedim.. Sonradan tanıdıklarım uyardı.. Altınlar zaten kadının hakkı, arabanında kredisi kapansa bile 40.000lik değer kalıyo geriye, bana 20.000 vermesi lazım yani...

İlk başta bi an önce kurtulmak istiyorum dedim ama baktığın zaman altınlarla beraber en azından 40.000-45.000 falan hakkım kalmış olucak onlarda...

Sanırım bunun için mahkeme yolu görünüyor... Onlar kendiliğinden vermezler hakkımı çünkü...
Vallahi cnm altınlar senin hakkın asla vazgeçme bırak çekişmeli olsun otur hakime anlat o zaten anlar kim haklı kim haksız asla çöpünü dahi bırakma derim ben ki ortak almisin arabayı krediye De kefil o değil mı araba kimin üstüne bu arada satmadan hemen git tedbirini al birşey koyduruyorlar unuttum adini

Vallahi cnm altınlar senin hakkın asla vazgeçme bırak çekişmeli olsun otur hakime anlat o zaten anlar kim haklı kim haksız asla çöpünü dahi bırakma derim ben ki ortak almisin arabayı krediye De kefil o değil mı araba kimin üstüne bu arada satmadan hemen git tedbirini al birşey koyduruyorlar unuttum adini
Araba onun üstüne canım... Ben ihtiyaç kredisi çekmiştim, kefil falan istemediler...

İhtiyati tedbir kararı oluyor dediğin, avukatla görüşüp çıkarttırıcam... Ne safmışım yaa, aileyiz biz deyip maddi konuların hesabını yapmamıştım hiç... Ha onun üstüne ha benim üstüme diye düşünmüştüm...

Kurulmuş saat gibi sanki konuşmalardan onu çıkardım keşke kendi içinden geçenleri dile getirseydi belki coktan birini bulmussundur yerine,8 ayda biz bu kıza neler yaptık çekti gitti diye istişare yapsaydı hakkınızda hayırlısı olsun dilerim gönlünüzce olur herşey
İnşallahh... Asla kendilerinde suç bulmazlarki, onun tek hatası bana git demesiymiş.. Hala bunu savunuyor...

İnşallah bundan sonraki hayatımızda o da ben de mutlu oluruz... Yaptıkları herşeyi, döktüğüm her gözyaşını rabbime havale ediyorum...

Araba onun üstüne canım... Ben ihtiyaç kredisi çekmiştim, kefil falan istemediler...

İhtiyati tedbir kararı oluyor dediğin, avukatla görüşüp çıkarttırıcam... Ne safmışım yaa, aileyiz biz deyip maddi konuların hesabını yapmamıştım hiç... Ha onun üstüne ha benim üstüme diye düşünmüştüm...
Cnm önemli değil evlendikten sonra alınan herşey ortak oluyor

Umarim kolay olur ama bu anlasmali bosanma isi beklendigi gibi gitmeyebilir gibi hissediyorum. Ex kocanin konusmalarinda sana bir zarf atma, tekrar barisma istegi hissettim. Umarim yaniliyorumdur ve cekip gider hayatindan.
Umarım kirpicik, bir an önce kurtulmak istiyorum... Gururlu oldukları için beni istemeyeni ben hiç istemem kafasında olabilirler... Yada dediğin gibi barışma teklifiylede gelebilirler.. Çünkü benim gibi ılımlı, herşeye tamam diyen, alttan alan başka bi saftirik bulamazlar... Gerçi o da eskidendi.. Ben kafamda da gönlümde de bitirdim bu işi...

Size "eşyalarını topla git" diyen kendisi,nasıl hayallerini yıkmış oluyorsunuz?
Konularinizada baktım,ciddi derecede problemli bi tip. Denemeye bile değecek bir yaklaşımı, tutumu yok.

24 gün sonra çıkageldi kızlar...

Kendimi bu kadar güçlü bilmezdim, ağlamadım karşısında...

Benim hayallerimi yıktın dedi, madem bunu kafaya koymuştun neden başta bitirmedin dedi... Benim hayallerimden bahsetmedi tabi... Ona göre kandırmışım ben onu... 6 sene boyunca bizim hiç problemimiz yoktu, ailen işin içine girince bu hale geldik dedi... Kendi ailesinin hatalarını es geçti tabi... Yine ailemi suçladı yani...

Karşılık vermedim ona... Senin ailende onu yapmıştı bunu yapmıştı demedim... Öyle veya böyle yaşanması gerekiyormuş dedim... İleride daha kötü olmasındansa şimdi bitmesi hem senin için hem benim için hemde ailelerimiz için daha hayırlı dedim...

Her gün işten geldiğimde belki gelmişsindir diye ayakkabılarına baktım dedi... Ama 3 hafta boyunca hiç özür dilemedin, gelip benim gönlümü almadın demedim...

Tükenmişim artık dedim, yorulmuşum... Mücadele etmekten, alttan almaktan, değer görmemekten yorulmuşum...

Suçladı beni... Senin zaten düşüncelerinde varmış boşanmak dedi, kafaya koymuşsun dedi... Kendi saygısızlıklarını hiç dile getirmedi...

Benim annem hasta oldu sen gidince dedi... Benim annemin mutsuzluklarını, çağırdığı her seferinde gitmeyerek, telefonlarını açmayarak uğradığı hayal kırıklıklarını unuttu...

Bana destek olun kızlar... Onun karşısında dik durdum, asla başımı öne eğmedim, kararlılığımı gösterdim ama konuşma bitince ve gidince elim ayağım titremeye başladı...

Anlaşmalı boşanma en doğrusu, benim soyadımı taşıyosun, soyadımla hareket etmeni istemiyorum dedi.. Belkide şuan bile bulmuş olabilirsin birini, oyüzden bukadar kararlı olabilirsin dedi...

Herşeyi halledelim dedim ondan sonra bi dilekçeyle biter zaten dedim.. Benim çektiğim kredi var, araba almıştık, krediyi kapatalım, evden eşyalarımı alayım ondan sonra direkt bitiririz dedim... Bana güvenmiyomusun diye birşeyler geveledi...

Nasıl yazdığımı bile bilmiyorum şuanda, yanlış cümleler kurduysam kusura bakmayın lütfen... Sebebini eski konumdan okuyabilirsiniz...
Diyecek hiç bır şey bulamıyorum sadace sabriniza ve sebatiniza hayran kaldım herkes bunu yapamaz

Back
X