• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 gün sonra çıkageldi...

Bende aynısını düşünüyorum biliyomusun:) gerçekten her şerde bir hayır var. Bu rahatsızlık bende uzun zamandır vardı aslında ama durdum durdum bu zamanda ameliyat olacağım tuttu. Hani önceden olsaydım, bekarken yani, farkına varamayacaktım yada bu rahatsızlık bende hiç olmasaydı yine farkına varamayacaktım.. İyiki iyiki iyiki bu rahatsızlığım varmış ve ameliyat olmuşum:)
Düşünsene bebeğin olsaydı bir kez düşünüyorsan o zaman kırk kez düşünürdun
Herkesin baskısı yukselirdi annen sana bosan diyemezdi sen bebeğim babasız mi kalacak diye düşünürdün kocan olacak adamla kayinvalide cadisi daha da pervasiz olur Allah bilir hakaret ederdi anneciğine

Cidden kinada minada olduklarını da sanmıyorum
Amaç seni aileden koparıp emirleri altina almak resmen kötülük yahu bu
Sana hic bir zararlari dokunmamis aileyi kızlarından koparmak ahdin olsun boşandıktan sonra al bir paket kina kocanın ailesine yolla bol bol yakin artık diye

önceki konunuzu da takip etmiştim. gerçekten tebrik ediyorum sizi kararlı durusunuz için. okuyunca bi an ben napardim dedim sanırım bu kadar dik duramazdim ya onu suclardim ya ağlar zirlardim. sizin adınıza ınş bundan sonra daha hayırlı ve daha mutlu bi hayatınız olur.

Herkesin baskısı yukselirdi annen sana bosan diyemezdi sen bebeğim babasız mi kalacak diye düşünürdün kocan olacak adamla kayinvalide cadisi daha da pervasiz olur Allah bilir hakaret ederdi anneciğine

Sana hic bir zararlari dokunmamis aileyi kızlarından koparmak ahdin olsun boşandıktan sonra al bir paket kina kocanın ailesine yolla bol bol yakin artık diye
Aynen canım, bazen durup düşünüyorum. Evet, çocuğum olsaydı bu kadar kolay kestirip atamazdım. Sonunda belki yine boşanırdım, ömür boyu çekmezdim ama çocuğa yazık olurdu ya.. O insanlarla ömrümün sonuna kadar bir bağ, o çocuğu yalan yanlış doldurmalar, annesinin yanında kalsa babayı özleyecek babasınjn yanında kalsa anneyi özleyecek.. Offf çok daha zor olurdu.. Allah'ıma çok şükür..

Çok istiyorum bi bebeğimin olmasını ama kendi dürtülerim için bi cana kıyamazdım. Oyüzden erteledim, evliliğin oturmasını bekledim çocuk için. Şuan bunun içinde iyiki diyorum.

önceki konunuzu da takip etmiştim. gerçekten tebrik ediyorum sizi kararlı durusunuz için. okuyunca bi an ben napardim dedim sanırım bu kadar dik duramazdim ya onu suclardim ya ağlar zirlardim. sizin adınıza ınş bundan sonra daha hayırlı ve daha mutlu bi hayatınız olur.
Çok tşk ederim:) inşallah hepimiz için..

Allah kimseye yaşatmasın o yaşadıklarımı, kötü günlerdi.

Kına konusunda da çok haklısın, onların amacı beni ailemden uzaklaştırmaktı.. Kınayı bahane ettiler, kullandılar.. Psikolojik baskı altına aldılar, bir ara ciddi ciddi ailemi sorgulamıştım içimden.. Acaba hata var mı diye.. Hata olsa bile 8 ay boyunca uzatılır mı? Temcit pilavı gibi...

Aslında yapıcan cidden, 1 kg kına gönderip "hadi kalkın yakın kınayı, erkek tarafını kınaya kaldırıyoruz" diye not yazacaksın üzerine.. :) :) :)

Canım Allah tüm kocalara eşlerine karşı merhamet, anlayış, bol sevgi ve saygı versin inşaAllah. Şu mübarek günde canı gönülden diliyorum.

Herşey yolundadır umarım, kızgın gibisin eşine? Bir durum yok değil mi?
Ben sinirlendim mı çok öfkeli oluyorum cnm geçti çoktan ama yine aynı şey geçerli Allah bu erkeklere beyin versin ki anlasinlar eşlerinin kıymetini sen naptin

Back
X