24 günlük burnum yorumlarinizi bekliyorum (fotografli)

Anorexia_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
450
36
38
İstanbul
Ucundaki şişlik inecek mi? Burnum biraz düşecek mi? Sağ taraf şiş değil ama sol taraf kütük gibi bi dengelenecek mi? Biraz incelecek mi?
Kafamda deli sorular......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407016535189.webp
    $1407016535189.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 562
Dikislerimin biri daha düştü bugün 😻😻

Fotoyu göremedim birsey diyemicem ama 6. Aydan önce tam oturmaz acele etme kötü falan diye

Ucu top gibi özellikle profilden fotoğraflarda öyle görünüyor.derinin altina sanki bisey sıkmıssın gibi:) önden belli olmuyor. Önden sadece sol tarafın daha çok şiştiği belli oluyor.

bana şişliği biraz fazla gibi geldi, yeni ameliyatlı olsa bile bu kadar şişlik normal mi? diğer arkadaşlar da yorum yapabilir. sonradan böyle kalmasından korkarım (benim başıma aynısı gelmişti de ondan. ucu top gibi şişti, doktorum da şiş 6 ay sonra incek merak etme filan demişti hiç de inmedi ve irenç burnum oldu en sonunda da revizyon oldum mecburen)

bana şişliği biraz fazla gibi geldi, yeni ameliyatlı olsa bile bu kadar şişlik normal mi? diğer arkadaşlar da yorum yapabilir. sonradan böyle kalmasından korkarım (benim başıma aynısı gelmişti de ondan. ucu top gibi şişti, doktorum da şiş 6 ay sonra incek merak etme filan demişti hiç de inmedi ve irenç burnum oldu en sonunda da revizyon oldum mecburen)

Hayiiirrrrr :( revizyon falan olamam bu eziyeti cekemem bi daha Allah göstermesin. Umarim iner yaa :(

Şöyle soylim benimki çok küçük hokka gibi bi burun olmicak. Burnun genel yapisina bagli kalinarak doğal bi burun yapildi. Deliklerimi de fazla kucultturmedim eski haline gore baya iyi şuan. Yani minnacik delikli hokka burunlardan olmicak ama biraz inse fena olmaz.
Burnumun ucundaki şişlik boyle kalmaz umarim.

.

Eklentiler

• $1407099876692.webp
    $1407099876692.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 470
Şöyle soylim benimki çok küçük hokka gibi bi burun olmicak. Burnun genel yapisina bagli kalinarak doğal bi burun yapildi. Deliklerimi de fazla kucultturmedim eski haline gore baya iyi şuan. Yani minnacik delikli hokka burunlardan olmicak ama biraz inse fena olmaz.
Burnumun ucundaki şişlik boyle kalmaz umarim.

iner canım , benimki de aynı durumda hiç aklına kötü şeyler getirme

Canim sabret iner sislik :o bence suan bile cok guzel durmus

Canim öyle mi diyosun gerçekten :( artik aynaya bakmicam daha doğrusu burnumu incelemicem sanirim en iyisi bu. Nolursa olsun ister insin ister şişsin.

Nolcak bizim bu halimiz :) hergun başka takinti buluyorum kendime

her sabah davul gibi bir burunla uyanıyorum, bir de benim burnumda eğrilik vardı tekrar o yöne doğru kaycak diye de korkuyorum sürekli elimdeaynayla geziyorum, ama geçecek bence de biraz uzun surcek ama gececek

o zaman birkaç ay sabret inşallah iner istediğin gibi. zaten şu anda da aşırı şiş değil, benim ilk ameliyatımda seninkinden çok dha fazla şişti, sonra da inmedi zaten doğru düzgün

Canim öyle mi diyosun gerçekten :( artik aynaya bakmicam daha doğrusu burnumu incelemicem sanirim en iyisi bu. Nolursa olsun ister insin ister şişsin.

Aynen tatlım çünkü baktıkça daha çok kusur arayacaksın zamana bırak zaten 6 ay bı süre vardır burun estetiklerınde oturması için

o zaman birkaç ay sabret inşallah iner istediğin gibi. zaten şu anda da aşırı şiş değil, benim ilk ameliyatımda seninkinden çok dha fazla şişti, sonra da inmedi zaten doğru düzgün

Burun içime isikla bakinca sisleri görüyorum. Onlar inmezse Yuh derim o baloncuklarla yasanmazki:( 1 hafta sonra kontrole gitcem iple cekiyorum valla

bende ameliyat olalı 1.30 ay oldu ama burun ucum hala kalkık yüz ifadem çok değişti herkes iner diyo ama bilmiyorum anlicagınız eski halimi şu sıralar acaip özlüyorum :(:(:(

Arkadaşımın ödem kemikleşmiti. Doktoru sıcak bi yerde banyo gibi yağla bastırarak masaj yapmasını önermiş 2 ay sonra falan şişlik tamamen kayboşdu. Tabi ucuna değil kenarlarına :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X