Merhabalar,
Öncelikle burnunuz çok güzel olmuş ve yüzünüze çok yakışmış. Yaklaşık 4 yıl önce ben de burnumdan operasyon geçirdim ve sizinle aynı süreçlerden geçtim. Ameliyattan sonraki 1 ay benim için deyim yerindeyse kabus gibiydi. Ameliyattan çıktığımda yüzüme yeterli süre boyunca buz kompresi yapamadığım için (zira başımı çok ağrıtmıştı) yüzümde inanılmaz şişlikler oldu. Üst dudağım alt dudağımı örtecek kadar şişmiş, göz altlarım ve göz kapaklarım kırmızıya çalan bir mor renge dönüşmüş ve alın kemiğim şu 'unicorn' tabir edilen mitolojik atlar gibi fırlamıştı (yazar burada mübalağa sanatını icra ediyor). Gece yarısı tuvalete kalkıp aynada kendimi görünce ağlamaklı olmuştum. Ertesi gün hastanede ziyaretime gelen kuzenlerimin bakışlarındaki şaşkınlık ve acımayı gizleyememeleri gözümden kaçmamıştı. Taburcu olduğumda belli bir süre yüzümdeki şişlikler inmedi. Bir sabah kahvaltı sofrasında ağladığımı hatırlıyorum. Derken sargılar açıldı burnumu gördüm. İlk anda elbette garipsedim, ne de olsa 22 yıllık kadim burun kemiğim bana veda etmişti. Bir süre boyunca ailem de ben de burnuma alışamadık :) Bu arada belirteyim öyle geniş çaplı bir estetik operasyon da değildi, hatta bir kbb doktoru ameliyat etmişti beni, zira ilk gidiş nedenim burnumun içinde yer alan kıkırdak fazlasını aldırmaktı. Doktor kemiği de almayı önerince seve seve kabul etmiştim :)
İnanır mısınız iyileşip okula gittiğimde bir kaç arkadaşım fark etmedi ameliyat olduğumu. Bu tür operasyonlar neticesinde burnun yüze oturması ve tüm şişliklerin inmesi yaklaşık 1 yıl sürebiliyor demişti doktorum. Sizin burnunuzda da benim burnumun ameliyattan sonraki 1 1,5 ay süreç içerisindeki durumunu gözlemledim. Emin olun şişlikler daha inecek, burnunuz yüzünüze oturacak ve süper olacak inşallah :)
Sağlıcakla kalın, iyi akşamlar diliyorum.