24 günlük burnum yorumlarinizi bekliyorum (fotografli)

Zaman geçmiyor ya birkaç ay nasil sabretcem bilmem. Ben de seklini beğendim ama şişlikler iste sinir bozucu:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmez miyim zaman hic gecmiyor tabi doktoruma ne zaman incek dedigimde zaman sabır diyordu hala da oyle diyor. Su zaman bi gecsede son halini görebilsek :))

Aynen canim doktorum da bunlari söyledi. Gerçekten bütün odemler uçta toplandi sanki. Yanaklarima yakin kisimlar yani yanlar da şiş hala. Onlar da inince kemik iyice ortaya cikar herhalde:)

Aynen öyle olacak :)) ödemeler için yeşil çay iç işe yarıyo yani bende yaradı :1::)) İnşallah istediğin gibi bir burnun olur :nazar:

Çok güzel olmuş. Bak ben olalı 3-4 ay oldu, üst kısmı halen hafif şiş mesela. Takma kafana o yüzden. :)
Hayırlı olsunn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ucu hergun başka bi şekle giriyo ben de bilmiyorum:),odemdir diyip geciyorum artik :):)

Yuzunuze yakismis ama bu arada cildinizinde masallahi var piril piril.

Gün 28

Eklentiler

• $1407407637880.webp
    $1407407637880.webp
    5 KB · Görüntüleme: 225
öncelikle geçmiş olsun.
önceki halini görmediğim için belki ucunun toparlıklığı dışında bana çok estetikli bir burun gibi gelmedi..ayrıca burun delikleriniz hala geniş.
doktorunuza bununla alakalı bir danışın bence.

öncelikle geçmiş olsun.
önceki halini görmediğim için belki ucunun toparlıklığı dışında bana çok estetikli bir burun gibi gelmedi..ayrıca burun delikleriniz hala geniş.

Burun deliklerimin daraltilmis hali bu:) ben küçük istemedim çünkü nefes problemi yüzünden ameliyat oldum nefesimden feragat edemedim.

öncelikle geçmiş olsun.

Öncesi sonrasi 🙈

Eklentiler

• $1407408859744.webp
    $1407408859744.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 246
Arkadaşlar benim burnum beklentilerime uygun, genel yapisindan ayrilmadan yapilmis doğal bir burun.
Küçük ya da kavisli ya da dümdüz değil hokka gibi değil yani.
Önceki burnum çok geniş kemikli, ucu düşük ve sivri, deliklerim büyüktü.
Sorunlar giderildi istesem de ufacik bi burnum olamazdi kalin deriliyim ve cenem cikik hafif. Ki zaten kuculsun istemedim.
Gördüğünüz başka fotolardaki minnak burunlara benzemeyebilir ama şu haliyle bile eskisinden kat kat daha iyi.
SEKİLLE İLGİLİ SORUNUM YOK
TEK DERDİM SİSLİKLER
BUNA GORE YORUMLARSANİZ SEVİNİRİM.
OZELLİKLE TECRUBELİ OLANLARDAN YORUM BEKLİYORUM
ŞİMDİDEN TESEKKUR EDERİM:):)

bnce burnunuz gayet yüzünüze yakışmış.yani ifadenizi değiştirmemiş, zaten miniminnacık bi burun yapılsaydı başarısız bi operasyon olurdu bence. ben anlamıyorum insanları yaa, başarısız bi burun yazmış. morale en çok ihtiyacımız olduğu bu dönemlerde sadece böyle kendini tatmin etmek için yazan insanlara aldırış etmeyin. burnunuz çok şiş, herkesin bünyesi farklı bazısı çok az şişiyo bazısı çok fazla, deriden dolayı. mesela benim şişliklerim asimetrik. geçicek ama. geçmese nolur? yine yaptırırım nolcak dünyanın sonu mu? burun delikleriniz şişlikleriniz inince size çok büyük gelirse biraz daralttırırsınız nolcak yani. moralinizi bozmayın, şişlikler inince önceki halinizden kat kat güzel bi burnunuz olucak ki şimdiden eski halinden çok çok daha iyi. instagramda da gördüm sizi rinoplasti hashtaginde yanılmıyosam. orda da böyle düşünmüştüm. her şey geçicek sabırlı olun, mutlu günler:)

bnce burnunuz gayet yüzünüze yakışmış.yani ifadenizi değiştirmemiş, zaten miniminnacık bi burun yapılsaydı başarısız bi operasyon olurdu bence. ben anlamıyorum insanları yaa, başarısız bi burun yazmış. morale en çok ihtiyacımız olduğu bu dönemlerde sadece böyle kendini tatmin etmek için yazan insanlara aldırış etmeyin. burnunuz çok şiş, herkesin bünyesi farklı bazısı çok az şişiyo bazısı çok fazla, deriden dolayı. mesela benim şişliklerim asimetrik. geçicek ama. geçmese nolur? yine yaptırırım nolcak dünyanın sonu mu? burun delikleriniz şişlikleriniz inince size çok büyük gelirse biraz daralttırırsınız nolcak yani. moralinizi bozmayın, şişlikler inince önceki halinizden kat kat güzel bi burnunuz olucak ki şimdiden eski halinden çok çok daha iyi. instagramda da gördüm sizi rinoplasti hashtaginde yanılmıyosam. orda da böyle düşünmüştüm. her şey geçicek sabırlı olun, mutlu günler:)

Tesekkur ederim:):)instagramda paylasmistim evet ayy sasirdim görmenize:):) basarisiz yazan arkadaş zaten bekir sivri'nin reklamini yapiyor kendisi de asistanmis enteresan. O da kendi fikri tabi ben estetik gibi duran bir burun istemedim doğal olsun delikler de küçülmesin dedim. Doktorum da öyle düşündü ilk muayenede bakar bakmaz benim sorun ettigim bölgeleri gösterdi neler yapcani anlatti tamam dedim. İstesem itiraz eder minnak burun istiyorum derdim 🙈 nebilim ben memnunum ama beğenmeyenlere de saygi duyuyorum tabi:)
Güzel sözleriniz için tesekkur ederim ❤

Yuzunuze yakismis ama bu arada cildinizinde masallahi var piril piril.

Canim cildim zaten yagliydi ameliyattan sonra acayip yaglandi anlamadim :( elimde tonik pamukla geziyorum

Çok güzel olmuş. Bak ben olalı 3-4 ay oldu, üst kısmı halen hafif şiş mesela. Takma kafana o yüzden. :)
Hayırlı olsunn :)

Pazartesi 1 ay kontrolum var bakalim sorcam ne zaman incek diye. Atel ilk ciktiginda en az 6 ay demişti doktor burnumun içini dişini bi cihazla kontrol etti :(

Canim cildim zaten yagliydi ameliyattan sonra acayip yaglandi anlamadim :( elimde tonik pamukla geziyorum

benim cildimde acayip yağlandı ameliyattan sonra ne kadar zaman sonra bu durumun geçecegiyle ilgili bilgin var mı? çok sıkıldım her zaman silmekten

benim cildimde acayip yağlandı ameliyattan sonra ne kadar zaman sonra bu durumun geçecegiyle ilgili bilgin var mı? çok sıkıldım her zaman silmekten

Doktor bile sargilari cikarirken çok yağlanmış yaa dedi. Sanirim yüzdeki odemler inince geçer internette odemden dolayi yaglandigini okumuştum. Makyaj hastasiyim ama yapamıyorum fondoten durmuyor kusuyor cilt. Bi de güneş kremi suruyorum iyice vicik vicik:(

Doktor bile sargilari cikarirken çok yağlanmış yaa dedi. Sanirim yüzdeki odemler inince geçer internette odemden dolayi yaglandigini okumuştum. Makyaj hastasiyim ama yapamıyorum fondoten durmuyor kusuyor cilt. Bi de güneş kremi suruyorum iyice vicik vicik:(

İnşallah öyledir yüzümdeki ödemler daha inmedi burnumu fark etmeyip yüzümü fark ediyorlardı çok şişmiş diye en kısa sürede inceğini umuyorum. Güneş kremi sürüp üzerine bb krem sürüyorum mecburen ama eskisinden kötü duruyor ,sırf güneş kremi sürüp çıksam çok yağlı duruyor, 10 günlükten daha kötü duruyordu fondoten falan sürünce şu an düzeldi gibi çok kusma yapmıyor birde yağlanmasa

İnşallah öyledir yüzümdeki ödemler daha inmedi burnumu fark etmeyip yüzümü fark ediyorlardı çok şişmiş diye en kısa sürede inceğini umuyorum. Güneş kremi sürüp üzerine bb krem sürüyorum mecburen ama eskisinden kötü duruyor ,sırf güneş kremi sürüp çıksam çok yağlı duruyor, 10 günlükten daha kötü duruyordu fondoten falan sürünce şu an düzeldi gibi çok kusma yapmıyor birde yağlanmasa

İnan bak bir saat olmadi yüzümü sileli simdi yine sildim pamuk resmen kahverengi cikiyo. Yanaklarima bastirinca agriyo hala ya. Yanaklar ve dudak ustu sanirim zor iniyor

İnan bak bir saat olmadi yüzümü sileli simdi yine sildim pamuk resmen kahverengi cikiyo. Yanaklarima bastirinca agriyo hala ya. Yanaklar ve dudak ustu sanirim zor iniyor

İnanıyorum çünkü benimde öyle.Özellikle burnuma yakın yerler çok acıyor benim 3 kemik kırıldı o yüzden yanağımda ağrı oluyor tabi sert dokunursam dokununca ağrıması şiş olduğunun göstergesi eskiden daha geniş bir alan dokununca ağrıyordu, şimdi ağrıyan yer küçüldü .

İnanıyorum çünkü benimde öyle.Özellikle burnuma yakın yerler çok acıyor benim 3 kemik kırıldı o yüzden yanağımda ağrı oluyor tabi sert dokunursam dokununca ağrıması şiş olduğunun göstergesi eskiden daha geniş bir alan dokununca ağrıyordu, şimdi ağrıyan yer küçüldü .

Yanağa yakin yerler benim de aciyo ya. Bi de ucu iste. Kemiğin agriyo mu? Orasi geçti benim agri yok

Back
X