24 günlük burnum yorumlarinizi bekliyorum (fotografli)

Yanağa yakin yerler benim de aciyo ya. Bi de ucu iste. Kemiğin agriyo mu? Orasi geçti benim agri yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim ucu hiç acımadı. Açık ameliyat olduğum için burnun ortasındaki kesilen yere dokunduğumda kaşınıyor gibi oluyor. Kemiğime şimdi baya sert dokundum acımadı. Yanağımın şiş yerleri bastırınca ağrıyor.

Kizlar ben gunes kremini surup uzerine pudrayla geciyorum..parlamiyor o zaman.. bilmiyorum iyi mi kotu mu ama idare ediyor o sekilde de..

Kizlar ben gunes kremini surup uzerine pudrayla geciyorum..parlamiyor o zaman.. bilmiyorum iyi mi kotu mu ama idare ediyor o sekilde de..

Mantikli geldi ama cilt pudrayi da emiyor yaa valla sürekli sanki yüzüm pis gibi hissediyorum. Az önce gittim yeni tonik aldim toniklere calisiyorum bu ara:)

amin inşallah şu görüntü kaybolur mümkün olduğunca çabuk :(

Canim ben bi fotoğraf gördüm burda 10gun-4ay fotosu. 10gunluk burun bildiğimiz kalkik tombis bandajdan yeni cikmis klasik görüntüde ama 4 ay sonra inmiş kavislenmis incelmiş süper olmuştu. O burun olduğuna hayatta inanmazsin.
İnecektir merak etme canim.

Burnun güzel görünüyor arkadaşım.. Ben de 1 ay önce ameliyat oldum...burnum eğriydi...eğriliği gitti evet ama önden yüzüme bakmak istemiyorum. Eskiden daha güzeldim:( işe bile gitmek istemiyorum...bugün kontrolüm vardı şişlikler inmiş dedi doktorum şekli de böyle dedi..esniyecekmiş burun o da ne demekse? gülerken burnum kasılıyo, saçma bir ifadem oldu:( ayrıca üst dudağım ile burun mesafem mesafesi arttı...off offf:(
:50:

Yanağa yakin yerler benim de aciyo ya. Bi de ucu iste. Kemiğin agriyo mu? Orasi geçti benim agri yok

Agrim yok ancak. hala cok sisim. Ben sadece burun ucu şiş saniyordum. Uzun süredir gormeyenler yanaklarimin bile şiş oldugunu soyluyor.cok yavas iniyor. Sicaklardan da gecikirmis odem inmesi

Tesekkur ederim:):)instagramda paylasmistim evet ayy sasirdim görmenize:):) basarisiz yazan arkadaş zaten bekir sivri'nin reklamini yapiyor kendisi de asistanmis enteresan. O da kendi fikri tabi ben estetik gibi duran bir burun istemedim doğal olsun delikler de küçülmesin dedim. Doktorum da öyle düşündü ilk muayenede bakar bakmaz benim sorun ettigim bölgeleri gösterdi neler yapcani anlatti tamam dedim. İstesem itiraz eder minnak burun istiyorum derdim 🙈 nebilim ben memnunum ama beğenmeyenlere de saygi duyuyorum tabi:)
Güzel sözleriniz için tesekkur ederim ❤

hic uzulmenize gerek yok. cok guzel bir burun olmus ve cok yakismis ustelik.. sisler inecek sadece zamana ihtiyaciniz o kadar.
saglicakla kalin:)): nazar:

Burnun güzel görünüyor arkadaşım.. Ben de 1 ay önce ameliyat oldum...burnum eğriydi...eğriliği gitti evet ama önden yüzüme bakmak istemiyorum. Eskiden daha güzeldim:( işe bile gitmek istemiyorum...bugün kontrolüm vardı şişlikler inmiş dedi doktorum şekli de böyle dedi..esniyecekmiş burun o da ne demekse? gülerken burnum kasılıyo, saçma bir ifadem oldu:( ayrıca üst dudağım ile burun mesafem mesafesi arttı...off offf:(
:50:
Burun içinde şişlikler yok mu canim mesela cati kemiginle burun derinin birleştiği yerde içerde? Şişlikler inmiş olmamasi lazim 1 ayda. Doktor tabiki daha iyi bilir ama hic zannetmiyorum yaa ben burnumun içindeki odemleri görebiliyorum şahsen. Sen de bi incele bakalim görecek misin şişlik. Ben telefonun isildagiyla bakiorum:)
Eskisiyle yanyana gorunce yuzune ne kadar yakistigini anladim. Sisi insin hele daha guzel olur
İnşallah canim. Pazartesi kontrolum var sorucam herhangi krem hap falan var mi ödem için. Bazi doktorlar iğne yapiormus ödemi dagitmak icin
Agrim yok ancak. hala cok sisim. Ben sadece burun ucu şiş saniyordum. Uzun süredir gormeyenler yanaklarimin bile şiş oldugunu soyluyor.cok yavas iniyor. Sicaklardan da gecikirmis odem inmesi
Yanaklarim benim de şiş hala annem öyle diyor ben pek farketmiyorum. Ama dokununca gerçekten boyle hafif hissiz hafif şiş ve olduğundan daha balonumsu:) içeri cokuyor eskiden öyle değildi kemiğe degerdim
hic uzulmenize gerek yok. cok guzel bir burun olmus ve cok yakismis ustelik.. sisler inecek sadece zamana ihtiyaciniz o kadar.
saglicakla kalin:)): nazar:

İnşallah canim ya gerçekten zormus beklemek. Ameliyattan sonra buralara takilmaya basladim. Önceden bilsem bu kadar sabir gerektirdiğini bi acaba derdim acikcasi:)

Merhabalar,

Öncelikle burnunuz çok güzel olmuş ve yüzünüze çok yakışmış. Yaklaşık 4 yıl önce ben de burnumdan operasyon geçirdim ve sizinle aynı süreçlerden geçtim. Ameliyattan sonraki 1 ay benim için deyim yerindeyse kabus gibiydi. Ameliyattan çıktığımda yüzüme yeterli süre boyunca buz kompresi yapamadığım için (zira başımı çok ağrıtmıştı) yüzümde inanılmaz şişlikler oldu. Üst dudağım alt dudağımı örtecek kadar şişmiş, göz altlarım ve göz kapaklarım kırmızıya çalan bir mor renge dönüşmüş ve alın kemiğim şu 'unicorn' tabir edilen mitolojik atlar gibi fırlamıştı (yazar burada mübalağa sanatını icra ediyor). Gece yarısı tuvalete kalkıp aynada kendimi görünce ağlamaklı olmuştum. Ertesi gün hastanede ziyaretime gelen kuzenlerimin bakışlarındaki şaşkınlık ve acımayı gizleyememeleri gözümden kaçmamıştı. Taburcu olduğumda belli bir süre yüzümdeki şişlikler inmedi. Bir sabah kahvaltı sofrasında ağladığımı hatırlıyorum. Derken sargılar açıldı burnumu gördüm. İlk anda elbette garipsedim, ne de olsa 22 yıllık kadim burun kemiğim bana veda etmişti. Bir süre boyunca ailem de ben de burnuma alışamadık :) Bu arada belirteyim öyle geniş çaplı bir estetik operasyon da değildi, hatta bir kbb doktoru ameliyat etmişti beni, zira ilk gidiş nedenim burnumun içinde yer alan kıkırdak fazlasını aldırmaktı. Doktor kemiği de almayı önerince seve seve kabul etmiştim :)
İnanır mısınız iyileşip okula gittiğimde bir kaç arkadaşım fark etmedi ameliyat olduğumu. Bu tür operasyonlar neticesinde burnun yüze oturması ve tüm şişliklerin inmesi yaklaşık 1 yıl sürebiliyor demişti doktorum. Sizin burnunuzda da benim burnumun ameliyattan sonraki 1 1,5 ay süreç içerisindeki durumunu gözlemledim. Emin olun şişlikler daha inecek, burnunuz yüzünüze oturacak ve süper olacak inşallah :)

Sağlıcakla kalın, iyi akşamlar diliyorum.

Merhabalar,

Öncelikle burnunuz çok güzel olmuş ve yüzünüze çok yakışmış. Yaklaşık 4 yıl önce ben de burnumdan operasyon geçirdim ve sizinle aynı süreçlerden geçtim. Ameliyattan sonraki 1 ay benim için deyim yerindeyse kabus gibiydi. Ameliyattan çıktığımda yüzüme yeterli süre boyunca buz kompresi yapamadığım için (zira başımı çok ağrıtmıştı) yüzümde inanılmaz şişlikler oldu. Üst dudağım alt dudağımı örtecek kadar şişmiş, göz altlarım ve göz kapaklarım kırmızıya çalan bir mor renge dönüşmüş ve alın kemiğim şu 'unicorn' tabir edilen mitolojik atlar gibi fırlamıştı (yazar burada mübalağa sanatını icra ediyor). Gece yarısı tuvalete kalkıp aynada kendimi görünce ağlamaklı olmuştum. Ertesi gün hastanede ziyaretime gelen kuzenlerimin bakışlarındaki şaşkınlık ve acımayı gizleyememeleri gözümden kaçmamıştı. Taburcu olduğumda belli bir süre yüzümdeki şişlikler inmedi. Bir sabah kahvaltı sofrasında ağladığımı hatırlıyorum. Derken sargılar açıldı burnumu gördüm. İlk anda elbette garipsedim, ne de olsa 22 yıllık kadim burun kemiğim bana veda etmişti. Bir süre boyunca ailem de ben de burnuma alışamadık :) Bu arada belirteyim öyle geniş çaplı bir estetik operasyon da değildi, hatta bir kbb doktoru ameliyat etmişti beni, zira ilk gidiş nedenim burnumun içinde yer alan kıkırdak fazlasını aldırmaktı. Doktor kemiği de almayı önerince seve seve kabul etmiştim :)
İnanır mısınız iyileşip okula gittiğimde bir kaç arkadaşım fark etmedi ameliyat olduğumu. Bu tür operasyonlar neticesinde burnun yüze oturması ve tüm şişliklerin inmesi yaklaşık 1 yıl sürebiliyor demişti doktorum. Sizin burnunuzda da benim burnumun ameliyattan sonraki 1 1,5 ay süreç içerisindeki durumunu gözlemledim. Emin olun şişlikler daha inecek, burnunuz yüzünüze oturacak ve süper olacak inşallah :)

Sağlıcakla kalın, iyi akşamlar diliyorum.

Hahaha canim super yazmissin okurken eglendim resmen:):):) ilk iki günkü sisliklerim benim de ayniydi unicorn olayi zaten felaketti alçıdan tasmisti alnim :) ziyaretime gelen es dost yüzüme bakmadan konuşuyordu benimle; hatta ilk gördüğünde besmele çekeni oldu:)) o şişlikler 3.günden sonra balon soner gibi hizla indi. Ama gelgelelim burun şişliği beni bezdirdi. Kapali teknik oldum işlem yapilan taraftaki odemi, parmagimi az birşey deliğe sokunca hissediodum eline degiyodu yaa baloncuk gibi 🙈 ama 3 haftadir gerilemiş ödem sanirim artik zor dokunuyorum ama aynada isikla bakinca hala var. Burnumun uç kismi bi tuhaf şekillere girdi bir de orantisiz sismiyor mu deli oluyorum:(
Yazdiklarin çok içimi rahatlatti tesekkur ederim. Pazartesi 1 ay kontrolum var, not defteri tuttum soracaklarim için:):)
İyi dileklerin için tesekkur ederim ❤

Canim ben bi fotoğraf gördüm burda 10gun-4ay fotosu. 10gunluk burun bildiğimiz kalkik tombis bandajdan yeni cikmis klasik görüntüde ama 4 ay sonra inmiş kavislenmis incelmiş süper olmuştu. O burun olduğuna hayatta inanmazsin.
İnecektir merak etme canim.

yavaş yavaş mutlu olmaya başladım gören arkadaşlarım beğeniyor eski kalkıklıgı gün gectikce gercekten gidiyor ve güzellesiyoo oleeyyyy 2 ay olcak nerdeyse anca sevmeye başladım zor iş bu burun ameliyatı :)

Back
X