24 hafta 6 gunluk hamileyim bebegim 2 gündür oynamıyor :(

Hastaneye gidip mi öğrendiniz iyi olduğunu yoksa hareket mi etti
Hastane. Bebegın kasları henuz tam guclenmedıgınden hergun tekmesını hıssedemeyebılırmısım 28.haftadan sonra onemlıymıs hergun oynaması

Sabahtan beri defalarca girip yazmadiniz bizde acaba dedik? Hani bu kadinlar kulubu sonucta iki eliniz kanda olsa zaten girmezsiniz eger girdiyseniz bi kere yazilirdi diye düşündük...iyiyseniz sorun yok

Her bebekte farklı oluyor demek ki.
Sevindim adınıza

Sabahtan beri defalarca girip yazmadiniz bizde acaba dedik? Hani bu kadinlar kulubu sonucta iki eliniz kanda olsa zaten girmezsiniz eger girdiyseniz bi kere yazilirdi diye düşündük...iyiyseniz sorun yok
Evet girdim ama bır turlu yazmaya fırsatım olmadı inanın neyse yanlıs anlasılma olmus demek. merak edıp soran ılgılenen herkesten Allah razı olsun

Malesef gidemedim kızlar yılbasıbdan dolayı oturdugum yere taksi gelemiyor suan hastanede uzak tek basımayım elimden birsey gelmiyor aglıyorum lutfen dua edin
Sağlık ocağına gitseniz bizim ebe kalp atışını küçük aletle dinliyordu en azından doktora gidene kadar idare eder sizi.

Sağlık ocağına gitseniz bizim ebe kalp atışını küçük aletle dinliyordu en azından doktora gidene kadar idare eder sizi.
Canım cok sukur sorun yok sımdıkık ama bırdaha boyle bir sıkıntı yasarsam saglık ocagı dınlermı kalp atısını?

Canım cok sukur sorun yok sımdıkık ama bırdaha boyle bir sıkıntı yasarsam saglık ocagı dınlermı kalp atısını?
Benim kizimda hemşiremiz her çağırmasında küçük evde kullanılan cihazlar varya kalp atışı için onunla dinlerdi her sağlık ocağında varmı dinleme bilmiyorum ama bir sorarsıniz bebeğinizin iyi olmasına sevindim 🤗

Back
X