24 hafta gebelikte göbekte ağrı

peraares

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
1.518
3.627
133
Merhaba göbeğin sağ yan tarafında ağrıyla devlet hastanesi aciline gittim şu an kendi doktoruma gidemiyorum şehir dışındayım. Acil doktoru bakmadı kadın doğuma yolladı.
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bu kadar yukarıda ağrı yapar mı ki? 🙄 böbrek damarları karından geçer o yapıyordur dedi ama başka bir sorun da varsa diye korkuyorum.
Bir de fitil ve travazol krem yazmış.. ne alaka.. mantar enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyonum yok, idrar yolu enfeksiyonu için bunlar kullanılır mı size verildi mi?

Enfeksiyon için granül şaşe tek kullanımlık yada enfeksiyon sürekli tekrar ediyorsa antibiyotik yazıyorlar bence doktoruna danışmadan kullanma özellikle fitil falan ayrıca evet ağrı yapar benim böbreklerim sanki mideme vuruyor gibi sağ yada sol boşluk kısmımda ağrım oluyor ara ara hemde çok acılı büyük ihtimalle bebek hareket edip diğer organlara baskı yaptığı için içini ferah tut

Enfeksiyon için granül şaşe tek kullanımlık yada enfeksiyon sürekli tekrar ediyorsa antibiyotik yazıyorlar bence doktoruna danışmadan kullanma özellikle fitil falan ayrıca evet ağrı yapar benim böbreklerim sanki mideme vuruyor gibi sağ yada sol boşluk kısmımda ağrım oluyor ara ara hemde çok acılı büyük ihtimalle bebek hareket edip diğer organlara baskı yaptığı için içini ferah tut
Şase de yazmış konuyla ilgili tek ilaç o gibiydi... daha önce taş düşürdüm tam bel oyuntusunda böbreğin olması gereken yerde ağrım vardı, şimdi göbeğin yanında olunca korktum acaba başka bir şey mi diye 😑

Şase de yazmış konuyla ilgili tek ilaç o gibiydi... daha önce taş düşürdüm tam bel oyuntusunda böbreğin olması gereken yerde ağrım vardı, şimdi göbeğin yanında olunca korktum acaba başka bir şey mi diye 😑
Yine doktoruna söyle tabiki ama ben hiç sormadım bana da oluyo sorarsan buraya yazarsın bende öğreneyim :)

Back
X