24. Haftada akıntı

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Selam arkadaşlar 23+5 haftadayım ve sarı renkte akıntım var baya oluyo günde üç dört kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Normal mi yaşayan var mı bunu? Koku ve kaşıntı yok

Normal galiba canım yinede doktoruna danış ama benim de dönem dönem çok artıyor bazen azalıyor çok ayakta duruyorsun yoruluyorsan oda tetikliyor

Sagol canım evet çalışıyorum
Bende çalışıyorum canım ayaktayım hep bide işten çıkınca yuruyorsam işlerim varsa tamam sanıyorum ki kesin bu kez kaçırdım çok artıyor dinlenmeye çalış canım

aile hekiminde falan idrar tahlili ver derim :) idrarda bakteri olabiliyor bazen önemli bir sorun değil tabiki de :) tek dozluk antibiyotik veriyorlar :) bende yeni kullandım :)

Sari olmasi enfeksiyon baslangici olabilir.
Benim de kasintisiz ve kokusuz sari akinti ile basladi. Halen kurtulamadim.

aile hekiminde falan idrar tahlili ver derim :) idrarda bakteri olabiliyor bazen önemli bir sorun değil tabiki de :) tek dozluk antibiyotik veriyorlar :) bende yeni kullandım :)
Bizim aile hekiminde idrar testi yapılmıyor malesef doktoruma söylerim olmadı :110:

• Beğen
Reactions: mnt
Bendede akinti problemi cok canim. Bazen sari bazen beyaz. Ama benim hep vardı. Eger sende ilk kez oluyorsa bir doktora danis istersen. Enfeksiyon hastaliklrina yönlendiriyor

Back
X