- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
-
aşlık ve açtığım konular her seyi anlatıyor zaten.tüm günüm yatarak sıkılarak boğularak ağlayarak kusarak elim ayağım titreyerek uyuşarak nefes bile alamayarak geçiyor.dua ediyorum ya iyi olayım ya bebek erken doğsun diye.annemlerdeyim herkes perişan oldu sürekli acil hastane serum.annemin gözbebeinde uçuk çıktı.dayanamıyorum.ne olur bana benim gibilere dua edin.doktorlar ebebeği erken alır mı ki??
ya da şimdiye kadar geçmedi diye 9 ay sürecek demek mi bu?
dünya gözüme o kadar değişik geliyor ki anlatamam.
ne olur dua edin ne yapcam ben
MUNTAZAMAN arkadaşım yazından dolayı beğen butonuna bastım ama yetmez yetmedi sana kendi adıma teşekkür etmek istiyorum beni büyük bir huzura ve utanca sürükledin.seninle bu konularda konuşmayı çok isterdim..yeter ki isteyelim Allah bize her şeyi veriyor Güzel Allah ım..
6 aylık olmuş bebişin maşallah canım.sen neden böylesin önce onu söylesen yani hep mi panik ataksın yoksa gebelik dolayısıyla mı yoksaaa gebelikte arttı mı..önceden ilaç kullanıyor muydun? doktor değilim ama merak ettim ben de arada bi garip düşüncelere kapılıp boğulacak gibi oluyorum ama yenmeye başladım galiba.ne hissediyorsun ki böyle boğuluyorsun ve bebek doğunca geçeceğini mi düşünüyorsun..onun orda olması seni rahatsız mı ediyor??ama şunu söyliyim ben ikizlerimi 36 haftalık doğurmuştum büyük problem yaşamadık ama o kadar küçüklerdi ki eğer kalabilselerdi keşke 40 hafta bekleseydim...hala bunun etkisini yaşıyorlar.kendinden küçük çocuklar bile onlardan büyük duruyor.onun için anne karnında 1 gün bile çok değerli.ama umarım atlatırsın..ve bu yaşadıklarının hepsini sen üretiyorsun biliyorsun değil mii.beyin insana neler yapar neler..sabret az kalmış kendini sıkma hepsi geçer merak etme..yazık anneciğine de..
evet anladımmm.. bulantından dolayı her gün iğne vurulmak psikolojini bozdu sanırımm..o zaman bunu yenmen daha kolay bana göre.benim çeşitli manyak düşüncelerim olmuştu çok kötü ama anlatmıyim etkilenen olmasın diye.fakat atlattım şimdi.çünkü saçmaydı ve atlatmak zorundaydım kendim ve bebeğim için.seninki de çok yakında geçer inşallah bulantın kalmazsa sorun olmaz sanırım..bebeğin de etkileniyor annesi bu durumundan tabiki elinde değil ama inan çok büyük bir yara vermez sana geçecek inşallah..ben emedur kullanmıştım iğnesini çok iyi gelmişti..iyi bak kendine:92:selam canım
panikatak gebelik dolayısıyla ortaya çıktı.iğne fobisi olan birisiydim her gün ama her gün acile gitmekten ve metpamid adlı ilacın yan etkisinden ortaya çıktı diye düşünüyorum.sürekli 3 ayda 4 ayda 5 ayda geçecek derken bu kadar uzun sürmesi sürekli yatmak vs.beni mahvetti.sabah oluyor başlıyorum akşam nasıl olcak demeye..
RABBİM kimseyi böyle etmesin beni ve ben gibileri kurtarsın bir an önce ... AMİNNNNNN
olmaması lazım canım benimkiler 4 hafta önce doğdu şimdi zıpkın gibi delikanlılar 3 yaşındaarkadaşlar doktorum hamileliğimin bu şekilde devam etmesi halinde 3 hafta önce bebeği alacağını söyledi.bu çok problem olur mu?ya saniyeler geçmek bilmiyor sürekli yatıyorum ağlıyorum ne yapcam ben???
arkadaşlar doktorum hamileliğimin bu şekilde devam etmesi halinde 3 hafta önce bebeği alacağını söyledi.bu çok problem olur mu?ya saniyeler geçmek bilmiyor sürekli yatıyorum ağlıyorum ne yapcam ben???
benim vaaar arkadaşım da senin gibiydi ama 6 ay civarlarında iyileşti..senin de öyle olur inşallah sürekli şu zaman mı iyileşecem deme kandine iyileşiyorum de bence.hala bulantın var mıarkadaşlar ben gibi olanlara çevresinde olanlara soruyorum bu kadar uzun sürüp 6 ay dolunca falan yada daha sonra iyileşen var mı?dayanamıyorum ölmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?