- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
-
arkadaşım yegane tavsiyem o metpamid denen ilacı hemen kes ve doktorundan dramamin ilacını iste,metpamidin yan etkilerinden ben kendimi camdan atacak hale gelmiştim,ayrıca serumlarda panik atak gibi belirtiler yapıyo,bilgin olsun canım,dramamin tablet al,serum yerinede su içmeye çalış canım bide böyle dene,ilaçlarda yapıyo,yaşamış biri olarak yazıyorum.Allah yardımcın olsun...
Benim gibi mide problemine dönüşmüş olmasın, sadece serum mu veriyorlar yoksa serumla ilaç da veriyorlar mı?
Ben mide ilaçları bile kullandım, 6. aydan sonra rahatladım şükür, reflüm hala devam ediyor ama o zor günleri atlattım
ve ilaçların bayağı faydası oldu.
Doktorun ne diyor, bebek önemli ama annenin de bu dönemi mümkün olduğunca rahat atlatması önemli,
gerekirse doktor kontrolünde gerekli ilaçları mutlaka kullanın.
Rabbim yardımcın olsun.
canım ne olacakmış böyle sürekli bulantıyla ne diyor doktor gastroenterolojiye (doğru mu yazdım bilmiyorum) gittin mi.olmadı başka bi kadın doğumcuya daha gitsürekli ama sürekli bulantım var bulantıdan başımı kaldıramıyorum nefret ediyorum yaşamaktan
canım ne olacakmış böyle sürekli bulantıyla ne diyor doktor gastroenterolojiye (doğru mu yazdım bilmiyorum) gittin mi.olmadı başka bi kadın doğumcuya daha git
hmmmm anladım demek ki olabiliyormuş böyle bir şey.peki psikaytriye gittin miiiiii..bak 6 ayın bitmiş kalmış 3 ay bile değil..bundan sonra çok bulantın olmaz inşallah..sabırlı bir insansın öyle olmasan zaten başka şeyler yapardın.Allah yardım eder merak etme.az kalmış az.gittikçe rahatlarsın.senin için dua ediyorum.geçecek inşallahcanım ya gastoenterolojiye de gittim 6 ayrı kadın doğumcuyada gittim.bir sürü de ilaç kullanıyorum.hesi aşağı yukarı aynı şeyleri söylüyor yapcak bir sey yok kişisel bir durum....
merhaba sevgili tiryandafila sen doğum yaptın mı?serumla birlikte hastaneye yatmışsam mide ilaçları veriyorlar acildeysem metpamid ve bemiks koyuyorlar.ben de mide için özel doktora gittim.endoskopi yapıldı.sonuç temiz şikayetlerin gebelikten dedi.
şimdi bulantı için zofran ve emedur mide için lansor ve ranitab kullanıyorum.
kendimi suçlu gibi hissediyorum gezen giyinen yiyen içen hamileleri görünce öyle imreniyorum ki anlatamam.....
RABBİM kimseyi böyle etmesin.bizlere de şifa versin İnşaallah......
Daha doğurmadım canım, bekliyoruz bakalım. Erken gelmezse birkaç haftamız kaldı.
O dönem de benimde gezmediğim doktor kalmadı ama ilaçlar ve serumlar beni biraz rahatlatmıştı.
5. ay da çıkarmalarım azalmaya başladı ve 6. ay da birden kesildi.
Reflü hala çok zorluyor ama bugünlere gün saya saya geldim, bu kadarına katlanıyorum artık.
Aynen ben de kendimi çok suçlu ve hasta gibi hissettiğim zamanlar oldu.
O halimle herkes çık dolaş, yatma devamlı diyenlere sinir oluyordum , çünkü ölü gibiydim cidden, ama ben inat ettim,
dışarıda kusa kusa da olsa çıktım, poşetlerle geziyordum elimde, düzeleceğim dedim, zamanla da düzeldim.
Biraz morelini yüksek tutmaya çalış, psikolojide etkiliyor gerçekten.
Elinden geldiğince mekanını değiştir, dışarı çık, çıkarsan da yemeğe çalış, biliyorum zor ama.
Dualarım seninle, Rabbim şifa versin en kısa zamanda.
inanın şu yazılanları gözyaşı içinde okuyorum. bende çok çektim. sağlıkçıyım ama iğne fobim vardı gecenin bir yarısı kendi kendime serum bile taktım acile gitmekten bıkmıştım. yaşanılan burda yazılan herşeyi yaşadım. dramamine metpamid vs hepsini kullandım. hiç biri tam olarak işe yaramıyor. ama 6. aydan sonra azalarak geçti. sabret demek bir işe yaramıyor biliyorum ama sabredeceksin başka çaren yok. bulantım azalınca yemek yerken ağlıyordum hep. allahım ben bu günleri görecek miydim derdim. sanıyordum ki bu bulantılar hiç geçmeyecek ve artık ben hiç birşey yiyemeyecem sanıyordum. ama geçiyor hepsi geçiyor.... allah sabır versin diyecek birşey yok. umarım en yakın zamanda sende bu durumdan mazi diye bahsedersin....allah yardımcın olsun
arkadaşlar ben dayanamıyorum artık bir an önce ölüp kurtulmak istiyorum.dünya her sey gözüme o kadar değişik geliyor ki anlatamam.sürekli midemde bir kalp var gibi küt küt atıyor.bunu yaşıyor musunuz sizde?midemin üstünde bir kalp küt küt...ellerim ayaklarım uyuşuyor..uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum konuşamıyorum.
en korkuncu belki konuşamıyorum nefes nefese kalıyorum.sürekli ağlıyorum.insanlar dünya gözüme çok değişik görünüyor.ben nasıl baş etcem.etrafımdakiler de mahvoluyor.saatleri sayıyorum.günler bitsin çocuk doğsun diye.ama daha kocaman 3 ay var.bedenim zaten iflas etti bulantı kusma mide ağrısı kasıklarımda ağrı acı nefes alamıyorum.bebeğimi istemiyorum sevemiyorum ilgilenemiyorum isteyemiyorum ne olur bana dua edin.
psikiyatre de gittim 6 ayrı kadın doğumcuya gittim hocaya hacıya gittim bitkisel şeyler de kullandım
sakinleştirici diazem hiç etkilemiyor ne yapayım ben ne olur bir akıl verin
duanızda beni unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?