24.haftada geçmeyen bulantı kusma panikatak,bebeği bile isteyemiyorum....

arkadaşım yegane tavsiyem o metpamid denen ilacı hemen kes ve doktorundan dramamin ilacını iste,metpamidin yan etkilerinden ben kendimi camdan atacak hale gelmiştim,ayrıca serumlarda panik atak gibi belirtiler yapıyo,bilgin olsun canım,dramamin tablet al,serum yerinede su içmeye çalış canım bide böyle dene,ilaçlarda yapıyo,yaşamış biri olarak yazıyorum.Allah yardımcın olsun...

canım teşekkür ederim ama dramamin beni zerre kadar etkilemiyor serumla verseler bile hiç etkilemiyor.bulantı için zofran kullanıyorum ama çok kötü olunca acilde hemen metpamid yapıyorlar.bende tüm yan etkilerini yaşıyorum korkunç bir ilaç

merhaba sevgili tiryandafila sen doğum yaptın mı?serumla birlikte hastaneye yatmışsam mide ilaçları veriyorlar acildeysem metpamid ve bemiks koyuyorlar.ben de mide için özel doktora gittim.endoskopi yapıldı.sonuç temiz şikayetlerin gebelikten dedi.
şimdi bulantı için zofran ve emedur mide için lansor ve ranitab kullanıyorum.
kendimi suçlu gibi hissediyorum gezen giyinen yiyen içen hamileleri görünce öyle imreniyorum ki anlatamam.....
RABBİM kimseyi böyle etmesin.bizlere de şifa versin İnşaallah......

canım ne olacakmış böyle sürekli bulantıyla ne diyor doktor gastroenterolojiye (doğru mu yazdım bilmiyorum) gittin mi.olmadı başka bi kadın doğumcuya daha git

canım ya gastoenterolojiye de gittim 6 ayrı kadın doğumcuyada gittim.bir sürü de ilaç kullanıyorum.hesi aşağı yukarı aynı şeyleri söylüyor yapcak bir sey yok kişisel bir durum....

canım ya gastoenterolojiye de gittim 6 ayrı kadın doğumcuyada gittim.bir sürü de ilaç kullanıyorum.hesi aşağı yukarı aynı şeyleri söylüyor yapcak bir sey yok kişisel bir durum....
hmmmm anladım demek ki olabiliyormuş böyle bir şey.peki psikaytriye gittin miiiiii..bak 6 ayın bitmiş kalmış 3 ay bile değil..bundan sonra çok bulantın olmaz inşallah..sabırlı bir insansın öyle olmasan zaten başka şeyler yapardın.Allah yardım eder merak etme.az kalmış az.gittikçe rahatlarsın.senin için dua ediyorum.geçecek inşallah

Daha doğurmadım canım, bekliyoruz bakalım. Erken gelmezse birkaç haftamız kaldı.
O dönem de benimde gezmediğim doktor kalmadı ama ilaçlar ve serumlar beni biraz rahatlatmıştı.
5. ay da çıkarmalarım azalmaya başladı ve 6. ay da birden kesildi.
Reflü hala çok zorluyor ama bugünlere gün saya saya geldim, bu kadarına katlanıyorum artık.
Aynen ben de kendimi çok suçlu ve hasta gibi hissettiğim zamanlar oldu.
O halimle herkes çık dolaş, yatma devamlı diyenlere sinir oluyordum , çünkü ölü gibiydim cidden, ama ben inat ettim,
dışarıda kusa kusa da olsa çıktım, poşetlerle geziyordum elimde, düzeleceğim dedim, zamanla da düzeldim.
Biraz morelini yüksek tutmaya çalış, psikolojide etkiliyor gerçekten.
Elinden geldiğince mekanını değiştir, dışarı çık, çıkarsan da yemeğe çalış, biliyorum zor ama.
Dualarım seninle, Rabbim şifa versin en kısa zamanda.

evet en sinir bozucu olan yatıp durma kalk gez dolaş giyin ama afedersin wc ye zor kalkıyor insan halsizlikten hele o bulantı beynini de bulandırıyor.İnş.ben de ve benim gibilerde hemen düzelir

inanın şu yazılanları gözyaşı içinde okuyorum. bende çok çektim. sağlıkçıyım ama iğne fobim vardı gecenin bir yarısı kendi kendime serum bile taktım acile gitmekten bıkmıştım. yaşanılan burda yazılan herşeyi yaşadım. dramamine metpamid vs hepsini kullandım. hiç biri tam olarak işe yaramıyor. ama 6. aydan sonra azalarak geçti. sabret demek bir işe yaramıyor biliyorum ama sabredeceksin başka çaren yok. bulantım azalınca yemek yerken ağlıyordum hep. allahım ben bu günleri görecek miydim derdim. sanıyordum ki bu bulantılar hiç geçmeyecek ve artık ben hiç birşey yiyemeyecem sanıyordum. ama geçiyor hepsi geçiyor.... allah sabır versin diyecek birşey yok. umarım en yakın zamanda sende bu durumdan mazi diye bahsedersin....allah yardımcın olsun

çekmeyen anlamıyor zaten bu derdi,Rabbim herkesi kurtarsın........

offf arkadaşlar ya ben annemdeydim aylardır 5 gün önce evime geldim kayınvalidemle o bana bakacaktı güya.şimdi tutturdu ben bugün gitcem diye.biz farklı ilçelerde oturuyoruz.ne yapcam ben?tek başıma kalamıyorum yemek yapamıyorum mutfağa giremiyorum.eşimin de yaz kursları var. ne olur dua edin bana....

kızlar kayınvalidemin ne bana bakmaya gönlü var ne annemde kalmama istiyorki evimde tek başıma kalayım oğluna bakayım....zaten bedenen ruhen çöktüm.bir de onların tavırları var onları hiç anlatmıyorum bile.eşi ve eşinin ailesi kısmını doldururum herhalde....

ben de aynı senin gibiyim ama benim sadece bulantılarım yok panik atağım var ve sürekli ölecekmişim gibi geliyor.tv izleyemiyorum dısarı cıkamıyorum hiçbir iş yapamıyorum 2 aydır böyleyim hep uyusam diyorum.dünya yabancı gibi geliyor gitmediğim doktor kalmadı fiziksel bir sey yok diyorlar.ama ben cok hastayım.

Bu halinizle bir de kayınvalidenizi düşünmeyin, anneniz yakındaysa tekrar gidin yanına bence.
Madem yardımcı olmayacak ne diye alıp getiriyor sizi.
Kıymetli oğluna kendisi baksın kayınvalide.

çok şükür yine anneme geldim.ama burada da iyi değilim çünkü anneme çok üzülüyorum.gözümün içine bakıyor ne zaman iyileşcem diye.ve hani demiştim ya üzüntüden gözünde uçuk çıktı diye gözünü kaybetti annem.ne olur bana bize dua edin.
bulantıdan kusmadan çekiyorum ama o içimin titremesi dünyanın gözüme değişik görünmesi saatleri saymak çok zor kimse beni anlamıyor.
hayatın o kadar dışındayım ki anlatamam...

arkadaşlar ben dayanamıyorum artık bir an önce ölüp kurtulmak istiyorum.dünya her sey gözüme o kadar değişik geliyor ki anlatamam.sürekli midemde bir kalp var gibi küt küt atıyor.bunu yaşıyor musunuz sizde?midemin üstünde bir kalp küt küt...ellerim ayaklarım uyuşuyor..uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum konuşamıyorum.
en korkuncu belki konuşamıyorum nefes nefese kalıyorum.sürekli ağlıyorum.insanlar dünya gözüme çok değişik görünüyor.ben nasıl baş etcem.etrafımdakiler de mahvoluyor.saatleri sayıyorum.günler bitsin çocuk doğsun diye.ama daha kocaman 3 ay var.bedenim zaten iflas etti bulantı kusma mide ağrısı kasıklarımda ağrı acı nefes alamıyorum.bebeğimi istemiyorum sevemiyorum ilgilenemiyorum isteyemiyorum ne olur bana dua edin.
psikiyatre de gittim 6 ayrı kadın doğumcuya gittim hocaya hacıya gittim bitkisel şeyler de kullandım
sakinleştirici diazem hiç etkilemiyor ne yapayım ben ne olur bir akıl verin
duanızda beni unutmayın

en azından 2 ay daha sabretmelisin.benim dualarım seninle ve eminim senin için dua eden bir sürü insan var.bebeğin bi doğsun onu nasıl seveceksin sen bile inanamayacaksın..eşin ne diyor nasıl davranıyor.kaç haftalık oldu bebiş.bu düşünceleri tamamen sen üretiyorsun biliyorsun değil mi.ilacı da sensinn canım biz sana dua ederiz.psikkaytriye de gitmişssin ne dedi ilaç verdi mi.olmazsa bi daha git

Allahım yardımcın olsun cnm
Psikiyatrıst dırek ılac taraftarıysa ıyı bır psıkologla bızle konusduklarını konusabılırsın
cok zor bır ıllet psıkolojık hastalıklar
ayrıca bulantı bende fena halde yasayanlardanım
ac kalmamaya calıs
dusunmemeye calıs kokan yerlerden kac
Allahın ıznıyle en kısa zamanda saglıcakla alabılırsın ınsallah kucagına bebegınıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…