• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24. Haftada lekelenme

Merve erbey

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
24 haftalık hamileyim 8 haftadan beri ayda bir hafif lekelenme olurdu hemen geçerdi son 1 aydır çok sıklaştı 2 günde bir falan oluyo ve ufacık parçalar dökülüyo ağrım sancım hiçbişeyim yok 22. Haftada doktor kontrolümde söyledim pek ciddiye almadı gibi doktor. Progestan kullan dedi yine oluyo 2 gün öncede yapışkan jelimsi bi şey geldi ne yapmama gerekir

Geçmiş olsun. Hamilelikte lekelenme, kanama gibi durumlarda Progestan veriyorlar genelde. Benim gebeliğimin 6. haftasında kanamam olmuştu. Hep Progestan fitil kullandım. İlk başlarda cinsel ilişki, iş yapmak yasaktı. Bu konularda bir şey dedi mi doktorunuz?

24 haftalık hamileyim 8 haftadan beri ayda bir hafif lekelenme olurdu hemen geçerdi son 1 aydır çok sıklaştı 2 günde bir falan oluyo ve ufacık parçalar dökülüyo ağrım sancım hiçbişeyim yok 22. Haftada doktor kontrolümde söyledim pek ciddiye almadı gibi doktor. Progestan kullan dedi yine oluyo 2 gün öncede yapışkan jelimsi bi şey geldi ne yapmama gerekir
Progestan dışında yapılacak bir şey olmadığı için başka bir şey dememiştir doktorunuz. Bol bol su içip bol bol istirahat etmelisiniz. Progestan kullanımını aksatmayın, her gün aynı saatte almaya özen gösterin. Kan uyuşmazlığınız varsa kan uyuşmazlığı iğnesi vurulabilir. Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🌸

Korkutmak istemem jelimsi şekilde geldiyse bi gidin. Bazen mukus tıkacı ufak ufak atıyor buda acılmaua sebep olabilir siz ihmal etmeyin. Şuan bende aynı durumdayım sarımsı jelimsi minik kan noktası gbı çok az lekelenme. Ama brnım serviksim çok kısa ve hunilesme şeklinde acılmam var bende hastaneye gideceğim

Back
X