- 25 Ekim 2014
- 126
- 37
- 73
- Konu Sahibi heyecanli23
-
Destegin icin cok tesekkur ederim arkadasim.ama cok zor bi duygu cok buyuk aci.daha bu sbh bir hafta oldu.allah dusmanima dahi yasatmasin.rabbimin bana bi sinavi bu biliyorum ve sukur ediyorum.
Kan ilaclarina hemen basladi doktorum.3 gunde birde demir veriyo doktorum serum olarak.kanimi eski seviyeye getirince tekrar denemek istiyorum elimde deil.rabbim bana aratmasin.saglikli bi bebek nasip etsin.
Bebekler ikizmis doktorum oyle soyledi.oda 6 haftalik dustu.aslinda ben bunada inanmiyorum doktorum cok paraci bi insandi ve yapmiyacagi sey yoktu.ve ben bunu daha sonra ogrendim.benm kanamam varken doktorum hic onlem almadi.aslinda bana kan takviyesi yapilmasi lazimmis.bebegim kansizliktan dusmus.kanim artik bana bile yetmiyomus.doktorumun ihmalkarligida var buyuk olcude.ama allahtan bulsun.
Arastiriyorum canim.allahindan bulsun zaten.ahim üzerinde bana evlat acisini yasatmaya sebep oldu.muhakkak veren allah alan allah ama onun duzenbazligida etkili oldu.bu doktor özel doktordu simdi devlet hastanesind3n bi doktor bulmayi dusunuyprum canim.cunkuherkeze esit davraniyolar.
canım öncelikle çok geçmiş olsun. acını paylaşıyorum , rabbim tekrarını yaşatmasın evlat acısıyla sınamasın kimseyi. Allaha dua ederek karşına iyi bir doktor çıkarmasını dile doktor diyince hepsine koşulsuz şartsız güveniyoruz maalesef maalesef çünkü başka şansımız yok canımız yanınca anlıyoruz ancak doktordan doktora dağlar kadar fark var Rabbim sana bundan sonra çok güzel günler yaşatsın inşallah kışın sonu bahardır umudunu hiç yitirme.Arkadaslar cok uzuntuluyum gecen hafta bu gun bebegimi bu saatlerde erken dogumla dunyaya getirdim ve bebegim dogum esnasinda oldü.cok üzntulüyüm.bu aciyi yeni bi melek unutturur bana diye dusunuyorum.doktorum 6 ay gebelik olmasin dedi.kan degerlerim cok dusuk.kendi kendime dogum yaptiim icin cok kan kaybetmisim.benim gibi ayni durumu yasayan ve geebe kalan varsa lütfen destek bekliyorum(
Rabbim sabir versin eminim cok zordur bende 13 haftalik hamileyim cok feci grip oldum vucuduma igneler batiyor sanki birde gecen bulantilam yine basladi dunden beri kusuyorum doktoora gittim ilac verdi ama ulturasana koymadi bende 1 dusuk yapmıştım daha once endiseliyiendiseliyim acaba bebegime bisey olsa hissedermiyim
Başınız sağolsun arkadaşım Rabbim başka acı keder göstermesin.Bende bebeğimi erken doğumla kaybettim neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü yavrular nasip eder sanada bizlerede...Doktorlar dediklerini yabana atma canım dikkat et önce vücudun toparlansın daha sonrada tekrar hamilelik düşün derim.Çünkü bende aynısı yapacağım banada bir doktorum 1 yıl diğeri 6 ay dedi yoksa tekrar aynı acıları yaşarsın diyede emin konuştular.Gerçi başımıza gelen herşey Rabbimizden ancak o bilir yaşayacaklarımızı inşallah kucaklarımız boş kalmaz.Arkadaslar cok uzuntuluyum gecen hafta bu gun bebegimi bu saatlerde erken dogumla dunyaya getirdim ve bebegim dogum esnasinda oldü.cok üzntulüyüm.bu aciyi yeni bi melek unutturur bana diye dusunuyorum.doktorum 6 ay gebelik olmasin dedi.kan degerlerim cok dusuk.kendi kendime dogum yaptiim icin cok kan kaybetmisim.benim gibi ayni durumu yasayan ve geebe kalan varsa lütfen destek bekliyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?