24 haftalik bebegimi kaybettim.

heyecanli23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
126
37
73
Arkadaslar cok uzuntuluyum gecen hafta bu gun bebegimi bu saatlerde erken dogumla dunyaya getirdim ve bebegim dogum esnasinda oldü.cok üzntulüyüm.bu aciyi yeni bi melek unutturur bana diye dusunuyorum.doktorum 6 ay gebelik olmasin dedi.kan degerlerim cok dusuk.kendi kendime dogum yaptiim icin cok kan kaybetmisim.benim gibi ayni durumu yasayan ve geebe kalan varsa lütfen destek bekliyorum(

başın sağ olsun canım, Allah sana bu acını hafifletecek bir evlat versin.. senin durumunda çok insan var tabiki, onlar da yazacaklardır, üzülme, kan ilacı verdiyse düzenli olarak kullan, 6 aydan önce de gebe kalanlar var ama doktorun 6 ay dediyse mutlaka dikkate al, vücudun yeni bir bebek için toparlansın, yeni bebeğinin sağlıklı bir anneye ihtiyacı olacak..

yeniden gebe kaldığında mutlaka her ay muayeneye git, verilen kan ve vitamin ilaçlarını aksatmadan kullan, kendini çok yorma, ve aynı şeyi yaşar mıyım diye stres yapma..

dilerim bundan sonra önce Allah sonra da meleğin seni hep korur..

sevgiler..

Destegin icin cok tesekkur ederim arkadasim.ama cok zor bi duygu cok buyuk aci.daha bu sbh bir hafta oldu.allah dusmanima dahi yasatmasin.rabbimin bana bi sinavi bu biliyorum ve sukur ediyorum.

Kan ilaclarina hemen basladi doktorum.3 gunde birde demir veriyo doktorum serum olarak.kanimi eski seviyeye getirince tekrar denemek istiyorum elimde deil.rabbim bana aratmasin.saglikli bi bebek nasip etsin.

canım şimdi eski konularına baktım da, geçen yıl da hamileyken çok kanaman olmuş, o zaman da bebek kaybetmişsin çok üzüldüm.. belli bir sebebi var mı doktorlar ne diyor ?

tekrar başına gelmemesini tüm kalbimle diliyorum.. Rabbim acılarını hafifletecek evlatlar versin sana..

Allah sabırlar versin canım ya En kısa zamanda yeniden meleğine kavuşursun inşallah canım. Cennette kardeşinin yanındadır şimdi o.

Bebekler ikizmis doktorum oyle soyledi.oda 6 haftalik dustu.aslinda ben bunada inanmiyorum doktorum cok paraci bi insandi ve yapmiyacagi sey yoktu.ve ben bunu daha sonra ogrendim.benm kanamam varken doktorum hic onlem almadi.aslinda bana kan takviyesi yapilmasi lazimmis.bebegim kansizliktan dusmus.kanim artik bana bile yetmiyomus.doktorumun ihmalkarligida var buyuk olcude.ama allahtan bulsun.

Baska bi doktorada gitmeyi akil ed3medim her sey normal diyordu cunku.meger amaci bni 7 aylik dogurtup parayi almakmis.rabbimd3n istediim tez zamandi bna hayirli ve saglikli evlat nasip etsin.saglikla kucagima alayim.insallahh.

İşte bunlar oldukça insan kahrediyor. Allahından bulsun öyleyse. Hiç mi kendini düşünmedi. Ya aynı durumda ben olsam, benim eşim olsa ve bunu yaşasaydı diye. İnsanlarda Allah korkusu yok maalesef artık. Nerede oturuyosun bilmiyorum ama bence şimdiden doktor arayışına başla canım. İçine gerçekten sinen birini bul da ona git devamlı.

Arastiriyorum canim.allahindan bulsun zaten.ahim üzerinde bana evlat acisini yasatmaya sebep oldu.muhakkak veren allah alan allah ama onun duzenbazligida etkili oldu.bu doktor özel doktordu simdi devlet hastanesind3n bi doktor bulmayi dusunuyprum canim.cunkuherkeze esit davraniyolar.

yine özelden iyi bir doktor bulmanı öneririm.. devlette insanın yüzüne bakmıyorlar, çoğu zaman rutin takipler bile aksatılıyor, verdikleri psikolojik sıkıntı da cabası..

Ben de şuan özele gidiyorum kontroller için ama içimden bir his bişeylerin yanlış gittiğini söylüyor nedense. Kaldı ki doktorum çok iyi çok hanım biri. Ama nedense böyle hissediyorum. Ankara ya da kayseri de bir başka doktora gitmeyi düşünüyorum.

canım öncelikle çok geçmiş olsun. acını paylaşıyorum , rabbim tekrarını yaşatmasın evlat acısıyla sınamasın kimseyi. Allaha dua ederek karşına iyi bir doktor çıkarmasını dile doktor diyince hepsine koşulsuz şartsız güveniyoruz maalesef maalesef çünkü başka şansımız yok canımız yanınca anlıyoruz ancak doktordan doktora dağlar kadar fark var Rabbim sana bundan sonra çok güzel günler yaşatsın inşallah kışın sonu bahardır umudunu hiç yitirme.

Rabbim sabir versin eminim cok zordur bende 13 haftalik hamileyim cok feci grip oldum vucuduma igneler batiyor sanki birde gecen bulantilam yine basladi dunden beri kusuyorum doktoora gittim ilac verdi ama ulturasana koymadi bende 1 dusuk yapmıştım daha once endiseliyiendiseliyim acaba bebegime bisey olsa hissedermiyim

canım kesinlikle hissediyosun bulantılar kesiliyo hormonlar farklılaşıyo hamilleik belirtileri kayboluyo bende 25 gün önce 8 haftalık missed nedeniyle kürtaj oldum birden bulantılarım fln kesildi nefes almam kalbimin atışı karnımın sertliği fln değişti

Başınız sağolsun arkadaşım Rabbim başka acı keder göstermesin.Bende bebeğimi erken doğumla kaybettim neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü yavrular nasip eder sanada bizlerede...Doktorlar dediklerini yabana atma canım dikkat et önce vücudun toparlansın daha sonrada tekrar hamilelik düşün derim.Çünkü bende aynısı yapacağım banada bir doktorum 1 yıl diğeri 6 ay dedi yoksa tekrar aynı acıları yaşarsın diyede emin konuştular.Gerçi başımıza gelen herşey Rabbimizden ancak o bilir yaşayacaklarımızı inşallah kucaklarımız boş kalmaz.

Geçmiş olsun canim benim çok üzüldüm. İnşallah kendini topladiginda yeni bir bebek ile uzuntunu hafifletirsin. Allah saglikli ve hayirli evlat nasip etsin.

bende 18 haftalık doktor ihmalinden bebegimi kaybetım korun dedi ben sadece 2 adet gördüm yeniden hamileyim iyi bi doktor bul ben korunma taraftarı degilim zaten şidiki doktorum vücut hazır olmadan zaten kalmazsın demişti gerçektende öyle oldu yasadıkların zor suan hemen kalmak istiyosun ama sabret testlerini yaptır rahatla

Amin canim insallah.bnde doktor ihmalinden kaybettim bebegimi.sen ne zaman hamile kaldin acaba biyolojik.bn nprmal dogum yaptim diye doktorum 6 ay bekle dedi ama bende beklemek istemiyprum.aslinda tekrar ayni seyleri yasarim diyede cok korkuyorum.

Test demissin canim ne testi acaba.benm bilmediim bisey varsa onuda yaptiririm.cunku doktorlar direk 6 ay bekle diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…