- 24 Ocak 2015
- 413
- 178
- 53
- Konu Sahibi heyecanli23
-
ikinci adetimi gördum sonra kaldım hıc korunmadım bnde normal dogum yaptıydımAmin canim insallah.bnde doktor ihmalinden kaybettim bebegimi.sen ne zaman hamile kaldin acaba biyolojik.bn nprmal dogum yaptim diye doktorum 6 ay bekle dedi ama bende beklemek istemiyprum.aslinda tekrar ayni seyleri yasarim diyede cok korkuyorum.
kan pıhtılasması rahım agzı boyu sekliTest demissin canim ne testi acaba.benm bilmediim bisey varsa onuda yaptiririm.cunku doktorlar direk 6 ay bekle diyorlar.
Nasıl umut oldun bana anlatamam. Bende 22 haftalık bebeğimi kaybettim. 2.adetimi oldum bitmesini bekliyorum sabirsizlikla.. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn.bende 18 haftalık doktor ihmalinden bebegimi kaybetım korun dedi ben sadece 2 adet gördüm yeniden hamileyim iyi bi doktor bul ben korunma taraftarı degilim zaten şidiki doktorum vücut hazır olmadan zaten kalmazsın demişti gerçektende öyle oldu yasadıkların zor suan hemen kalmak istiyosun ama sabret testlerini yaptır rahatla
,nşNasıl umut oldun bana anlatamam. Bende 22 haftalık bebeğimi kaybettim. 2.adetimi oldum bitmesini bekliyorum sabirsizlikla.. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn.
testi yazcaktım resti çıkmış rahim agzınızı kontrol ettırın kısamı genişmi bn düşük yaptıktan sonra rahim agzımın geniş oldugunu ögrendım ve dikiş attırdım pıhtılasmada bebegın dusmesıne neden oluyo onun içinde clexan igne kulanıyorumKac ay sonra yaklasik.bode kan pihtilasmasi ve rahim agzi derken.onun resti nasil ya
Rahim ağzı yetmezliginin kontrol edilmesi için illa canımız mi yanmalı düşük olmadan onu kontrol etmiyorlar mis. Kan pihtilasmasini hamileyken kontrol edebiliyorlar mi.1 aydır kahverengi akintim arada kanamam oluyor tek test yapmadılar sözde ben de özel e gidiyorum.saglik sektörünün iyi bir restorasyona ihtiyacı var.cok üzülüyorum böyle çaresiz bırakılıyor oluşumuza ve bu ihmalkarliga..
Canım bana hiçbir şey diyemiyolar bilr.1 aydır yatağa bağlı yasiyorum bildiğin kan da akiyo katı sert kahverengi siyah bir akinti da. Düşük ihtimalin bar git ıstirahat et diyolar 17.haftamdayim.ilk 3 ay bile bunu yaşamam isim. Sonra plesenta previa dedi bir doktor.git dinlen dedi o da.akinti kanamam sürüyor. Kahroldum.saclarom bryazlado 1 ayda.anlatamam ruh halimi.ve ne olduğunu bile bilmiyotuz.bu anlamda çok kirginim doktorlara. Sizin işiniz olabilir ama bu işin bir de maneviyati var.bir can içimizdeki.ne olur biraz daha ilgili olsalar.kanamam oldu doktorumu aradım. Her kanama da beni aramak zorunda değilsiniz diyot.iyu de hangi kanama da aramam gerektiğini ben nerden bileyim.sana da çok üzüldüm. Burda magdutiyetini okuduğum her anneye yüreğim yandı.lGüya ilk hamilelikte pek anlaşılmıyormuş. İlk hamilelik diye dikiş de atmadı gittiğim tüm doktorlar. Atan nasıl atıyor bilmiyorum. Demekki atılabiliyor ilk hamilelikte bir sürü kişiide bir ihtimal de olsa denemiş doktorları. Belki bende de denense bende de tutacaktı bilmiyorum düşündükçe içinden çıkamıyorum. Allah yardımcımız olsun.Size de mi rahim ağzı yetmezliği var denildi?
Canım bana hiçbir şey diyemiyolar bilr.1 aydır yatağa bağlı yasiyorum bildiğin kan da akiyo katı sert kahverengi siyah bir akinti da. Düşük ihtimalin bar git ıstirahat et diyolar 17.haftamdayim.ilk 3 ay bile bunu yaşamam isim. Sonra plesenta previa dedi bir doktor.git dinlen dedi o da.akinti kanamam sürüyor. Kahroldum.saclarom bryazlado 1 ayda.anlatamam ruh halimi.ve ne olduğunu bile bilmiyotuz.bu anlamda çok kirginim doktorlara. Sizin işiniz olabilir ama bu işin bir de maneviyati var.bir can içimizdeki.ne olur biraz daha ilgili olsalar.kanamam oldu doktorumu aradım. Her kanama da beni aramak zorunda değilsiniz diyot.iyu de hangi kanama da aramam gerektiğini ben nerden bileyim.sana da çok üzüldüm. Burda magdutiyetini okuduğum her anneye yüreğim yandı.l
Canım Inan canımın bu kadar yapacağını düşünmemiştim.hergun hastane koridorlarında doktor kapılarındayim hep de özel e gidiyorum bulunduğum yerde gitmediğim Dr kalmadı. Tamamı yeterki ilgiyi göstermiyor.duusn sana kan ilacı vb verelim dedi.recetryi aldım eczaneye gittim.sacede magnezyum vermis.soyledigi ilaçları yazmayı unutmus ve bu özel bir hastanenin Dru.simd8 sadece pruloton denilen igneyi yapıyorum haftada bir.on7n dışında kanamam akintim.decam ediyor. Ben de yataktayim duş bilr almiyorum.belki bu kadar uyanmak sa iyi değildir ama ayağa kalkınca akintim başlıyor.Allah yardımcın olsun canım. Başka doktorları da araştır ister.Gerçi ben 3 farklı doktora gittim de ne oldu ama.Doktorlar hastanedeki numaraları dışında numara vermiyolar rahatsız olmak istemiyolar herhalde. Biz başka bi doktor vasıtasıyla zar zor alabilmiştik numarasını.Onlar psikolojik olarak bakmıyolar olan bize oluyor herşeyi biz yaşıyoruz biz kahroluyoruz. ilaç iğne kullanıyosundur sanıyorum .İnşallah herşey yoluna girer vaktinde bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
Haft
Canım Inan canımın bu kadar yapacağını düşünmemiştim.hergun hastane koridorlarında doktor kapılarındayim hep de özel e gidiyorum bulunduğum yerde gitmediğim Dr kalmadı. Tamamı yeterki ilgiyi göstermiyor.duusn sana kan ilacı vb verelim dedi.recetryi aldım eczaneye gittim.sacede magnezyum vermis.soyledigi ilaçları yazmayı unutmus ve bu özel bir hastanenin Dru.simd8 sadece pruloton denilen igneyi yapıyorum haftada bir.on7n dışında kanamam akintim.decam ediyor. Ben de yataktayim duş bilr almiyorum.belki bu kadar uyanmak sa iyi değildir ama ayağa kalkınca akintim başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?