24 haftalik bebegimi kaybettim.

Amin canim insallah.bnde doktor ihmalinden kaybettim bebegimi.sen ne zaman hamile kaldin acaba biyolojik.bn nprmal dogum yaptim diye doktorum 6 ay bekle dedi ama bende beklemek istemiyprum.aslinda tekrar ayni seyleri yasarim diyede cok korkuyorum.
ikinci adetimi gördum sonra kaldım hıc korunmadım bnde normal dogum yaptıydım

Nasıl umut oldun bana anlatamam. Bende 22 haftalık bebeğimi kaybettim. 2.adetimi oldum bitmesini bekliyorum sabirsizlikla.. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn.

Kac ay sonra yaklasik.bode kan pihtilasmasi ve rahim agzi derken.onun resti nasil ya
testi yazcaktım resti çıkmış rahim agzınızı kontrol ettırın kısamı genişmi bn düşük yaptıktan sonra rahim agzımın geniş oldugunu ögrendım ve dikiş attırdım pıhtılasmada bebegın dusmesıne neden oluyo onun içinde clexan igne kulanıyorum

Anladim canim.prolatin testi falan diolar kan pihtilasmasi icin.az once bi hastneyle gorustum böyle soyledi.peki bu rahim agzi genisligi bi muayenedemi belli oluyo.bnde olu dogum yaptim ya tekrar ayni seyler olmasin die bi baktiricam.

arkadaşlar aynı durumları yaşamışız ben 19 haftalık ve 23 haftalık kaybettim rahim filmi çektirmeden aslaaaaaa bebek düşünmeyinnnn birde dr. tedbir olsun diye 12. haftada dikiş atsın iki kez yanı seyi yaşamak daha zor birkaç ay öncesine kadar bende biylojikle mayıs annelerinde yazıyordumaralık 22 de erken doğum yaptıım ve bir yıl önce bugün ilk bebeğimi cennete gönderdim...ikinci adetimden sonra rahim filimi cektircem sonrası da nasip

Ben rahim filmine dayanamam canim.cesaretim yok.sanada allah sabir versin.sen nw zaman cektirceksin.peki senin sorun neydi belli mi.

Bende 20 haftalık ikiz yawrularımı kaybettim12 ocakta. Rahim ağzı yetmezliği dedi doktorum. Birdahaki hamileliğimde rahime dikiş atılacak. doktorum 6-7 ay korunmamı söyledi.Beb de dinleme taraftarıyım bekleyeceğim mecbur yine aynı şeyler yaşamak istemem rahim tam olarak 6 ayda toparlanabiliyormuş. Allah hepimiiizin yardımcısı olsun inşallah. Allah sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin herkese

Rahim ağzı yetmezliginin kontrol edilmesi için illa canımız mi yanmalı düşük olmadan onu kontrol etmiyorlar mis. Kan pihtilasmasini hamileyken kontrol edebiliyorlar mi.1 aydır kahverengi akintim arada kanamam oluyor tek test yapmadılar sözde ben de özel e gidiyorum.saglik sektörünün iyi bir restorasyona ihtiyacı var.cok üzülüyorum böyle çaresiz bırakılıyor oluşumuza ve bu ihmalkarliga..

Güya ilk hamilelikte pek anlaşılmıyormuş. İlk hamilelik diye dikiş de atmadı gittiğim tüm doktorlar. Atan nasıl atıyor bilmiyorum. Demekki atılabiliyor ilk hamilelikte bir sürü kişiide bir ihtimal de olsa denemiş doktorları. Belki bende de denense bende de tutacaktı bilmiyorum düşündükçe içinden çıkamıyorum. Allah yardımcımız olsun.Size de mi rahim ağzı yetmezliği var denildi?

Canım bana hiçbir şey diyemiyolar bilr.1 aydır yatağa bağlı yasiyorum bildiğin kan da akiyo katı sert kahverengi siyah bir akinti da. Düşük ihtimalin bar git ıstirahat et diyolar 17.haftamdayim.ilk 3 ay bile bunu yaşamam isim. Sonra plesenta previa dedi bir doktor.git dinlen dedi o da.akinti kanamam sürüyor. Kahroldum.saclarom bryazlado 1 ayda.anlatamam ruh halimi.ve ne olduğunu bile bilmiyotuz.bu anlamda çok kirginim doktorlara. Sizin işiniz olabilir ama bu işin bir de maneviyati var.bir can içimizdeki.ne olur biraz daha ilgili olsalar.kanamam oldu doktorumu aradım. Her kanama da beni aramak zorunda değilsiniz diyot.iyu de hangi kanama da aramam gerektiğini ben nerden bileyim.sana da çok üzüldüm. Burda magdutiyetini okuduğum her anneye yüreğim yandı.l

Allah yardımcın olsun canım. Başka doktorları da araştır ister.Gerçi ben 3 farklı doktora gittim de ne oldu ama.Doktorlar hastanedeki numaraları dışında numara vermiyolar rahatsız olmak istemiyolar herhalde. Biz başka bi doktor vasıtasıyla zar zor alabilmiştik numarasını.Onlar psikolojik olarak bakmıyolar olan bize oluyor herşeyi biz yaşıyoruz biz kahroluyoruz. ilaç iğne kullanıyosundur sanıyorum .İnşallah herşey yoluna girer vaktinde bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

Haft
Canım Inan canımın bu kadar yapacağını düşünmemiştim.hergun hastane koridorlarında doktor kapılarındayim hep de özel e gidiyorum bulunduğum yerde gitmediğim Dr kalmadı. Tamamı yeterki ilgiyi göstermiyor.duusn sana kan ilacı vb verelim dedi.recetryi aldım eczaneye gittim.sacede magnezyum vermis.soyledigi ilaçları yazmayı unutmus ve bu özel bir hastanenin Dru.simd8 sadece pruloton denilen igneyi yapıyorum haftada bir.on7n dışında kanamam akintim.decam ediyor. Ben de yataktayim duş bilr almiyorum.belki bu kadar uyanmak sa iyi değildir ama ayağa kalkınca akintim başlıyor.

Anladım canım bende pruloton iğne kullanıyodum haftada bir bi de günde 3 kez progestan hap kullandım.Bende o şekilde kanama da olmamıştı.Direk açılmış rahim. yürüyünce ağrım oluyodu sadece.Bide akıntım oluyodu onun için de fitil vermişti enfeksiyonu önlemek için. Çok zor bişey yapacak bişey bulamıyor insan inşallah düzelir senin kanamaların da. Bana bir daha hamile kalırsam serklaj yapılacak doktorumun dediği. İnşallah sağ salim alırsın kucağına bebişini yatarak da olsa tamamlarsın hayırlısıyla günleri.

Canim allah yardimcin olsun.tam olarak bnm tasafiklarimin aynisini yasiosun bnmde kanamam vardi ayaga kalkamiofum.bnce acilen baska doktorlarafa gorun ben cok pismanim inan ki.bnmde kanamam ara ara devam edio dogumdan sonra tam kesilnedi 2 ay oldu ama.bnmde duz3ne girmedi die moralim bozuk.duzene girmedii icind3 bebek dusunemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…