24 haftalık hamilelik

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
204
23
31
Merhaba. 24 haftalık hamileyim. Hamile kaldığımdan bu yana günde 3 kez fitil kullanıyorum.ilk defa fitili koyduğumda içeride bir sertlik başka bir şey hiss ettim.hiç öyle değildi. Korkuyorum acaba rahim acılsa bir parmak kadar yukarıda hiss etmek mümkün olur mu? Başka bir şikayetim yok

Rahim aşağıda mi acaba belki o sertlik rahimdir yinede doktora gidin derim Allah korusun daha zamanınız çok var doğuma .
Birde neden fitil kullanıyorsunuz günde 3 defa yani insalalh bbebis iydir

Fitil içeride birikmiş olabilir

1 hafta olmadı daha gidrli. Rahim ağzı kapalı,uzunluk 38 mm dedi doktor.
Günde iki kez progesteron kullanıyorum rahim ağzı kısalmasın diye. Bide şu sıralar enfeksiyon şüphesiyle günde iki kez de onun için kullanıyorum
Çok teşekkür ederim İnşAllah iyidir.zaten şu anda bile haraketlerini hiss ediyorum

Geçmiş olsun şükür bebek oynuyor siz yine uzanın dinlenin fazla ayakta kalmayın ağır işler yapmayın

Ayağa kalktığımda akıyor hepsi. Birikme olsaydı sabahda hiss ederdim diye düşünüyorum
Hepsinin akması mümkün değil bence.
Tüp bebekte negatif sonuç aldım, çok rahatsızlık hissetim ve afedersiniz içeriyi parmağımla temizlemek istedim. Bembeyaz, ıslak kağıt gibi fitilin kalıntıları geldi.

Fitil gibi değildr daha büyük bir şey gibi geldi. Şimdi bir daha yoklamak için çok korkuyorum risk edemiyorum)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…