- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Aynen canm bebis kipir kipir O yüzden de rahatim biraz :)Bebiş hareket ediyorsa onda sıkıntı Yok demek ki. Belki kanama alanı oldu rahim ağzında falan o çıktı dışarı. Hayırlı haberini yaz
İyi maşallah bebişine isim buldunuz mu?Aynen canm bebis kipir kipir O yüzden de rahatim biraz :)
Yok hala düsünüyoruz canim :))İyi maşallah bebişine isim buldunuz mu?
Hümeyra Aslıhan kaldık arasında hala bakınıyoruz. Beğenemiyorum bi türlüYok hala düsünüyoruz canim :))
Ya siz??
Ikiside güzel ama Aslihan daha hos bence :))Hümeyra Aslıhan kaldık arasında hala bakınıyoruz. Beğenemiyorum bi türlü
Bende onu beğendim bakalım büyük olasılık o olacakIkiside güzel ama Aslihan daha hos bence :))
Bencedee o olsun canmm :)))Bende onu beğendim bakalım büyük olasılık o olacak
Evet canm Allha sükür hersey yolunda dedi :)Ne yaptın cnm doktora gittin mi
Kanama nedenmiş pekiEvet canm Allha sükür hersey yolunda dedi :)
Çok sevindim sağlıkla al kucağınaEvet canm Allha sükür hersey yolunda dedi :)
Cinsel ilskiden sonra ola biliyor arada dedi.. normalmis yani agri sanci olmadigi sürece tabikiKanama nedenmiş peki
Sagol canmmm :) amin ins hep beraber..Çok sevindim sağlıkla al kucağına
CANIıö benim ilk kıza Dr aynı sen demişti sonuç hüsranSagol canmmm :) amin ins hep beraber..
Dün 3 d den baktik bebise agiz burun hersey cok net belliydi ve doktorum ayni sana benziyor dedi cok sevindimburnu agzi ayni sen cok güzel bi cocuk olacak dedi ama sizce belli olurmu simdiden yani 25 haftaligiz artik cok kücük degil hersey bes belli ama bundan sonra hala degisebilirmi yüz yapisi agzi burnu yoksa ayni kalir sadece biraz büyürmü.. ilk oglum babasi na benziyor buda bana benzesin isterim :)) tabiki cokta önemli degil saglikli olsunda ama insanin hosuna gitmiyor degil :)))
Gercekmiii ay yaaaaaCANIıö benim ilk kıza Dr aynı sen demişti sonuç hüsran
Valla tombul yüzlü senin gibi aynı sen yüzü burnu dedi. Kızım babasının ikizi resmen gören tanıyor bu senin kızın mı diyor eşimeGercekmiii ay yaaaaa(
Benimde ilk oglan babasina cok benziyo o yüzden ikinci bana benzer ins diye dua ettim dr da deyince sevinmedim degil :)) tabiki bunlar cokda önemli degil kime benzerse benzesin tabi önce saglik ama insaniz gönül biseyler istiyo iste illa :))Valla tombul yüzlü senin gibi aynı sen yüzü burnu dedi. Kızım babasının ikizi resmen gören tanıyor bu senin kızın mı diyor eşime
Aynen kuzum bende bu kızım bana benzesin istiyorum. Eşim oda bana benZiyor. Benim minik meleğim aynı ben falan diyip moralimi bozuyorBenimde ilk oglan babasina cok benziyo o yüzden ikinci bana benzer ins diye dua ettim dr da deyince sevinmedim degil :)) tabiki bunlar cokda önemli degil kime benzerse benzesin tabi önce saglik ama insaniz gönül biseyler istiyo iste illa :))
Ayy inanmiyorum ya benimkiside ayni.. buda ayni ben bak gör diyip duruyo.. e tamam iste ilkler size benzemis benzeyecegi kadar hepsimi babaya benziycekAynen kuzum bende bu kızım bana benzesin istiyorum. Eşim oda bana benZiyor. Benim minik meleğim aynı ben falan diyip moralimi bozuyor
Umudumu kaybettim ben. Arkadaşım ikinci kızını dünyaya getirdi ilki eşinin kopyasıydı buda ablasının kopyasıAyy inanmiyorum ya benimkiside ayni.. buda ayni ben bak gör diyip duruyo.. e tamam iste ilkler size benzemis benzeyecegi kadar hepsimi babaya benziycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?