24 haftalik hamilelikte kanama?

Çok sevindim sağlıkla al kucağına
Sagol canmmm :) amin ins hep beraber..
Dün 3 d den baktik bebise agiz burun hersey cok net belliydi ve doktorum ayni sana benziyor dedi cok sevindim burnu agzi ayni sen cok güzel bi cocuk olacak dedi ama sizce belli olurmu simdiden yani 25 haftaligiz artik cok kücük degil hersey bes belli ama bundan sonra hala degisebilirmi yüz yapisi agzi burnu yoksa ayni kalir sadece biraz büyürmü.. ilk oglum babasi na benziyor buda bana benzesin isterim :)) tabiki cokta önemli degil saglikli olsunda ama insanin hosuna gitmiyor degil :)))

CANIıö benim ilk kıza Dr aynı sen demişti sonuç hüsran

Valla tombul yüzlü senin gibi aynı sen yüzü burnu dedi. Kızım babasının ikizi resmen gören tanıyor bu senin kızın mı diyor eşime
Benimde ilk oglan babasina cok benziyo o yüzden ikinci bana benzer ins diye dua ettim dr da deyince sevinmedim degil :)) tabiki bunlar cokda önemli degil kime benzerse benzesin tabi önce saglik ama insaniz gönül biseyler istiyo iste illa :))

Aynen kuzum bende bu kızım bana benzesin istiyorum. Eşim oda bana benZiyor. Benim minik meleğim aynı ben falan diyip moralimi bozuyor

Aynen kuzum bende bu kızım bana benzesin istiyorum. Eşim oda bana benZiyor. Benim minik meleğim aynı ben falan diyip moralimi bozuyor
Ayy inanmiyorum ya benimkiside ayni.. buda ayni ben bak gör diyip duruyo.. e tamam iste ilkler size benzemis benzeyecegi kadar hepsimi babaya benziycek

Ayy inanmiyorum ya benimkiside ayni.. buda ayni ben bak gör diyip duruyo.. e tamam iste ilkler size benzemis benzeyecegi kadar hepsimi babaya benziycek
Umudumu kaybettim ben. Arkadaşım ikinci kızını dünyaya getirdi ilki eşinin kopyasıydı buda ablasının kopyası oda üzülüyor bana benzemedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…