• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 haftalık hamilelikte kulak iltihabı antibiyotik

thepinkerpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
64
8
1
31
Merhaba hanımlar 3 haftadır cenemde ağrı vardı en sonunda kulagindadw başladı dayanamadım acile gittim kulak iltihabı dedi fixef 400 mg antibiyotik yazdı günde 1 tane 1de antibiyotik li kulak damlası 4 gündür kullanıyorum ama cenemde hala acı var cigneyemiyorum kulağında baskida var, bu ilaçlar bebeğime zarar vermez değil mi

Merhaba hanımlar 3 haftadır cenemde ağrı vardı en sonunda kulagindadw başladı dayanamadım acile gittim kulak iltihabı dedi fixef 400 mg antibiyotik yazdı günde 1 tane 1de antibiyotik li kulak damlası 4 gündür kullanıyorum ama cenemde hala acı var cigneyemiyorum kulağında baskida var, bu ilaçlar bebeğime zarar vermez değil mi
doktora sormadınız mı? benim de şuan boğaz iltihabım var ama hamileyim diye ilaç vermediler doğal yöntemlerle halletmeye çalışıyorum pek etkili olamasam da

Gece dişlerinizi sıkıyor musunuz? Çünkü bu çene ağrısı yapar ve ağrı kulağa da vurur. Başka bir KBB uzmanına daha görünün.

Gece dişlerinizi sıkıyor musunuz? Çünkü bu çene ağrısı yapar ve ağrı kulağa da vurur. Başka bir KBB uzmanına daha görünün.
Evet sıkıyorum küçük yaşımdan beri ama artık farkında değilim acile gittim ama oradaki yanlış teşhis koymuş olabilir mi hala birseyler yerken zorlanıyorum çünkü

Evet sıkıyorum küçük yaşımdan beri ama artık farkında değilim acile gittim ama oradaki yanlış teşhis koymuş olabilir mi hala birseyler yerken zorlanıyorum çünkü
Bende dişlerimi sıktığımda aynı belirtileri yaşıyorum. 20lik veya azı dişlerinizde çürük var mi? Kesin teşhis için önce bir KBB uzmanına sonra da çene cerrahisine gitmenizi tavsiye ederim. Diş sıkması için plak kullanmanızı önerebilir.

Bende 25 haftalik hamileyim diş ağrısı idrar yolu enfeksiyonu gibi sorunlardan dolayı bana da antibyotik verildi zararı yokmuş aksine enfeksiyon bebege daha çok zarar verebilir denildi bende ilk başta ilaci içmedim dişim icin ama sonra daha da kötü oldu keşke ilk verdiğinde icseydim dedim doktorlar bebeğe zarar verecek bi ilac vermezler

Diş sıkması için çene egzersizleri tavsiye ederim, çeneyi rahatlatıyor ve diş sıkmasını biraz önlüyor. Benim için en faydalı egzersiz ağızı 3 dk boyunca genişçe açmak oldu.

Bende de 18. Haftada boğaz enfeksiyonu vardı. Crp yüksekti hafif ateşlenince bana da yazmışlardı gebelerin kullanabildiği antibiyotikten. İnş zarar olmamıştır. Basen doktorlar kar zarar düşünüp yazabiliyor antibiyotik

Bende dişlerimi sıktığımda aynı belirtileri yaşıyorum. 20lik veya azı dişlerinizde çürük var mi? Kesin teşhis için önce bir KBB uzmanına sonra da çene cerrahisine gitmenizi tavsiye ederim. Diş sıkması için plak kullanmanızı önerebilir.
Evet plagim vardı yıllardır kullanmıyorum çok rahatsız ediyordu dişçiye gitsem bakar mı çene için acaba çürük olsa Didim'de agrimaz mi ne bileyim direkt çenem acıyor kulağıma baskı yapıyor

Diş sıkması için çene egzersizleri tavsiye ederim, çeneyi rahatlatıyor ve diş sıkmasını biraz önlüyor. Benim için en faydalı egzersiz ağızı 3 dk boyunca genişçe açmak oldu.
Şuan öyle hareket ettrince canım acıyor ki anlatamam kulağıma baskı yapıyor hiç 1sey sol tarafıma cigneyemiyorum

Back
X