24 haftalık hamileyim,ağrılarım oluyor..normalmi acaba?

_BaByLoVe_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
154
8
68
35
Herkese mrb,
Şuan ikinci bebeğime hamileyim. 24 haftalık oldum. Son birkaç haftadır günlerim yoğun geçiyor, uzun süre ayakta kalmak zorunda kalıyorum.ondanmıdır bilmem ama daha şimdiden karnımda sertleşmeler ve sanki adet olacakmışım gibi ağrılar olmaya başladı. Hızlı hareket ettiğimde gerçekten çok geriliyorum. Ve iki iş yapsam nefes nefese kalmaya başladım. Biraz hızlı da kilo aldım bu sefer, nefes darlığını ona bağladım çünkü Tahlillerim normal çıkmıştı ama bu karın ve kasık ağrıları neden oluyor acaba.? Ilk kızımdan hatırlamaya çalışıyorum ama sanki sonlara doğru oluyordu iyice baskı yaptığı için daha şimdiden olmamalı diye düşünüyorum.. Endişelenmeye başladım erken doğurmasam bari:110: 2 hafta sonra kontrole gideceğim..

Canim bende de oluyor iki haftadir. Doktorum kasik ve alt karin agrilarina normal dedi baski yapiyor cunku. Ilk hamileligim ama bende bu aralar nefes nefese kalmaya basladim. Idrara da cok cikmaya basladim.

Bugun mesela bebege alisverise ciktim eve geldim kasiklarim acaip agriyor. Bemce normal ama doktoruna soyle tabiiki.

Saol cnm..iyi bari neyse normal olmasına sevindim. Demek çok yormayacaz kendimizi, tabi bebişler tepki veriyo bize..hep koşturma azıcık otur da benle ilgilen demek istiyorlar galiba:-)

Saol cnm..iyi bari neyse normal olmasına sevindim. Demek çok yormayacaz kendimizi, tabi bebişler tepki veriyo bize..hep koşturma azıcık otur da benle ilgilen demek istiyorlar galiba:-)

Back
X