24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun !

4-5 ay önce, tanimadigim bir numara beni aradı, telefonu cevaplayınca "filan canim, ben eve geldim, daireyi bulamadim, asansörün önündeyim" dedi. Taniyamadigimi soyledim, kimi aradığını sordum, telefonunun ekranina dikkatlice bakti galiba, "ayy filan Hocam, yanlışlıkla sizi aramisim, arkadaşı arıyordum ben" dedi... (Meğer, -sanırım- rehberde arkadaşı ile benim ismim peş peşe yaziyormus, benzer isimleri karistirivermis :)))
Sesini taniyamayinca kim olduğunu sordum, ismini söyledi. "Hımmm, yanlışlıkla aradın ha, iyi bakalım, yanlışlık olmasa aramayacaksin hı..." girişli bir sohbete başladık, sonra şimdi ne yaptigindan ve eskilerden bahsettik, siniftakilerden konuştuk, görüştüğümüze memnun olduk filan..... Öğretmen olmuş, birkac yıldır calisiyormus, Doğu gorevindeymis, öğrencileri cok seviyormus vs. Şaşırdım, sevindim.
Dün Öğretmenler Günümü kutlamış, ben de onunkini kutladim.
Bunu ilginc bir anı olarak paylaşmak istedim.

Ah canım benim günümüz kutlu olsun. Hep birlikte daha güzel yarınlarımız olsun inşallah çocuklarımıza güzel yaşayabilecekleri bir ülke bırakabilmek tek dileğinm

İşini hakkıyla yapan bütün öğretmenlerin
Öğretmenler günü kutlu olsun.

Veliler, lütfen kendinizi göstericem diye toplu hediyeye girmeyin. Öğretmenler gününün çocuklar için önemi daha büyük.
Bırakın çocuklar kendi hediyesini kendi versin.

Bundan sonra her öğretmenler gününde hediyemiz belli, sma li bir çocuğa öğretmen adına bağış yapacağız .

Öğretmenıne vermek üzere
Netten bir cıktı alıp
Rulo yapıp kurdela ile bağlayıp çocuğa verırsenız 10 numara öğretmenler günü hediyesi olur

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım gelecek senede atanmayı bekleyen isteyen ben dahil tüm emekdaşların da okullarda bu mutluluğu yaşamasını temenni ediyorum ⚘⚘
Amin inşallah bayrağı devredecegimiz pırıl pırıl öğretmenleri heyecanla bekliyoruz canım.

İyi ki öğretmenim bu yıl da sınıfımda değilim. Allah'ın bana iki emanetini büyütme sevdasından. En büyük aşkım olan mesleğime iki yıl ara vermek zorunda kaldım. Rabbim bir daha beni bu kadar uzun süre sınıfımdan , okulumdan uzak kılmasın. Günümüz kutlu olsun

Öğretmenler günümüz kutlu olsun, kadrolu, sözleşmeli, ücretli, özelde devlette çalışan, emekli, atanmayı bekleyen tüm öğretmenlerimizin. İleride böyle ayrimlarin yasanmayacagi günlerin yaşanması dileğiyle

Korunaklı evinizden başka bir dünyaya açıldığınız ilk yerdir okul, annenizin kanatları altından çıkarılıp emanet edildiğiniz biriyle tanıştırılırsınız, biraz ürkek biraz heyecanlı bir sesle dilinizi anneden sonra öğretmenim kelimesine alıştırmaya başlarsınız.

Şanslı bir çocuktum, ürkek ve heyecanla başladığım okulda muhteşem bir öğretmenim oldu.

Bize yalnızca kitaplarda yazılanı öğretmedi, kimseden korkmadan bildiklerimizi söylemeyi, hata yapabileceğimizi ama aynı zamanda onları düzeltebilmeyi de öğretti, ders anlatırken hayranlıkla izlerdim, düştüğümde beni kucağına alıp gözyaşlarımı silişindeki müşfikliğindeyse anne sıcaklığını hissettim hep.

Çocuklar işlenmemiş cevher gibidir, ki dünyanın en zor işidir bir insanı eğitebilmek, bugün her meslekten insanlar alkışlanıp takdir görüyorsa sizlerin sayesindedir.

Canım ilkokul öğretmenim, sonrasında eğitim hayatıma emeklerini esirgemeyen tüm öğretmenlerim, öğretmenlik mesleğine gönül vermiş bütün öğretmenler ve Başöğretmenim M. Kemal Atatürk Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…