- 5 Ekim 2015
- 53
- 24
- 8
- 40
- Konu Sahibi Sismansirine
-
Ayy ne kadar güzel gördün 6 ları.darısı 5lerin başına.sporu artırmam gerek sanıyorum biraz daha.olacak olacak hissediyorum :)))Tebrık ederım ende dün detoks yaptım. 69,900 oldum sonunda gordum 6 lı bir rakam 1 ayda sende 6 kı rakamları gorursun yeterkı ıste
Boyum 1,61 bodurgillerdenim:)) diyetisyene gittim. Aslında hep bilindik listeler verdi ama benim birinin kontrolüne ihtiyacım oluyor daha çok oyüzden gittim.ayrıcabi kızkardeşin var moralimi hep yüksek tutmamı sağladı sağolsun.ben kar kış demedim attım oğlumu arabasına bol bol yürüdüm kimi gün 2 saat yürüdüğümü biliyorum.evdeyken benim için daha kolaydı.çalışırken fırsat bulamıyorum yürümeye. Oğlumu da ihmal etmek istemiyorum ara yol bulmaya çalışıyorum ben deAmin canım. . Ya emziriyorum ona rağmen çok zor kilo veriyorum canım. .Çok iyi vermissin nasıl verdin o kadar kiloyu
Ayrıca boyun kac
Boyum 1,61 bodurgillerdenim:)) diyetisyene gittim. Aslında hep bilindik listeler verdi ama benim birinin kontrolüne ihtiyacım oluyor daha çok oyüzden gittim.ayrıcabi kızkardeşin var moralimi hep yüksek tutmamı sağladı sağolsun.ben kar kış demedim attım oğlumu arabasına bol bol yürüdüm kimi gün 2 saat yürüdüğümü biliyorum.evdeyken benim için daha kolaydı.çalışırken fırsat bulamıyorum yürümeye. Oğlumu da ihmal etmek istemiyorum ara yol bulmaya çalışıyorum ben de
Ayy ne kadar güzel gördün 6 ları.darısı 5lerin başına.sporu artırmam gerek sanıyorum biraz daha.olacak olacak hissediyorum :)))
inşallah inşallah.desteğin için çok saol
İnş 5 kerde olucak hepımız ıstedıgımız kıloya ınelım saglklı mutlu bedenlere sahıp olalım sende sakın bırakma
ooo sen uzun boylusun ne güzel.kızkardeşimin yürüyüş bandı var onu almayı planlıyorum.o zaman çok daha rahat edeceğim inşallah.hadi bakalım zayıflayalım bir an evvelAnladım canım evde de oğlunla beraber spor yapabilirsin :)
Benim de boyum 1.68
Bu kiloyla pek de uzun sayılmam :):) basketbol topuna benziyorum resmen :)ooo sen uzun boylusun ne güzel.kızkardeşimin yürüyüş bandı var onu almayı planlıyorum.o zaman çok daha rahat edeceğim inşallah.hadi bakalım zayıflayalım bir an evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?