24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Bana bir regl dedi ama duruma göre bakılacak. Ya bir de bugün iğneyi yaparken ilacı biraz yavaş verdim, ondan mıdır bilmem inanılmaz ağrı yaptı. Sizde de oluyor mu?
Her doktor farklı taze transfer yapanda var
Ayy inşallah hersey yolunda gider gecikmeden bebişimizi transfer oluruz.
Ya ben iğneyi kendime yapmaya pek cesaret edemiyorum eşim yapıyor. Hemşirenin gösterdiği gibi yapıyor ilaç yakıyor biraz o kdr. Önce kolonyayla siliyoruz sonra iğne yerini biraz mıncıklar gibi tutup batırıyor öyle gösterdi hemşire sen direk mi batırıyosun tutmadan

Tutarak yapıyorum aslında. Biraz yavaş verdim galiba o yüzden olabilir.

Ben 4. iğneyi akşam vurucam, elimle tutmadan vurdum hepsini ama o bölgede kızarıklık ya da şişlik olmadı, benim karnımın kendisinde inanılmaz şişlik var kızlar, otutrurken kalkarken falan acı çekiyorum, ağrı da var, özellikle sol tarafta. Büyüdüklerini hissediyorum ama istenilen boyut mudur bilemem. Yarın ben de kontrole gidicem.
barbiebabe senin kontrolün nasıl geçti :)

Bende aşılamada tutmadan vurmuştum o zaman hemşireler öyle göstermişti zaten bi farkı yok bencede ama tutunca daha kolaylıkla giriyor diye hissediyorum.
Ağrı olması güzel gelişmeler anlamı taşıyor canım ne güzel demekki seninkiler hızlı büyümeye başladı ben hiçbirşey hissetmiyorum henüz. Ama acelemde yok çünkü ağrı başlayınca kıvrancam biliyorum
Benimde yarın 11 de kontrole. Güzel geçsin inşallah

Kontrolüm 16.00’da. Şuan okuldayım. Henüz gitmedim

Bende de karında ağrı vs. yok ama şişlik var.

Kontrol sonuçlarınızı bekliyorumm benimki 8:45 te

Bol bol kaliteli yumurtalar, sonra kaliteli emriyolar, sonunda da hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip olsun inşallah hepimize :,)

Nerde başladın devlet mi özel mi işleyişi anlattılar mı. Rahim dinlendirme yapacaklar mı sanada benim toplandıktan sonra 2 regl dinlenme
Benim durumum şöyle 1 buçuk senelik evliyim evlendiğimizden beri çocuk istiyorduk 6. Aya kadar bekledik olmayınca bulunduğumuz şehirde bir doktora gittik orda aşılama oldum negatif oldu sonra farklı şehirde labarotuarı iyi denilen özel tüp bebek merkezine ocak ayıbda gittik sebepsiz infertilite ve yaşımız genç olduğu için biraz daha kendiniz deneyin dedi doktorumuz 3 ay daha denedik olmayınca tekrar başvurmaya karar verdik yarın tüp bebek için başlangıç yapacağız

Aşılamadan önce bakıldı dimi heşeye tüplerin açıklığına filan. Yumurta takibinde gelişim nasıldı. Aslında çok olmamış evleneli ama bu kararı vermekle en iyisini yapmışsın bence şimdiki aklım olsa bende 2buçuk sene beklemezdim. Karar veremedim birtürlü normal yoldan olacağına inancım çok yüksekti ama kısmet işte. Şimdi bu yolda hep birlikte bebişlerimize kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…