24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Ben bugün kontrole gittim kızlar
Çok yumurtan var dedi. 11 mm - 12 mm saydı genel olarak. Puregona 225 vurarak devam edicem. Cumartesi tekrar kontrol yapıcak. İnşallah sonrasında da çatlatırız. 5 kg verdiğimi duyunca çok mutlu oldu, inşallah kalitelidir dedi.

Ooo maşallah canım hadi bakalım iyi düşünelim güzel sonuçlar alalım.
Bende birazdan gidicem kontrole

Ne güzel kilo vermişsin maşallah. Bende 7 kg verince yumurta gelişimi daha iyi olmuştu ama sonra 3 kilo aldım tekrar vermem lazım ya

Çok teşekkür ederim, amin inşallah<3 tavsiyeleriniz çok kıymetli.

Süperrr. Sen de mi diyettesin? Ben de diyetimin 10. günündeyim. son 2 ayda strese bağlı çok kg almıştım. İdeal kilomuza düşmek süreç için faydalı olacak.

Süperrr. Sen de mi diyettesin? Ben de diyetimin 10. günündeyim. son 2 ayda strese bağlı çok kg almıştım. İdeal kilomuza düşmek süreç için faydalı olacak.
Evet eliminasyon diyeti yapıyorum gluten, şeker, süt ürünleri, paketli hıdalar .. herşey yasak ben de son 3 ayda almıştım, önüme geleni de yemişim 85 kg idim. 5 i gitti işte. benim ideal kilom 65, 15 kilo daha vermem lazım muhtemelen ama veremem o kadar
Ne güzel kilo vermişsin maşallah. Bende 7 kg verince yumurta gelişimi daha iyi olmuştu ama sonra 3 kilo aldım tekrar vermem lazım ya
Maşallah, sen de çok güzel kilo vermişsin. Bu süreçte de o 3 kiloyu verirsen yumurtalarına çok etkisi olur inşallah ^^ yaparsın bence.
Kontrol den gelince haber et sen de bekliyoruz ^^

Ben Eylülde 56 kiloydum. 18 Nisanda 67,8'i gördüm. Nerdeyse bir hamilelik süreci kadar kilo almıştım. Diyetisyene gittim. Bir haftada 3,5 kg gitti. En son 63,9'dum. Bakalım bu cuma diyetisyen kontrolüm var. Bakalım bu hafta verebilmiş miyim. İğnelerin etkisiyle belki yavaşlamıştır bilemiyorum. Ama bu süreçte yemeye içmeye dikkat etmek gerekiyor. O yüzden transfer sürecine kadar dikkat etmeliyiz bence. Kafaya koyarsak yaparız inşallahhh :)

Çıkınca yaz :)
Çıktım cuma günü tekrar kontrole gideceğim 300 doz devam dedi iğneye 5 yumurta görünüyor ama sen takılma sayılara dedi. Bir tane farklı iğne verdi bir defalık toza karışıtıp enjekte ediliyor gösterdi perşembe günü onu da vurun dedi. O iğnede gelişen yumurtaların istenilen zamandan önce çatlamaması içinmiş. Biraz kaşıntı kızarıklık yapar endişe etme dedi. Salı veya çarşamba toplama olur muhtemelen dedi. Şimdilik böyle herşey yolunda gibi duruyor inşallah

Oh güzel güzel sevindim benim yumurta toplamamın ertesi günü seninkiler toplanacak muhtemelen.

Kız sen zaten zayıfsın Allah aşkına bence süper kilon ben 75im

Evet çok duygusal bir dönem ama dediğin gibi değer. Ben 32 yaşındayım çok imtihandan geçtim ama emin ol en güzeli bu. Çünkü sonunda mükemmel bir duygu var annelik
Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın inşallah bende bugün gittim başladık tedaviye hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…