24 saat ateşli aşk kuşu olmak

Konu sahibi cok ozur dileyerek konuna daliyorum cunku burada bakimli olun tavsiyesi verilmis. Ben evli degilim ancak sevgilim var ben de her bulusmamiza guzel guzel giyineyim, makyaj yapayim diye ozeniorum guzel giyinip makyaj yapip oje surup gidiyorum ancak sevgilim kiziyor makyaj agir diyor ama yaptigim sadece rimel, goz kalemi ve ruj o kadar yani. Okula giderken tapmam sadece onunla bulusurken yaparim cunku useniyorum ben makyaj yapmaya. Guzel giyinmissin herkes sana bakacak filan diyor. Uzuluorum ama ben onun icin guzel giyiniyorum yoksa esofman giyerim hep. Yaw ne yapsam bilemedim bakimsiz olsak sonra da sen hic kendine bakmiyorsun derler :) napmali? :)

insanın bir günü bir gününü tutmazki
tabi sizde iyice koyvermeyin.eşiniz için değil kendiniz için bakın ilgilenin eşinizden çok size iyi gelecektir
sadece bir duş fön hafif makyaj yarım saatini bile almıyo insanın :34:

imrendim şimdi sana iki küçük çocukla hala enerjin kalıyorsa.ben biraz da çabuk yorulan bir tipim zaten.düşünüyorum şimdi bir çocuğum daha olsa... benim bebeklerim dışında bir dünyaya yarım saatim kalmazdı herhalde.peki ev işlerinde yardımcı olan birileri var mı sana veya çocuk bakımında?

yok hayır cnm yardımcım yok ne yazık ki olsa ii olurdu ama diyorum ara sıra ama ben yapamazdım bi başkası ile aynı evde nihayetinde çalışmıyorum gerek yok die düşünüyorum....
çocuktan çocuğada çok fark oluyo ama mesela benmkiler sessiz aç yumrcagı otururlar basında ilgi alanlalrını biliyorum yani o kadarda zor olmuyor tabi ayda bi kez bozulan elektronik eşyalar dısında .... öğle kasmadım kendimi temizliktede cnm isterse yapıyorum istemezse yapmıyorum ....çok yorulduğum zamanlar illaki oluyor ama monoton yaşam tarzından nefret ederm ... kocamda malum meilli zaten bi bıraksam ucunu ... artık ömür boyu otur kös kössss....

Konu sahibi cok ozur dileyerek konuna daliyorum cunku burada bakimli olun tavsiyesi verilmis. Ben evli degilim ancak sevgilim var ben de her bulusmamiza guzel guzel giyineyim, makyaj yapayim diye ozeniorum guzel giyinip makyaj yapip oje surup gidiyorum ancak sevgilim kiziyor makyaj agir diyor ama yaptigim sadece rimel, goz kalemi ve ruj o kadar yani. Okula giderken tapmam sadece onunla bulusurken yaparim cunku useniyorum ben makyaj yapmaya. Guzel giyinmissin herkes sana bakacak filan diyor. Uzuluorum ama ben onun icin guzel giyiniyorum yoksa esofman giyerim hep. Yaw ne yapsam bilemedim bakimsiz olsak sonra da sen hic kendine bakmiyorsun derler :) napmali? :)

cnm ya su önce erkekler için bişiler yapmaktan vazgeçin bu kadar totişlerini kaldırmayın ...
valla ben beni mutlu edeni mutlu ederim anca ... ne yapmaktan zevk alıyorsam onu yaparım ...insan bence birazda kendi için yaşamalı ...gecen gün ekmek almaya çıktım fırına bebekleri eşime bıraktım .. bu arada hep ekmegi eşim alır .. o farklı bi ekmek yer ben farklı severim ama 2 kişi olduğumuz için ayrı ayrı ekmek alamıyoruz yoksa bayatlıyor....hep kendi sevdiği alır benm düşünceli kamilde :) neyse uzatmayım gittim fırına hain planlar peşindeyim kendi sevdiğim ekmeyi alacaktım :) teyze dedim köy ekmeği alayım ben bitane ...kadın demesin mi bitti die.. tava ekmeği var die ... yaaaa inanmıyorum kırk yılda bir ben geldim oda bitmiş dedim sonra kadına döndüm dedimki kocam seviyo tava ekmeğini ben köy ekmeği alacaktımm .. oda bana demesin mi ne güzel işte kocan neyi seviyorsa onu all.... işte türk toplumunun zihniyeti bu kadar diyorum başka bişiyde diyemiyorum

aman canım inanma.dolduruşa gelme,dolmuşa binme.erkekler hep "ben doğal kadın severim,makyajlı maymun gibi" falan derler sonra makyajlı kadın görünce gözlerini alamazlar.
senin sevgilin ne demiş "güzel giyinmişsin millet sana bakacak" neden ?çünkü güzel olduğunun o da farkında.bırak millet baksın sana ki o da elindekinin değerini bilsin.benim sevgilimi isteyecek bir sürü erkek var ama o benimle beraber desin.böyle söylerse bir daha "ben kendime olan saygımdan kendime bakarım,kendim için yaparım ben böyleyim,bakanlar beni ilgilendirmez ben bakmıyorum sonuçta" de hiç bir şey diyemez.:34:

yok hayır cnm yardımcım yok ne yazık ki olsa ii olurdu ama diyorum ara sıra ama ben yapamazdım bi başkası ile aynı evde nihayetinde çalışmıyorum gerek yok die düşünüyorum....
çocuktan çocuğada çok fark oluyo ama mesela benmkiler sessiz aç yumrcagı otururlar basında ilgi alanlalrını biliyorum yani o kadarda zor olmuyor tabi ayda bi kez bozulan elektronik eşyalar dısında .... öğle kasmadım kendimi temizliktede cnm isterse yapıyorum istemezse yapmıyorum ....çok yorulduğum zamanlar illaki oluyor ama monoton yaşam tarzından nefret ederm ... kocamda malum meilli zaten bi bıraksam ucunu ... artık ömür boyu otur kös kössss....

benimki öyle yumurcağa dalmıyor canım ya.dalsa 10 dk-15 dk.onun dışında ya bana saldırır ya evi dağıtır.iki durum da bana zarar yani.ben de uyku düzenini değiştirmeye çalışıyorum öğlen uyutmayıp akşam erken uyumasını sağlayacağım inşallah.akşam 11-12 gibi yatıyordu öğlen 2-3 saat uyuyordu.öğlen olunca vakit hemen geçiyor bir de o saatte insan cinsellik modunda olmuyor.ben de artık akşam 9 gibi yatırayım eşime biraz vakit ayırayım diyorum,öğlen uyuduğundaki ferhlığımdan fergat edeceğim yani.birkaç gündür böyle yapıyorum daha az yoruluyorum uykumu daha iyi alıyorum.inşallah yine bir değişiklik olmaz.

benimki öyle yumurcağa dalmıyor canım ya.dalsa 10 dk-15 dk.onun dışında ya bana saldırır ya evi dağıtır.iki durum da bana zarar yani.ben de uyku düzenini değiştirmeye çalışıyorum öğlen uyutmayıp akşam erken uyumasını sağlayacağım inşallah.akşam 11-12 gibi yatıyordu öğlen 2-3 saat uyuyordu.öğlen olunca vakit hemen geçiyor bir de o saatte insan cinsellik modunda olmuyor.ben de artık akşam 9 gibi yatırayım eşime biraz vakit ayırayım diyorum,öğlen uyuduğundaki ferhlığımdan fergat edeceğim yani.birkaç gündür böyle yapıyorum daha az yoruluyorum uykumu daha iyi alıyorum.inşallah yine bir değişiklik olmaz.

öğle uykusu bebekler için son derece önemlidir ......
o yüzden onu kesinlikle tavsiye etmiyorum ..
zamanla düzelir inş sık dişini ..
annelik fedakarlık etmektir .....
şükredelimki sağlığı sıhati yerinde evladlarımız var ...

Back
X